Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

traktorok blog

2015. 02. 19. 08:37:56

A funyirotraktorok.hu fűnyírótraktor szakáruházban vásárolt traktorokkal Önnek egyetlen dolga van. Ráülni és élvezni a kényelmes, gyors, hatékony fűnyírás élményét. Legyen szó akár hobbi kertbe való kistraktorról vagy professzionális, nagy teljesítményű fűnyíró vagy gazvágó traktorról egyaránt kitűnő szolgáltatást kap nálunk a kiválasztástól a használatba vételig.

2014. 10. 23. 08:49:57

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

2015. 01. 24. 19:21:49
Egy fűnyíró traktor kiválasztása, majd megvásárlása hosszabb távra történő döntést jelent. Nem mindegy, hogy megtalálja-e a legjobb megoldást arra, hogy végre kényelmesen, gyorsan és hatékonyan legyen túl a fűnyírás fárasztó problémáján. Itt megtudhatja, mely kérdésekre kell mindenképpen tudnia a válaszokat.
2021. 02. 25. 12:16:57
A frontkaszás fűnyíró traktorok rendkívül hatékony és sokoldalúan kihasználható gépek. Magyarországon még nem annyira ismertek a rendkívüli előnyei, de akik már belekóstoltak ebbe a gyepápolási és egyéb kommunális jellegű feladat elvégzésére kiválóan használható eszköz használatába, elmondásuk alapján már eszükbe sem jutna mást választani.
2021. 01. 31. 19:29:52

A három legnépszerűbb fűgyűjtős fűnyíró traktorunk

Meglehetősen széles választékot találhatnak fűgyűjtős kistraktorból az áruházunkban és tudom, hogy nem egyszerű a választás. Biztosan nem egyszerű a legmegfelelőbbet kiválasztani, mind tudásban, mind ár/érték arányban. Az alábbi írásban az előző év tapasztalatai alapján bemutatom a három legnépszerűbb fűgyűjtős traktor.

2021. 01. 10. 08:16:51
Számos olyan hely akad Magyarország területén is, ahol meredekebb gyepes területeken is szükséges a fűnyírást elvégezni, esetleg szállítási vagy tótolási feladatokat elvégezni fűnyíró traktorral. Enyhébb domboldalakon is előfordul, hogy nedvesebb talajnál megcsúszik a traktor hátsó kereke, ha kicsit lankásabb a domboldal, ahol közlekednünk, dolgoznunk kell. Ebben az esetben elengedhetetlen egy olyan fűnyíró traktor, mely állandó összkerék meghajtással rendelkezik.
2021. 01. 01. 17:15:30
2021 egyik kiemelkedő újdonsága a STIGA választékában megjelenő akkumulátoros fűnyíró traktor család. A sorozat tagjai az E-Ride elnevezést kapták, melyek C és S jelzéssel vannak megkülönböztetve attól függően, hogy oldalkidobós vagy fűgyűjtős kivitelűek.
2020. 11. 19. 18:09:57
A széles akkumulátoros működtetésű, elektromos kertészeti gépek kínálatát a STIGA a 2021-es modellév újdonságaival bővíti. A piacon elsőként jelentkezik két fűgyűjtős modellel és másodikként mutatja be oldalkidobós, környezetbarát modelljeit. Legyen a csendes, környezetbarát, hatékony és karbon semleges akkumulátoros fűnyíró traktorok boldog tulajdonosa!
2020. 11. 16. 20:17:34

Milyen Márka a STIGA?

Jogos a kérdés.Sokan csak pár márkát esetleg csak egyet ismernek a kertgépek piacán, fontos megismerni, hogy egy szimpatikus termékekkel rendelkező márka mit is képvisel, mit lehet róla tudni.

Ebből a cikkből most infomálódhat a Stiga márkáról.

2020. 11. 12. 18:41:45
Az akkumulátoros erőforrással ellátott, elektromos fűnyíró traktorok is elkezdik hódító útjukat az elektromos autók, motorok, robogók, kerékpárok, stb. után. Mivel szerintünk fontos helye van a parkfenntartásban, fűnyírásban a csendesebb üzemű elektromos traktoroknak, ezért igyekszünk a lehető legszélesebb választékot biztosítani az ilyen környezetbarát megoldásokra nyitott érdeklődőknek, vásárlóknak.

Keresés