Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Stiga fűnyíró traktor

Házhozszállítás óramű pontossággal

Telefon: 06 70 942 1598

Miért minket válasszon?

 • Szakértőnk telefonon segít a választásban
 • » Egyszerűen telefonon is rendelhet
 • » Szállítási időpont egyeztetés telefonon
 • » Saját autóval, saját munkatársunk szállít
 • » VIP szállítás az ön által kért időpontban
 • » Szakszerű átadás, helyszíni kipróbálás
 • » Hatalmas raktárkészletből választhat
 • » Több száz elégedett traktorvásárló
   

Rendezés:
Raktáron
749.900 Ft

98 cm vágási szélesség - 5/1 fokozatú váltó - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 400 Stiga motor. A STIGA Tornado 398M fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 414 cm3-es, olajszivattyús STIGA motor és 98 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 2098 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
799.900 Ft

66 cm vágási szélesség, hidrosztatikus meghajtás 3 funkciós vágás . Gyűjtés - mulcsozás - oldalsó kidobás - az ön választása szerint (A mulcs és az oldalsó kidobás funkció extraként rendelhető tartozék). A STIGA Combi 166 egy kompakt, jól manőverező képességű fűnyírótraktor, amelyet egy 224 cm3 hengertérfogatú Stiga motor hajt meg. Hidrosztatikus hajtóművel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyszerű sebesség és haladási irány vezérlést a pedál egyszerű megnyomásával. A Combi 166 egy rendkívül sokoldalú, 4-in-1 rendszerű gép, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a leginkább megfelelő vágási stílust: a gyűjtést, a mulcsozást (a mellékelt mulcsozó készlet használatával), az oldalsó vagy a hátsó kidobást. A fűnyírótraktor egy 150 literes fűgyűjtővel, egy ergonómikusan tervezett üléssel van felszerelve, amely biztosítja a kényelmes működést. A vágópenge kar segítségével indítható. 

Raktáron
849.900 Ft

98 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 450 Stiga motor, 7,5 kW teljesítmény.

A STIGA Tornado 398 fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 432 cm3-es STIGA motor és 98 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 2098 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
849.900 Ft

84 cm vágási szélesség - 5/1 fokozatú meghajtás - gyűjtés és mulcsozás, elektromos késkapcsolás. A STIGA Estate384M közepes méretű kertekhez ajánlott. Hajtása: 5.8 kW-os STIGA motor, 5 sebességfokozattal és hátra menettel. A 84 cm-es kétkéses vágóasztal 7 vágási magasságban állítható 25 és 80 mm között. Ön dönti el, hogy a füvet gyűjti a 200 l hátsó fűgyűjtőbe, vagy mulcsozza a mulcsozó dugó behelyezésével. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
999.900 Ft

84 cm vágási szélesség - Stiga ST 450 motor - hidrosztatikus meghajtás - gyűjtés és mulcsozás, elektromos késkapcsolás. 

A STIGA Estate 384 fűnyíró traktor közepes méretű kertekhez ajánlott. Hajtása: 6,8 kW-os STIGA motor, hidrosztatikus hajtással. A 84 cm-es kétkéses vágóasztal 7 vágási magasságban állítható 25 és 80 mm között. Ön dönti el, hogy a füvet gyűjti a 200 l hátsó fűgyűjtőbe, vagy mulcsozza a mulcsozó dugó behelyezésével. A 384 típust puha markolatú kormánykerékkel és első fényszórókkal látták el. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.049.900 Ft

108 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 500 Stiga motor, 8,4 kW teljesítmény, kovácsolt acél első híd.

 A STIGA Tornado 108 fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 452 cm3-es STIGA motor és 108 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 598 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.099.900 Ft

STIGA ST 500 motor - 98 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - gyűjtés, hátsó kidobás vagy mulcsozás, elektromos késkapcsolás, kovácsolt acél első híd.

 A STIGA Estate 598 1-hengeres 452 cm3-es, 7,9 kW teljesítményű Stiga motorral működik. Közepes és nagy kertekhez ajánlott. Az Estate 598 pedállal működtetett, hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 98 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 25 és 80 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 240 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó behelyezésével mulcsozza. Az Estate 598 puha borítású kormánykerékkel és klasszikus üléssel teszi kényelmessé a munkát. A LED-es világítással a gép bármely időszakban használható. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.149.900 Ft

2-hengeres motor- 108 cm vágási szélesség - hidrosztatikus váltó - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 550 Stiga motor, 10.8 kW teljesítmény.

 A Stiga Tornado 5108 HW több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes méretű kertek kezelésére. Oldalsó kidobással és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. A megerősített két késes 108 cm-es vágóasztal szép vágási felületet biztosít. A 6 l-es üzemanyagtartály és a kéthengeres 586 cm3-es Stiga motor teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A nagyméretű kerekek (15x20) kiválóan tapadnak a füvön.  Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.199.900 Ft

414 cm3 , 1-hengeres STIGA ST 400 motor - 85 cm vágási szélesség - 2-késes vágóasztal. (Az ár a vágóasztal árát nem tartalmazza)

A Stiga Park 120 frontkaszás fűnyírótraktorral élvezetes munka a fűnyírás. Rendkívüli fordulékonysága biztosítja hogy a sarkokban és a szűk helyeken is tökéltes legyen a fűnyírás. A Quick Flip rendszernek köszönhetően a vágóasztalt könnyedén állíthatja szervizpozícióba a mosáshoz, tisztításhoz vagy a kések élezéséhez, cseréjéhez. A RAQ gyorscsatlakozó rendszerrel gyorsan le és felszerelheti a vágóasztalt vagy csatlakoztatható eszközöket.

A géphez a vágóasztalt külön szükséges kiválasztani.

A traktorhoz nagyon sok hasznos kiegészítő csatlakoztatható.

Raktáron
1.199.900 Ft

2-hengeres, STIGA ST 550 motor - 98 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - gyűjtés, hátsó kidobás vagy mulcsozás, elektromos késkapcsolás.

 A STIGA Estate 598 W, kéthengeres 586 cm3-es Stiga motorral működik, közepes és nagy kertekhez ajánlott. Az Estate 598 W pedállal működtetett, hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 98 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 25 és 80 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 240 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó behelyezésével mulcsozza. Az Estate 598 W puha borítású kormánykerékkel és klasszikus üléssel teszi kényelmessé a munkát. A LED-es világítással a gép bármely időszakban használható. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.249.900 Ft

2-hengeres HONDA motor - 108 cm vágásélesség - hidrosztatikus meghajtás, kovácsolt acél első híd.

A Stiga Tornado SPECIAL HONDA GCV 530 több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes méretű kertek kezelésére. Oldalsó kidobással és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. A kétkéses 108 cm-es vágóasztal elektromos késindítással szép vágást eredményez. Az 530 cm3-es kéthengeres HONDA motor teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A puha tapintású kormány és a kényelmes ülés tovább növeli a komfortot. Rossz fényviszonyok mellett az új LED-es fényszórók garantálják a jobb láthatóságot.Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.299.900 Ft

432 cm3 , 1-hengeres STIGA ST 450 motor -  95 cm vágási szélesség - 2-késes vágóasztal. (Az ár a vágóasztal árát nem tartalmazza)

A Stiga Park 300 frontkaszás fűnyírótraktorral élvezetes munka a fűnyírás. Rendkívüli fordulékonysága biztosítja hogy a sarkokban és a szűk helyeken is tökéletes legyen a fűnyírás. A RAC gyorscsatlakozó rendszerrel gyorsan le és felszerelheti a vágóasztalt vagy csatlakoztatható eszközöket. A QF rendszernek köszönhetően egy pillanat alatt a szervizpozícióba állítható a vágóasztal, így könnyedén, egyszerűen tisztíthatja meg a szennyeződésektől vagy ellenőrizheti, cserélheti a vágókéseket.

A géphez a vágóasztalt külön szükséges kiválasztani.

A traktorhoz nagyon sok hasznos kiegészítő csatlakoztatható.

Raktáron
1.299.900 Ft

2-hengeres HONDA motor - 98 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - gyűjtés és mulcsozás, elektromos késkapcsolás, kovácsolt acél első híd.

 A STIGA Estate SPECIAL HONDA GCV 530 kéthengeres 530 cm3-es HONDA motorral működik, közepes és nagy kertekhez ajánlott. Az Estate SPECIAL pedállal működtetett, hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 98 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 25 és 80 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 240 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó behelyezésével mulcsozza. Az első híd rendkívül szilárd kovácsolt acélból készül.Az Estate SPECIAL  puha borítású kormánykerékkel és klasszikus üléssel teszi kényelmessé a munkát. A LED-es világítással a gép bármely időszakban használható. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.599.900 Ft

Ajánlott terület: 2.000 m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő normál töltővel kb. 7 óra.

A Stiga Swift 372e az első olyan elektromos fűnyíró traktor, amelyben cserélhető akkumulátorokat találunk. Amennyiben szükségünk van az egyik akkumulátorra, akkor azt akár ki is vehetjük a traktorból és egy másik akkumulátoros Stiga eszközbe áttehetjük. Természetesen a gyári akkumulátorok mellé további akkumulátort is vásárolhatunk, így tetszés szerint növelhetjük az elektromos traktorunk használati idejét.

A töltés idejét külső gyorstöltők használatával lerövidíthetjük.

Raktáron
1.699.900 Ft

Szervókormány -  1-hengeres  STIGA 450 motor - elektromos késkapcsolás és elektromos vágásmagasság állítás - vágásszélesség: 95-100 cm.  

A Park 500 kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótraktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A 432 cm3-es, 8,1 kW-os Stiga benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A géphez további eszközök és gépek is csatlakoztathatók.

A gép ára nem tartalmazza a vágóasztal árát, azt külön szükséges kiválasztani!

Raktáron
1.749.900 Ft

108 cm vágási szélesség - 2-hengeres STIGA motor -hidrosztatikus meghajtás - tempomat - ST 650 Stiga motor, 12,1 kW teljesítmény, kovácsolt acél első híd.

 A Stiga Tornado 7108 W több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes és nagy kertek kezelésére. A megerősített kétkéses 108 cm-es vágóasztal oldalsó kidobással és és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. Az öntöttvas elülső tengely hosszú élettartamot és nagy strapabírást ad intenzív használat mellett is. A 15 l-es üzemanyagtartály és a kéthengeres 635 cm3-es Stiga ST 650 motor a tempomattal teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A nagyméretű kerekek (15x20) kiválóan tapadnak a füvön. Az üzemi paramétereket (akkumulátor, olaj, üzemanyagszint, motor RPM) a többfunkciós kijelzőn ellenőrizheti. Rossz fényviszonyok mellett az új LED-es fényszórók garantálják a jobb láthatóságot. 

Raktáron
1.799.900 Ft

Szervókormány - 2-hengeres STIGA 550 motor - elektromos késkapcsolás és elektromos vágásmagasság állítás - vágásszélesség: 95-125 cm.

A Park 500 W kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótrartor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A 586 cm3-es, 11,9 kW-os Stiga benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A  géphez további eszközök és gépek is csatlakoztathatók.

Raktáron
1.849.900 Ft
A STIGA Estate 7102 W, kéthengeres 635 cm3-es Stiga ST 650 motorral működik, közepes és nagy kertekhez ajánlott. Az Estate 7102 W pedállal működtetett, hidrosztatikus, sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 102 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 30 és 90 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 300 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó behelyezésével mulcsozza. Az Estate 7102 W puha borítású kormánykerékkel és klasszikus üléssel teszi kényelmessé a munkát. A LED-es világítással a gép bármely időszakban használható. 
Raktáron
1.999.900 Ft

Ajánlott terület: 3.500 m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő 2 óra.

A környezet védelme érdekében az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga Tornado 398e traktorral károsanyag kibocsátása nélkül és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. 48 V 30 Ah prémium akkumulátor biztosítja az energiát. A traktorhoz adott gyorstöltő segítségével a feltöltési idő mindössze 2 óra.

Raktáron
2.099.000 Ft

Ajánlott terület: 3.000m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő 2 óra.

A környezet védelme érdekében az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga Estate 384e fűgyűjtős traktorral károsanyag kibocsátása nélkül és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. A traktorhoz mellékelt gyorstöltő segítségével mindössze 2 óra alatt újratölthetjük a traktor akkumulátorát. Elsőként a Stiga jelent meg a piacon fűgyűjtős kivitelű akkumulátoros működtetésű kertiraktorral.

Raktáron
2.199.900 Ft
Az Estate 9102 W a kéthengeres Honda motorral 7000 m2-es kertekhez ideális. Az új, modern motorháztető LED-es fényszórókat rejt. A nagy (8 l-es) üzemanyagtartály külső betöltőnyílással rendelkezik így utántöltése gyors és egyszerű. Elhelyezése nem gátolja a levegőáramlást a motor körül így a megfelelő hőmérséklet optimalizálja a motor teljesítményét.,Az Estate 9102 W pedállal működtetett, hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 102 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 30 és 90 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 320 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó behelyezésével mulcsozza. Az Estate 9102 W puha borítású kormánykerékkel, kartámaszos, emelt háttámlájú üléssel teszi kényelmessé a munkát. A műszerfal többfunkciós kijelzőjén ellenőrizheti a működési paramétereket. Tempomat biztosítja a kívánt sebességet. 
Raktáron
2.299.900 Ft

Ajánlott terület: 4.500m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 60 perc. Töltési idő 2,45 óra.

A környezet védelme mindannyiunk érdeke, így az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga traktorral zéró károsanyag kibocsátással és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. A traktorhoz mellékelt gyorstöltő segítségével a töltési idő mindössze 2,45 óra.

Raktáron
2.299.900 Ft

HONDA motor -122 cm vágószélesség- hidrosztatikus meghajtás A STIGA Estate 9122 W kéthengeres Honda motorral 8.000 m2-es kertekhez ideális. Az új, modern motorháztető LED-es fényszórókat rejt, Az Estate 9122 W pedállal működtetett, hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik, A strapabíró 122 cm-es dupla késes vágóasztal elektromágneses késindítással, 30 és 90 mm között 7 vágási magasság-beállítással tökéletes nyírást biztosít. Ön dönti el, hogy füvet a 320 l-es fűgyűjtőbe gyűjti, vagy mulcsozó dugó (opcionálisan rendelhető tartozék) behelyezésével mulcsozza. Az Estate 9122 W puha borítású kormánykerékkel, kartámaszos, emelt háttámlájú üléssel teszi kényelmessé a munkát. A műszerfal többfunkciós kijelzőjén ellenőrizheti a működési paramétereket. Tempomat biztosítja a kívánt sebességet.  Alaptartozékok: lökhárító  és kétoldali mosócsatlakozó

Raktáron
2.299.900 Ft

2-hengeres HONDA motor - tempomat - 121 cm vágási szélesség - 3 késes vágóasztal - digitális műszerfal.

Extrém sokoldalúság, erő és szilárdság jellemzi a Stiga Tornado 9121 W fűnyírótraktort. Nehéz terepviszonyok mellett. 8500 m²--es területek nyírására alkalmas. Kéthengeres 688 cm3-es Honda motor és a 15 literes üzemanyagtartállyal teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A modern kialakítású motorháztető LED-es első fényszórókat rejt. Az Tornado pedállal működtetett hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 121 cm-es három késes vágóasztal elektromágneses késindítással rendelkezik. A nagyméretű kerekek (16x20) kiválóan tapadnak a füvön. Az üzemi paramétereket (akkumulátor, olaj, üzemanyagszint, motor RPM) a többfunkciós kijelzőn ellenőrizheti. Puha borítású kormánykerékkel, kartámaszos, emelt háttámlájú üléssel teszi kényelmessé a munkát. Tempomat biztosítja a kívánt sebességet. 

Raktáron
2.349.000 Ft

Ajánlott terület: 4.000m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 60 perc. Töltési idő 2,45 óra.

Az első teljesen elektromos fűgyűjtős fűnyíró traktor a piacon. Minden funkció elektromosan működik, beleértve a fűgyűjtő ürítését és a vágási magasság állítását is. A vágókések fordulatszáma változtatható a normál, eco és szuper gyors lehetőségek között, így maximálisan alkalmazkodhatunk a vágott gyep minőségéhez és hosszához. Az extraként kapható mulcskészlet és hátsó deflektor segítségével többféle nyírásó mód közül választhatunk. A traktor tartozéka a gyorstöltő, amivel mindössze 3,6 óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Az elektronika rendszeren keresztül programozható a töltés időszaka is.

Raktáron
2.399.900 Ft

4 WD - összkerék meghajtás - Hidraulikus szervókormány - 2-hengeres STIGA 550 motor - elektromos vágásmagasság állítás - vágásszélesség: 95-125 cm  

A Park 500 WX kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótraktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A 586 cm3-es, 11,9 kW-os Stiga benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A  géphez további eszközök és gépek is csatlakoztathatók.

Raktáron
2.399.900 Ft

Szervókormány - 2-hengeres STIGA ST 600 motor - elektromos késkapcsolás és elektromos vágásmagasság állítás - vágásszélesség: 95-125 cm.

A Park 700 W kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótraktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A 586 cm3-es, 13,1 kW-os Stiga benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A  géphez további eszközök és gépek is csatlakoztathatók.

Raktáron
2.599.900 Ft

Szervókormány - 2-hengeres HONDA GCV 530 motor - 4 WD meghajtás - elektromos késkapcsolás és elektromos vágásmagasság állítás - vágásszélesség: 95-125 cm.

A Park Special HONDA GCV 530 4 WD kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótraktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. Az 530 cm3-es, 10,9 kW-os HONDA benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A  géphez további eszközök és gépek is csatlakoztathatók.

Raktáron
2.799.900 Ft

Ajánlott terület: 5.000m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 110 perc. Töltési idő 2,5 óra.

Bemutatjuk az új,a kezelő köré tervezett GYRO akkumulátoros helyben forduló fűnyíró traktort: A legjobb munka a legrövidebb idő alatt. A kategória legjobb biztonságát és kényelmét nyújtja Nincs kormányoszlop, sem régimódi karok. STIGA eMotion a legmodernebb elektronikus meghajtás Kormányzás, gyorsítás, sebesség egyetlen érintéssel Nagy teljesítményű STIGA ePower akkumulátorcsomag Kiemelkedő robusztusság, teljesen csővázas kialakítás.

A még részletesebb leíráshoz kérem, kattintson ide »»»

Raktáron
2.799.900 Ft

7.500m2 vágására képes egy feltöltéssel. Töltési idő 3,5 óra.

A speciálisan kifejlesztett 48V, 64 Ah teljesítményű prémium Li-Ion akkumulátorának és a nagy, 108 cm vágási szélességének köszönhető a nagy vágási teljesítmény és a hatékony működés. A kések teljesítménye, fordulatszáma több fokozatban állítható, normál, szuper gyors és eco üzemmódban, így tökéletesen alkalmazkodik a nyírandó terület adottságaihoz. A traktoron minden funkció teljesen elektromosan történik beleértve a vágás magasságát is. A töltés előre programozható, így az elektromos fűnyíró traktorja akkor áll készen a munkavégzésre, amikorra beprogramozta. A vágókéseknél sincs ékszíj, mivel azok meghajtásáról is a szabadalmaztatott, kiemelkedő teljesítményű elektromos motorok gondoskodnak.

Raktáron
2.849.900 Ft

2022-es modell - 4WD - összkerék meghajtás - hdraulikus szervókormány - 2-hengeres Briggs & Stratton Vanguard motor - elektromos vágásmagasság magasságállítás - vágásszélesség: 95-125 cm.

A Park 900 WX kiválóan felépített professzionális frontkaszás fűnyírótraktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. Az összkerékhajtás (4WD) tökéletes vonóerőt, a hidraulikus szervokormány pontos kormányozhatóságot, a pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A kéthengeres, 11,82 kW-os Vanguard Briggs & Stratton benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A kényelmet jól áttekinthető vezérlőpanel, egyetlen karral állítható párnázott ülés és az esti munkához LED-es elülső lámpa fokozza. Az elektromos magasságállítással a vezetőülésből néhány másodperc alatt beállíthatja a kívánt vágási magasságot. A géphez további eszközök és gépek csatlakoztathatók.

Raktáron
2.899.900 Ft

Ajánlott terület: 7.000m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 110 perc. Töltési idő 3,5 óra.

Az első teljesen elektromos fűgyűjtős fűnyíró traktor a piacon. Minden funkció elektromosan működik, beleértve a fűgyűjtő ürítését és a vágási magasság állítását is. A vágókések fordulatszáma változtatható a normál, eco és szuper gyors lehetőségek között, így maximálisan alkalmazkodhatunk a vágott gyep minőségéhez és hosszához. Az extraként kapható mulcskészlet és hátsó deflektor segítségével többféle nyírásó mód közül választhatunk. A traktor tartozéka a gyorstöltő, amivel mindössze 3,6 óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Az elektronika rendszeren keresztül programozható a töltés időszaka is.

Raktáron
3.199.900 Ft

4 WD (összkerék meghajtás) - HONDA motor -102 cm vágószélesség A STIGA Estate 9102 WX egy csúcstechnológiájú fűnyírótraktor, mely tökéletesen működik lejtős és nehéz terepen is. Két hengeres Honda motorral működik. Hidrosztatikus és négy kerék-meghajtású, 102 cm-es vágófelület két szinkronizált pengével, kilenc pozícióban állítható vágási magassággal (25 és 100 mm közötti tartományban) és elektromágneses kés tengelykapcsolóval rendelkezik. A kaszálékot a 360 literes kollektorban lehet összegyűjteni, vagy a Multiclip funkció segítségével az opcióként rendelhető mulcsozó dugó behelyezésével szétteríteni.

Raktáron
3.299.900 Ft

4 WD (összkerék meghajtás) - HONDA motor -122 cm vágószélesség A STIGA Estate 9122 WX egy csúcstechnológiájú fűnyírótraktor, mely tökéletesen működik lejtős és nehéz terepen is. Két hengeres Honda motorral működik. Hidrosztatikus és négy kerék-meghajtású, 122 cm-es vágófelület két szinkronizált pengével, kilenc pozícióban állítható vágási magassággal (25 és 100 mm közötti tartományban) és elektromágneses kés tengelykapcsolóval rendelkezik. A kaszálékot a 360 literes kollektorban lehet összegyűjteni, vagy a Multiclip funkció segítségével az opcióként rendelhető mulcsozó dugó behelyezésével szétteríteni. Az Estate 9122 WX fűnyírótraktor büszkélkedhet a legmodernebb felszereltséggel, többek között egy emelt kormánykerékkel a kényelmes vezetéshez és egy intelligens, széles képernyős kijelzővel, intuitív ikonokkal, amelyek lehetővé teszik a legjobb vágási eredmény elérését. Kiváló minőségű öntöttvas első tengely, új motorháztetővel, LED-es fényszórókkal és nagyméretű üzemanyagtartállyal rendelkezik. 

Raktáron
3.399.900 Ft

8.000m2 vágás egy feltöltéssel. Töltési idő 3,5 óra. Max vágási sebesség: 12 km/óra

Bemutatjuk az új,a kezelő köré tervezett GYRO akkumulátoros helyben forduló fűnyíró traktort: A legjobb munka a legrövidebb idő alatt. A kategória legjobb biztonságát és kényelmét nyújtja Nincs kormányoszlop, sem régimódi karok. STIGA eMotion a legmodernebb elektronikus meghajtás Kormányzás, gyorsítás, sebesség egyetlen érintéssel Nagy teljesítményű STIGA ePower akkumulátorcsomag Kiemelkedő robusztusság, teljesen csővázas kialakítás.

A még részletesebb leíráshoz kérem, kattintson ide »»»

Rendelhető
3.464.000 Ft
Egy igazi különlegesség a STIGA választékában. Egyedülálló megoldás a piacon, hogy egy fűgyűjtős fűnyíró traktorra magazgazvágó, úgynevezett szárzúzó adaptert szereltünk. Így a traktorral nem csak ápolt felületeket, parkokat tudunk hatékonyan nyírni, hanem az "Y" lengőkésekkel ellátott első vágóasztallal akár derékig érő gazt is könnyedén levághatunk. Az eszköz gyorscsatlakozóval illeszkedik a traktorra, ezért könnyedén, szerszám használata nélkül le illetve fölszerelhető. A meghajtásról erőteljes HONDA motor gondoskodik.
Rendelhető
3.564.000 Ft

Egy igazi különlegesség a STIGA választékában. Egyedülálló megoldás a piacon, hogy egy fűgyűjtős fűnyíró traktorra magazgazvágó, úgynevezett szárzúzó adaptert szereltünk. Így a traktorral nem csak ápolt felületeket, parkokat tudunk hatékonyan nyírni, hanem az "Y" lengőkésekkel ellátott első vágóasztallal akár derékig érő gazt is könnyedén levághatunk. Az eszköz gyorscsatlakozóval illeszkedik a traktorra, ezért könnyedén, szerszám használata nélkül le illetve fölszerelhető. A meghajtásról erőteljes HONDA motor gondoskodik.

Vágásszélesség normál késekkel: 122 cm   Vágásszélesség magas gazvágóval: 105 cm

Raktáron
4.499.900 Ft

Négykerék-meghajtású, ProDrive szervokormány, elektromos magasság-állító vezérlés és számos más professzionális szolgáltatás tartozik a standard termékhez. Az új gépkeret kiváló stabilitást és nagy vonóerőt biztosít, míg a csuklós kormányzás könnyebbé teszi a manőverezést szűk területeken is. A Park Pro 900 AWX egy kiváló minőségű Honda sorozatú kéthengeres motorral van ellátva. A géphez 110-125 cm-es Multiclip vágóasztal és sokféle egyéb kiegészítő eszköz csatlakoztatható, így az egész évben használható. A Hydro Link kapcsolódási rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy hidraulikusan irányítsa a csatolt munkaeszközöket.4WD - összkerék meghajtás - hidraulikus szervókormány - 2-hengeres HONDA HD 690 motor - elektromos vágásmagasság magasságállítás - vágásszélesség: 110-125 cm. 

STIGA fűnyíró traktorok előnyei

A Stiga fűnyíró traktorok olyan kerti gépek, amelyek kiváló teljesítménnyel és megbízhatósággal rendelkeznek. A Stiga márka kínál többféle fűnyíró traktort, amelyek különböző méretekben és kapacitásokban érhetők el.

A Stiga fűnyíró traktorok erős motorral vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a fűnyírást és egyéb kerti munkák végzését is. A gépek kényelmes üléssel és egyszerűen kezelhető vezérlőkkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára a munka könnyű és kényelmes végzését.

A Stiga fűnyíró traktorok rendelkeznek egy hatékony fűgyűjtő rendszerrel, amely képes a fűt gyorsan és egyszerűen összegyűjteni. A gépek nagy kapacitású tartállyal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a fűgyűjtést hosszabb időre.

A Stiga fűnyíró traktorok manőverezőképessége kiváló, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kerti területek fenntartását gyorsan és könnyedén végezze el. A gépek jól felszereltek és könnyen kezelhetők, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kerti munkákat gyorsan és hatékonyan végezze el.

Összességében a Stiga fűnyíró traktorok kiváló választás lehetnek a kerti területek fenntartásához. A gépek megbízhatóak, könnyen kezelhetők és hatékonyak, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kerti munkákat gyorsan és könnyedén végezze el.

Milyen Stiga fűgyűjtős traktorok léteznek?

A Stiga márka számos fűgyűjtős fűnyíró traktort kínál. Az alábbiakban néhány példa a Stiga frontkaszás fűnyíró traktoraira:

 1. Stiga Estate 6102 HWS: ez egy kiváló minőségű, erős és megbízható frontkaszás fűnyíró traktor, amely hatékonyan végzi a kerti területek fenntartását.

 2. Stiga Estate 7122 HWS: ez egy nagy teljesítményű frontkaszás fűnyíró traktor, amely kiváló minőségű anyagokból készül és rendelkezik egy erős motorral.

 3. Stiga Combi 1066 H: ez egy kompakt és manőverezőképes frontkaszás fűnyíró traktor, amely hatékonyan végzi a kerti munkákat.

 4. Stiga Combi Pro 16 HST: ez egy nagy teljesítményű és megbízható frontkaszás fűnyíró traktor, amely kiváló minőségű anyagokból készül és rendelkezik erős motorral.

Ezek csak néhány példa a Stiga fűgyűjtős fűnyíró traktoraira. A márka széles választékot kínál a felhasználók igényeinek és elvárásainak megfelelően, beleértve a kompakt, közepes és nagy teljesítményű fűnyíró traktorokat is.

Stiga frontkaszás riderek

A Stiga márka számos rider (fűnyíró traktor) modellt kínál. Az alábbiakban néhány példa a Stiga rider traktoraira:

 1. Stiga Villa 14 HST: ez egy kompakt és manőverezőképes rider traktor, amely hatékonyan végzi a kerti munkákat.

 2. Stiga Park 120: ez egy erős és megbízható rider traktor, amely kiváló minőségű anyagokból készül és rendelkezik nagy teljesítményű motorral.

 3. Stiga Park 320: ez egy nagy teljesítményű és kiváló minőségű rider traktor, amely kényelmes és könnyen manőverezhető.

 4. Stiga Twinclip 55 SB: ez egy erős és megbízható rider traktor, amely hatékonyan végzi a kerti területek fenntartását.

Ezek csak néhány példa a Stiga rider traktoraira. A márka széles választékot kínál a felhasználók igényeinek és elvárásainak megfelelően, beleértve a kompakt, közepes és nagy teljesítményű rider traktorokat is.

STIGA traktorok típusai

Stiga egy jól ismert márka a kertészeti eszközök és felszerelések terén, beleértve a traktorokat is. Az alábbiakban néhány példa található a Stiga traktorok típusaira:

Park Compact: Ez a Stiga traktor egy kompakt méretű, könnyen kezelhető traktor, amely ideális kisebb kertekbe. Általában 4 kerekes és elülső vágóművel rendelkezik.

Park Pro: Ez a traktor egy nagyobb, robosztusabb verzió a Park Compact-nak, amely különféle erőforrásokkal és vágóművekkel rendelkezik. Ez a típus általában professzionális felhasználóknak ajánlott.

Estate: Az Estate traktorok egy középkategóriás kategóriát jelentenek, amelyek ideálisak nagyobb kertekhez és gazdaságokhoz. Többféle vágóművel és motorral kaphatók.

Titan: A Titan traktorok nagyon nagy teljesítményű traktorok, amelyek nagyobb gazdaságokhoz és parkokhoz ajánlottak. Gyakran négy kerékkel rendelkeznek, nagy üzemanyagtartállyal, és egyedi funkciókkal rendelkeznek.

Villa: A Villa traktorok kisebb kertekhez ajánlottak, és általában elülső vágóművel és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek.

Fontos megjegyezni, hogy a Stiga folyamatosan bővíti a traktorválasztékát, így a fentiek csak néhány példa a kínálatból.

Stiga Fűnyíró Traktorok: Kiváló Minőség Minden Kertben

A Stiga Traktorok Választéka

Fedezze fel a Stiga teljes fűnyíró traktor választékát és válassza ki a kertje igényeihez legjobban illőt!

 • Park Modellek: A frontkaszás kialakítású park modellek ideálisak a nagyobb területek hatékony nyírásához, amelyek kiváló manőverezhetőséget és láthatóságot biztosítanak.

 • Tornado Modellek: Az oldalkidobós tornado traktorok tökéletesen alkalmasak széles területeken való gyors munkavégzésre.

 • Estate Modellek: A fűgyűjtős estate modellekkel sosem volt egyszerűbb a fűgyűjtés. Tökéletes a tiszta és rendezett kertért!

 • Elektromos Stiga Traktorok: Környezetbarát, csendes és rendkívül hatékony. Fedezze fel az elektromos traktorok előnyeit, melyekkel csökkentheti ökológiai lábnyomát és minimalizálhatja a működtetési költségeket.

Miért válassza a Stiga motort?

A Stiga saját motorjai az évek során bizonyítottak megbízhatóságukkal és hosszú élettartamukkal. Ha azonban a Honda motorok híres megbízhatóságát és teljesítményét keresi, nálunk azt is megtalálja!

Miért válasszon minket?

 1. Ingyenes Házhozszállítás: Bárhol is éljen, mi díjmentesen szállítjuk otthonába választott traktorját.
 2. Beüzemelés: Traktorját azonnal használható állapotban szállítjuk, hogy azonnal nekiláthasson a munkának.
 3. Ingyenes Tanácsadás: Szakértőink minden kérdésére válaszolnak és segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb traktort.
 4. Gyors és Pontos Szállítás: Értékeljük az Ön idejét, ezért garantáljuk a gyors és pontos szállítást.

Az elektromos traktorok előnyei:

Az elektromos traktorok egyre népszerűbbek, és nem véletlenül! Ezek a gépek nemcsak környezetbarátok, hanem csendesek és alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően a gépek gyorsan és hatékonyan végeznek, miközben kevesebb káros anyagot bocsátanak ki. Tökéletes választás azok számára, akik zöld technológiát keresnek kertjük számára.

Fedezze fel a Stiga traktorok teljes választékát és élvezze a kertgondozás minden pillanatát a legjobb gépekkel!

Stiga Fűnyíró Traktorok - A kertészeti kiválóság új generációja

Üdvözöljük a Stiga fűnyíró traktorok világában! Fedezze fel azokat a magas minőségű termékeket, melyek tökéletes választást kínálnak minden kerti igényhez!


Válassza ki a tökéletes Stiga fűnyíró traktort!

 • Park Modellek: Ezen kivételes frontkaszás traktorokkal a nehezen hozzáférhető területek is könnyedén nyírhatók. Az egyszerű irányításnak köszönhetően ezek a modellek kiválóan alkalmasak nagyobb területek rendszeres karbantartására.

 • Tornado: Az oldalkidobós rendszerű Tornado modellek tökéletes választások a nagyobb kertekhez, ahol a levágott fű azonnali elhelyezése nem szükséges.

 • Estate Modellek: Ezek a fűgyűjtős traktorok gondoskodnak a fű levágásáról és összegyűjtéséről egy lépésben, ami tökéletesen tiszta eredményt garantál.


Elektromos Stiga Traktorok

- A környezetbarát választás A jövő a zöld technológiában van! Az elektromos Stiga traktorok kivételes teljesítményt és hatékonyságot kínálnak:

 • Környezetbarát: Kevesebb kibocsátás és csendes működés.
 • Költséghatékony: Alacsonyabb üzemeltetési költségek a hagyományos modellekhez képest.
 • Karbahtartásbarát: Kevesebb mozgó alkatrésszel, ami csökkenti a karbantartás szükségességét.

Miért válasszon minket?

 • Ingyenes házhozszállítás: Kényelmes és gyors szállítás, közvetlenül az Ön házához.
 • Azonnali használat: Minden traktorunkat beüzemelt, azonnal használható állapotban szállítjuk.
 • Szakértői tanácsadás: Munkatársaink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a legjobb döntés meghozatalában.
 • Gyors és pontos szállítás: Elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyfélszolgálat mellett.

Stiga Motorok

- Minőség és megbízhatóság A Stiga saját motorjai híresek tartósságukról és megbízhatóságukról. De ha még nagyobb teljesítményt és hosszú élettartamot keres, válassza a Honda motorokkal szerelt modelleket!


Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ma még megtalálja a tökéletes Stiga fűnyíró traktort! Válassza a minőséget, válassza a Stiga-t!

Stiga Fűnyíró Traktorok – A Kertek Királya

Üdvözlünk a Stiga Fűnyíró Traktorok Világában!

Ahol minden kertészkedési álom valóra válhat. Ismerd meg a legújabb, leginnovatívabb Stiga traktorainkat, melyeket a legkülönfélébb igényeknek megfelelően terveztünk.


A Stiga Traktorok Választéka:

1. Tornado: A tökéletes oldalkidobós traktor azoknak, akik szeretik a gyors és hatékony fűnyírást.

2. Estate: A legkiválóbb választás, ha a fűgyűjtés a fő szempont. Tökéletesen tiszta kertet eredményez.

3. Park Modellek: Az innovatív frontkaszás kialakítással. A park modellek ideálisak a bonyolultabb területekhez, ahol a pontosság a kulcs.


Elektromos Stiga Traktorok – A Jövő Technológiája Már Ma:

Gondoltál már arra, mennyire lenne egyszerű az élet egy elektromos fűnyíró traktorral? A Stiga elektromos traktorai nem csak környezetbarátok, hanem rendkívül hatékonyak és csendesek is. Tökéletes választás azok számára, akik minimalizálni szeretnék kertjük ökológiai lábnyomát, miközben maximalizálják a hatékonyságot.


Miért válaszd a Stigát?

 • Motorok: A Stiga saját fejlesztésű motorjai az iparág élvonalába tartoznak. De ha a Honda megbízhatóságát keresed, nálunk azt is megtalálod!

 • Ingyenes házhozszállítás: Minden traktort ingyenesen szállítunk házhoz, így a vásárlás még kényelmesebb.

 • Készen áll a munkára: Minden általunk szállított traktor beüzemelt és azonnal használatra kész állapotban érkezik.

 • Szakértői Tanácsadás: Segítünk megtalálni a tökéletes traktort minden egyes kertészeti igényhez.

 • Gyors és Pontos Szállítás: Biztosítjuk, hogy traktorod a lehető leggyorsabban és legmegbízhatóbban érkezzen meg.


Csatlakozz a Stiga közösséghez még ma! Legyen kerted a szomszédság csodálata egy Stiga traktorral. Fűnyírás? Mostantól egy örömteli tevékenység!

Keresés