Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Ferris fűnyíró traktor

Házhozszállítás óramű pontossággal

Telefon: 06 70 942 1598

Miért minket válasszon?

  • Szakértőnk telefonon segít a választásban
  • » Egyszerűen telefonon is rendelhet
  • » Szállítási időpont egyeztetés telefonon
  • » Saját autóval, saját munkatársunk szállít
  • » VIP szállítás az ön által kért időpontban
  • » Szakszerű átadás, helyszíni kipróbálás
  • » Hatalmas raktárkészletből választhat
  • » Több száz elégedett traktorvásárló
     

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
4.893.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 15.800m2/ óra. A FERRIS a jól ismert amerikai Briggs & Stratton gyár professzionális célra készült fűnyíró traktorja. Az IS 400 SB a jelenlegi választékunk legkisebb modellje, ez azonban korántsem jelent kis teljesítményt. A nulla fordulókörös ráülős fűnyíró vágóházában 3 db kés dolgozik és 122 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a traktorral akár 13 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorsan elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során.
Rendelhető
5.983.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 16.800m2/ óra. A FERRIS a jól ismert amerikai Briggs & Stratton gyár professzionális célra készült fűnyíró traktorja. Az IS 600 Z nulla fordulókörös ráülős fűnyíró vágóházában 3 db kés dolgozik és 112 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a traktorral akár 13 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorson elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során. A 112 cm széles vágóasztallal kulcsozva nyírhat, illetve a levágott füvet hátrafelé dobathatja ki.
Rendelhető
6.865.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 21.000m2/ óra. Szeretne száguldva hatalmas füves, gazos területeket rendkívül rövid idő alatt lenyírni?  A FERRIS Zero Turn, azaz nulla fordulókörös ipari fűnyíró traktorjával ezt könnyedén megteheti.  A FERRIS  ISX 800Z fűnyíró traktor az IS 700 Z modell újabb változata. Kényelmesebb, komfortosabb vezetőöléssel látták el a még hatékonyabb munkavégzés érdekében, továbbá a rugózását tovább korszerűsítették, hogy az egyenetlen terepen is tökéletest vágást végezzen, még nagyobb vezetési komforttal. Vágóasztalában 3 db kés dolgozik és 132 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a professzionális géppel akár 16 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorson elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során.
Rendelhető
8.768.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 23.000m2/ óra. Briggs & Stratton Vanguard™ 810 cm3 EFI, benzinbefecskendezős, V-Twin, 2-hengeres 4-ütemű benzinmotor 28 Le teljesítménnyel és 132 cm vágási szélességgel. Ezek a paraméterek garantálják a kimagasló vágási teljesítményt és a gazdaságosságot. Az injectoros motor igazi kuriózum ebben a kategóriában. Jelentősen kedvezőbb az üzemanyag fogyasztás egy hagyományos motorhoz képest. 18 km/óra sebességgel képes haladni és közben a fű vágását kompromisszumok nélkül elvégezni. Elől és hátul, mind a négy keréknél rugós fölfüggesztés a vezető kényelme és kímélése érdekében. A komfortot tovább fokozza a kényelmes, karfás vezetőülés. A vezető karok segítségével rndkívül gyorsan szabályozható, változtatható a haladási sebesség. A gép képes egy helyben megfordulni, így egy kisebb fa törzsének a körbenyírása sem lehet akadály. Ezzel a feladattal is könnyedén birkózik meg.
Rendelhető
11.223.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 24.800 m2/ óra. Ezzel a ZT traktorral valóban száguldva nyírhatja a füves és gazos területeket  A FERRIS  ISX 3300Z / 155 fűnyíró traktor vágóasztalában 3 db kés dolgozik és 155 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a professzionális géppel akár 20 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorson elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen minden kerekénél kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során. Professzionális munkagép.
Rendelhető
11.940.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 29.300 m2/ óra. Ezzel a ZT traktorral valóban száguldva nyírhatja a füves és gazos területeket  A FERRIS  ISX 3300Z / 183 fűnyíró traktor vágóasztalában 3 db kés dolgozik és 183 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a professzionális géppel akár 20 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorson elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen minden kerekénél kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során. Professzionális munkagép.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
12.259.000 Ft
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 23.000m2/ óra. Erőforrása egy 3 hengeres, folyadékhűtésű, Yanmar dízelmotor, 24 Le teljesítménnyel, kedvező gázolaj fogyasztással. Ezzel a Zero Turn traktorral valóban száguldva nyírhatja a füves és gazos területeket  A FERRIS  IS 2600Z fűnyíró traktor vágóasztalában 3 db kés dolgozik és 136 cm szélességben vágja a füvet. A jelentős vágási szélesség mellett a gyors sebesség is a hatékonyság fokozásának jelentős tényezője. Ezzel a professzionális géppel akár 18 km/óra sebességgel is vághatja a füvet úgy, hogy közben a kések a levágott növényi részeket mulcsozzák, azaz egészen apró darabokra darálják össze, majd a a talajba préselik. Így gyorson elkomposztálódik és természetes tápanyagként hasznosul. A traktort a két botkormány segítségével vezetheti. A karok elmozdításával tud fordulni illetve előre és hátramenetben a haladási sebességet fokozatmentesen megváltoztatni. A vezető komfortjáról a kényelmes, karfás vezetőülés és a gépen minden kerekénél kialakított extra rugózás gondoskodik, hogy minél később fáradjon el a munkavégzés során. Professzionális munkagép.

FERRIS Zeroturn árlista 2021

Amennyiben szeretné megnyitni vagy letölteni a FERRIS Zeroturn fűnyíró traktorok 2021-es árlistáját, kérem kattintson ide «««

 

Ferris fűnyíró traktor választék 2020

A Ferris zeró fordulókörös traktorok a következő modellváltozatokban kapható 2020-ban: FERRIS IS 400 SB, FERRIS ISX 800Z, FERRIS IS 2100Z, FERRIS IS 3200Z, FERRIS IS 2600Z.

FERRIS IS 400 SB

AZ IS 400 SB megfizethető, tartós és rendelkezik azzal az ipari minőséggel és tartóssággal, melyet ön egy ipari kivitelű fűnyíró traktortól elvárhat. Egy kompakt, alapszintű alvázon a 400 S típus képes bemenni szűk ebb helyekre anélkül hogy az bármi gondot okozna önnek. A nagy méretű benzintartály, nagy átmérőjű meghajtó abroncsok, illetve ipari minősítésű és erősségű hajtásrendszer a FERRIS IS 400 SB típust messze a versenytársai fölé helyezi. Szabadalmaztatott, a fűnyíró traktorok világában teljesen egyedi, állítható lengéscsillapító rendszere igazán kényelmes munkaeszközzé teszi ezt a munkagépet. A hármas funkciójú vágóasztala (oldalsó kidobás, hátsó kidobás, mulcsozás) minden vágási igény kielégítésére teszi alkalmassá.

FERRIS ISX 800Z

AZ ISX 800 Z típus a legjobb ár/érték arányú nullfordulókörös fűnyíró traktor. A többlengőkaros első futóműve, az "ICD" rendszerű vágóasztal felfüggesztés, a nagy teljesítményű Hydro-Gear hajtásrendszere, melyet kifejezetten a nulla fordulókörös funkcióhoz fejlesztettek ki, mind a professzionális jelleget tükrözi és bizonyítja. Rendkívül erős vágóasztala két vágási rendszerre ad lehetőséget. Mulcsozás vagy a hátra történő fűkidobás lehetséges a vágás során, a vágott fű magasságától és a felület minőségének elvárásaitól függően.

FERRIS IS 2100Z

Töltsön egy napot az IS 2100 Z típus vezetőülésében és megtapasztalhatja, hogy a FERRIS szabadalmaztatott felfüggesztési technológiája miként változtatja a lassú, zötykölődő fűnyírást kényelmes utazássá, jelentősen megnövelve a teljesítményt. TEljes hátsó felfüggesztéssel és független első felfüggesztéssel ön a "nyeregben marad" és biztonságosan kormányozza a FERRIS fűnyíró traktort. A speciális, egyedülálló felfüggesztés nem csak az ön testét, szervezetét kíméli, de jelentősen javítja a gép élettartamát is. Ez a traktor agresszíven teljesít a a professzionális fölhasználók és a rendkívül precíz háztulajdonosok körében is.

FERRIS IS 3200 Z

Ha az igazi nagyágyúra vágyik válassza a legkorszerűbb FERRIS fűnyíró traktort! Élvonalbeli dizájn volt az alap, amit a mérnökök tovább gondoltak és még megbízhatóbbá még tartósabbá, még professzionálisabbá tették. A hajtásrendszere független, ipari besorolású "Hydro-Gear" ZT 5400 Powertrain hajtású a még nagyobb megbízhatóság és kiemelkedő teljesítmény érdekében. NE feledje, hogy ezzel a traktorral majdnem három hektár területet vághat le óránként, ami utólérhetetlen teljesítmény. 183 cm szélességben, három darab vágókés dolgozik fáradhatatlanul akár mulcsozva, akár hátra kidobva a nyesedéket az ön választása szerint. A 26 "-os hátsó hajtott gumiabroncsok nagyobb vonóerőt, zökkenőmentesebb haladást biztosítanak és könnyebb velük a járdaszegélyekre felmenni. A vágóasztal tartó és szintezőrendszereit tömör acél függesztőelemekkel javították föl a nagyobb megbízhatóság és a könnyebb beállítás érdekében.

Kérje bemutatónkat!

A FERRIS fűnyíró traktorok megbízhatóságáról, gyorsaságáról, hatékonyságáról, kényelméről, egyszóval a kiemelkedő tulajdonságairól a legkönnyebben úgy győződhet meg, ha kipróbálja. Lehetőséget biztosítunk, hogy az ön terepén, ahol a fű vágását kell végeznie kipróbálhassa az igazi hatékonyságot. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36709421598 telefonszámon vagy a jozsa@kertigeptrade.hu e-mail címen és kérje ingyenes gépbemutatónkat! Ismerje mag alaposan a modern technikát a hatékony fűnyírást! Keresse nálunk a FERRIS fűnyíró traktorokat!

Keresés