Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Távirányítós gazvágó AS-Motor

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
7.650.000 Ft
Az AS-Motor felülős mindentnyírók legfölszereltebb, legprofesszionálisabb modellje. Mind a négy kereke meghajtott (4 WD) így a nagyon merdek domboldalak gaztalanítására is tökéletes választás. A távirányíró (RC) rendszernek köszönhetően nem csak a vezetőülésben ülve vezethető, hanem a távirányító rendszere révén a gép közelében biztonságosan állva kényelmesen is kezelhető, vezethető.
Szállítási idő: 10-12 munkanap
9.999.000 Ft
Az AS 751 RC az extrém meredek domboldalakon, ahol már szuinte járni sem lehet, nemhogy kaszálni, ott jön igazán számításba a hernyótalpas szárzúzó. A lengőkéses vágórendszerének nem akadály a növényzetben megbúvó szikla, kődarab vagy akár kiálló tuskó sem. A gép károsodás nélkül viseli az ilyen igénybevételt is. Akár egy méter magasra nőtt gazzal is könnyedén boldogul. A távirányítóval kitűnően vezethető távolról, kényelmes pozíciót elfoglava. Különösen előnyös a relatív kis súlya (345 kg) mert ezzel könnyen szállítható, jól boldogul a terepen és nem károsítja a talajt haladása során. Nagyon alacsony építésének köszönhetően, remek megoldás napelemparkokban a terep karbantartására, hiszen könnyen elfér a panel tartó álványok alatt is.

Keresés