Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Blog - Érdekességek a fűnyíró traktorok világából

Ezen az oldalon webárházunk blogját olvashatja. Általában az aktuális eseményekről, kerti teendőkről, újdonságokról olvashat, gyakran fontos információkhoz juthat az új és régi traktorokról, fűnyírókról, fűkaszákról, motoros láncfűrészekről.
Miért nálunk vásároljon fűnyíró traktort?

A funyirotraktorok.hu fűnyírótraktor szakáruházban vásárolt traktorokkal Önnek egyetlen dolga van. Ráülni és élvezni a kényelmes, gyors, hatékony fűnyírás élményét. Legyen szó akár hobbi kertbe való kistraktorról vagy professzionális, nagy teljesítményű fűnyíró vagy gazvágó traktorról egyaránt kitűnő szolgáltatást kap nálunk a kiválasztástól a használatba vételig.

Díjmentes házhozszállítás!

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

10 fontos kérdés, amire jó ha tudja a választ a traktor vásárlásakor! Egy fűnyíró traktor kiválasztása, majd megvásárlása hosszabb távra történő döntést jelent. Nem mindegy, hogy megtalálja-e a legjobb megoldást arra, hogy végre kényelmesen, gyorsan és hatékonyan legyen túl a fűnyírás fárasztó problémáján. Itt megtudhatja, mely kérdésekre kell mindenképpen tudnia a válaszokat.
Zero Turn fűnyíró traktorok Zeroturn fűnyíró traktor, egy helyben forduló traktor avagy nulla fordulókörös fűnyíró? Melyik a helyes megnevezés és mit tud egy ARIENS, Cub Cadet, FERRIS vagy GRILLO botkormányos fűnyíró traktor?
STIGA frontkaszás fűnyíró traktorok A frontkaszás fűnyíró traktorok rendkívül hatékony és sokoldalúan kihasználható gépek. Magyarországon még nem annyira ismertek a rendkívüli előnyei, de akik már belekóstoltak ebbe a gyepápolási és egyéb kommunális jellegű feladat elvégzésére kiválóan használható eszköz használatába, elmondásuk alapján már eszükbe sem jutna mást választani.
Top 3 fűgyűjtős fűnyíró traktor

A három legnépszerűbb fűgyűjtős fűnyíró traktorunk

Meglehetősen széles választékot találhatnak fűgyűjtős kistraktorból az áruházunkban és tudom, hogy nem egyszerű a választás. Biztosan nem egyszerű a legmegfelelőbbet kiválasztani, mind tudásban, mind ár/érték arányban. Az alábbi írásban az előző év tapasztalatai alapján bemutatom a három legnépszerűbb fűgyűjtős traktor.

Fűnyíró traktor 4 WD Számos olyan hely akad Magyarország területén is, ahol meredekebb gyepes területeken is szükséges a fűnyírást elvégezni, esetleg szállítási vagy tótolási feladatokat elvégezni fűnyíró traktorral. Enyhébb domboldalakon is előfordul, hogy nedvesebb talajnál megcsúszik a traktor hátsó kereke, ha kicsit lankásabb a domboldal, ahol közlekednünk, dolgoznunk kell. Ebben az esetben elengedhetetlen egy olyan fűnyíró traktor, mely állandó összkerék meghajtással rendelkezik.
STIGA E-Ride elektromos traktorok 2021 egyik kiemelkedő újdonsága a STIGA választékában megjelenő akkumulátoros fűnyíró traktor család. A sorozat tagjai az E-Ride elnevezést kapták, melyek C és S jelzéssel vannak megkülönböztetve attól függően, hogy oldalkidobós vagy fűgyűjtős kivitelűek.
Stiga akkumulátoros fűnyíró traktorok A széles akkumulátoros működtetésű, elektromos kertészeti gépek kínálatát a STIGA a 2021-es modellév újdonságaival bővíti. A piacon elsőként jelentkezik két fűgyűjtős modellel és másodikként mutatja be oldalkidobós, környezetbarát modelljeit. Legyen a csendes, környezetbarát, hatékony és karbon semleges akkumulátoros fűnyíró traktorok boldog tulajdonosa!
Stiga milyen márka?

Milyen Márka a STIGA?

Jogos a kérdés.Sokan csak pár márkát esetleg csak egyet ismernek a kertgépek piacán, fontos megismerni, hogy egy szimpatikus termékekkel rendelkező márka mit is képvisel, mit lehet róla tudni.

Ebből a cikkből most infomálódhat a Stiga márkáról.

Keresés