Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Blog - Érdekességek a traktorok világából

Ezen az oldalon webárházunk blogját olvashatja. Általában az aktuális eseményekről, kerti teendőkről, újdonságokról olvashat, gyakran fontos információkhoz juthat az új és régi traktorokról, fűnyírókról, fűkaszákról, motoros láncfűrészekről.
Miért nálunk vásároljon fűnyíró traktort?

A funyirotraktorok.hu fűnyírótraktor szakáruházban vásárolt traktorokkal Önnek egyetlen dolga van. Ráülni és élvezni a kényelmes, gyors, hatékony fűnyírás élményét. Legyen szó akár hobbi kertbe való kistraktorról vagy professzionális, nagy teljesítményű fűnyíró vagy gazvágó traktorról egyaránt kitűnő szolgáltatást kap nálunk a kiválasztástól a használatba vételig.

Díjmentes házhozszállítás!

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

10 fontos kérdés, amire jó ha tudja a választ a traktor vásárlásakor! Egy fűnyíró traktor kiválasztása, majd megvásárlása hosszabb távra történő döntést jelent. Nem mindegy, hogy megtalálja-e a legjobb megoldást arra, hogy végre kényelmesen, gyorsan és hatékonyan legyen túl a fűnyírás fárasztó problémáján. Itt megtudhatja, mely kérdésekre kell mindenképpen tudnia a válaszokat.
AS-Motor gépbemutató Nógrád megyében AS-Motor professzionális gazvágó gép bemutatót tartottunk Nógrád megyében. Bemutatásra került a szárzúzús rendszerű AS YAK 1040 gazvágó traktor, illetve a gyalogvezetésű AS 63 2T magasgazvágó is. A részletekről a cikkünkben olvashat.
Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására

Hogyan vásároljon 100% állami támogatással professzionális, nagy hatékonyságú fűnyíró traktort?

Kérje ajánlatunkat a Magyar Falu Program keretében kiírt "Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartásársa" (MFP-KKE/2020) kiírt pályázat keretében!

Önkormányzati géppark bemutató

Az elmúlt néhány évben jelentősen fejlődött a zöldfelület karbantartására tervezett és gyártott géppark teljesítménye, hatékonysága, gyorsasága, gazdaságossága. Teljesen új gépek jelentek meg a kínálatban, melyek egyre népszerűbbek, de sokak számára még nem elég ismertek, és még többen vannak, akik csak halottak róla, prospektusban, esetleg bemutató videókon látták ezeket az új lehetőségeket. Hisszük, hogy igazán meggyőző az lehet, amit valaki a saját szemével lát, amit a gyakorlatban megtapasztal. 

Ezért szeretnénk önnel is megismertetni az önkormányzat területén legjobban használható zöldfelület karbantartó gépeket. Helyben a saját adottságú területen, ahol meggyőződhetnek arról, hogy megéri egy magasabb árfekvésű gépet választani, mert gyorsabban, hatékonyabban, egyszerűbben, jobb minőségben, kényelmesebben tudja elvégezni a kötelező feladatokat úgy, hogy a végén még a matek is jól jöjjön ki, azaz megérje a befektetése.

Kérem, adja meg az elérhetőségét az alábbi egyszerű adatlap kitöltésével, és a többi már a mi dolgunk, hogy megtegye a lépéseket egy modern, gazdaságos, hatékony géppark irányába!

Nézze meg tanácsadó videónkat, melyből megismerheti a fűnyíró traktor kiválasztásának legfontosabb szempontjait.

Cub Cadet fűnyíró traktor katalógus 2020

Megjelent a 2020-as évre vonatkozó Cub Cadet fűnyíró traktor katalógusunk.

Keresés