Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Blog - Érdekességek a traktorok világából

Ezen az oldalon webárházunk blogját olvashatja. Általában az aktuális eseményekről, kerti teendőkről, újdonságokról olvashat, gyakran fontos információkhoz juthat az új és régi traktorokról, fűnyírókról, fűkaszákról, motoros láncfűrészekről.

Bár sokan láttak már hómarót az utakon a különböző híradásokban, de azok általában a közútkezelők által használatos nagy méretű, a közutak hómentesítésére bevethető munkagépek. A kisebb méretű, a járdák, utak, kocsibeállók, parkolók hatékony hómenesítésére bevethető hómaró gépekkel már sokkal kevesebben találkoztak.

Stiga Estate oldalkidobós fűnyíró traktor a belépő kategória a STIGA fűnyíró traktorok világába.

Bemutatjuk: MTD MINIRIDER 60 SDE fűnyíró traktor a kisebb gyepfelületek kényelmes nyírásához.
A téli munkák fontos eszköze a hómaró, ezért készítettünk egy rövid áttekintés a gépek fajtáiról.
Unja már a fűnyíró utáni sétálást, több szabadidőt, kényelmesebb, gyorsabb fűnyírást szeretne? Itt az ideje fűnyíró traktorra váltani!

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

A funyirotraktorok.hu fűnyírótraktor szakáruházban vásárolt traktorokkal Önnek egyetlen dolga van. Ráülni és élvezni a kényelmes, gyors, hatékony fűnyírás élményét. Legyen szó akár hobbi kertbe való kistraktorról vagy professzionális, nagy teljesítményű fűnyíró vagy gazvágó traktorról egyaránt kitűnő szolgáltatást kap nálunk a kiválasztástól a használatba vételig.

 
Hómaró vásárláson töri a fejét, de nehezen hozza meg a döntést? Több webáruházban járt, de nem tud választani?
 
 
Az AXN televíziós csatorna keresett meg minket, hogy tudnánk-e lehetőséget biztosítani arra, hogy egy őszi promó film készítése során az egyik fűnyíró traktorunkat használhassák.   Tovább olvasom  

Keresés