Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Blog - Érdekességek a traktorok világából

Ezen az oldalon webárházunk blogját olvashatja. Általában az aktuális eseményekről, kerti teendőkről, újdonságokról olvashat, gyakran fontos információkhoz juthat az új és régi traktorokról, fűnyírókról, fűkaszákról, motoros láncfűrészekről.

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

Áruházunk eladási statisztikája alapján a 2-hengeres motorral szerelt fűgyűjtős traktorok közül a Husqvarna TC 142 típus volt ebben az évben a legnépszerűbb.  Tovább olvasom»»

Egy fűnyíró traktor kiválasztása, majd megvásárlása hosszabb távra történő döntést jelent. Nem mindegy, hogy megtalálja-e a legjobb megoldást arra, hogy végre kényelmesen, gyorsan és hatékonyan legyen túl a fűnyírás fárasztó problémáján. Itt megtudhatja, mely kérdésekre kell mindenképpen tudnia a válaszokat.
 
Hómaró vásárláson töri a fejét, de nehezen hozza meg a döntést? Több webáruházban járt, de nem tud választani?
 
 

Bár sokan láttak már hómarót az utakon a különböző híradásokban, de azok általában a közútkezelők által használatos nagy méretű, a közutak hómentesítésére bevethető munkagépek. A kisebb méretű, a járdák, utak, kocsibeállók, parkolók hatékony hómenesítésére bevethető hómaró gépekkel már sokkal kevesebben találkoztak.

Hogyan vásároljon 100% állami támogatással professzionális, nagy hatékonyságú fűnyíró traktort?

Kérje ajánlatunkat a Magyar Falu Program keretében kiírt "Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartásársa" (MFP-KKE/2019) kiírt pályázat keretében!

Stiga Estate oldalkidobós fűnyíró traktor a belépő kategória a STIGA fűnyíró traktorok világába.

Bemutatjuk: MTD MINIRIDER 60 SDE fűnyíró traktor a kisebb gyepfelületek kényelmes nyírásához.
A téli munkák fontos eszköze a hómaró, ezért készítettünk egy rövid áttekintés a gépek fajtáiról.

Keresés