Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Díjmentes házhozszállítás!

Díjmentes házhozszállítás!

Ha nálunk vásárol, akkor ingyen és bérmentve, kenőanyaggal feltöltve és használatra kész állapotban szállítjuk le Önnek az újonnan vásárolt fűnyíró traktorját! Sőt mi több, még be is mutatjuk a működését, illetve elmagyarázzuk az alapvető karbantartási feladatokat és adunk pár tippet a hosszabb élettartam elérése érdekében.

Miért érdemes a kiválasztott fűnyíró traktort nálunk megvásárolnia?

Ha a kiválasztott fűnyíró traktort a www.funyirotraktorok.hu  áruházban rendeli meg vagy rendelését telefonon 06-70-942-1598 adja le, a kiválasztott traktort mi nem dobozban, kalodában, ládában, stb. szállítjuk futárszolgálat segítségével, hanem beüzemelve, a szükséges kenőanyaggal föltöltve, használatra kész állapotban visszük el önnek. A megvásárolt fűnyíró traktor átvételekor a gépet átadó munkatársunknak a traktorral kapcsolatos műszaki kérdéseket is fölteheti, ő tanácsot tud adni a gyep ápolásával, karbantartásával kapcsolatosan is.

Ha nálunk vásárol fűnyíró traktort, a következő előnyöket választja:

- Nem Önnek kell a traktort kicsomagolnia, és a csomagolóanyag eltüntetésével bajlódnia

- Nem Önnek kell a traktor összeszerelésével bajlódnia. Ez különösen a fűgyűjtős traktorok összeszerelésénél jelent komolyabb erőfeszítést.

- Elkerüli a traktor esetleges helytelen összeszereléséből, beüzemeléséből eredő károsodást.

- Mi föltöltjük a fűnyíró traktort a szükséges kenőanyagokkal, motorolajjal, így Önnek erről sem kell gondoskodnia és ennek költsége nem Önt terheli.

- A traktort a beüzemelést követően leellenőrizzük, minden részegység működését teszteljük, így Önhöz csak olyan traktor kerülhet, ami műszakilag biztosan rendben van. A gyárban a minőségellenőrzés során az előírt feladatokat elvégzik, de apróbb beállításokra a beüzemeléskor szükség lehet, amit a műszaki munkatársaink nagy gondossággal elvégeznek.

- A fűnyíró traktor ingyen, térítés nélkül szállítjuk Magyarország területén bárhová.

- A szállítás pontos időpontját előre tudjuk egyeztetni, az Önnek legmegfelelőbb időpontot kiválasztva.

- A nálunk vásárolt fűnyíró traktort nem futárszolgálat, hanem saját autónk szállítja, a munkatársunk a géppel kapcsolatosan a föltett kérdésekre teljes körűen tud válaszolni, a traktort, annak kezelőszerveit, működését bemutatja, a használatával, karbantartásával kapcsolatban tanácsokat tud adni.

- Ha egyéb kérdése lenne a gyep ápolásával, öntözésével, tápozásával kapcsolatban, abban is tudunk ötletekkel, tanácsokkal a segítségére lenni.

Ha még lenne kérdése, hívja szakértőnket:  Józsa Zsolt 06-70-942-1598

Rendeljen nálunk, a legegyszerűbben telefonon: 06-70-942-1598

Tudja, hogy hogyan érdemes fűnyíró traktort választania? Bejegyzésünkből informálódhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés