Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Fűkaszálás - gazvágás

Rendezés:
Rendelhető
1.550.000 Ft

58 cm munkaszélesség, Y alakú szárzúzó kések, hidrosztatikus meghajtás

A GRILLO GH 8 hidrosztatikus, univerzális fűnyíró, amely lejtőkön és egyenetlen területeken, magas fű nyírására, cserjék és metszésmaradványok ledarálására használható. Robusztus és könnyen kezelhető gép. Professzionális és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmas. Minden kezelőszerv a kormányon található. Rögzítőfék pedállal. A 58 cm széles vágóeszköz 14 párral szerelt hengerrel. Y-alakú pengék a levelek, metszésmaradványok és gyomok ledarálására. A vágásmagasság fokozatmentesen 2-6 cm-es tartományban állítható. A gép hidrosztatikus sebességváltóval van felszerelve.

Rendelhető
1.599.000 Ft
Az AS 63 4T B&S  egy olyan négyütemű 1-hengeres Briggs&Stratton motorral szerelt mulcsozó gazvágó gép, mely óránként akár 2.300 m2 terület vágására alkalmas és könnyedén boldogul az 1 méter magasra nőtt gaz levágásával is. Két vágókéssel dolgozik, melyek körbe forognak és a vágás mellett az azonnali aprítást, darálást, kulcsozást is elvégzik, így nem szükséges a levágott növényzetet összegyűjteni, elszállítani. A kések zárt házban dolgoznak, így a gép kezelőjének nem szükséges a fűkaszáknál megszokott egyéni védőfelszerelések  jó részét viselnie. Ugyanakkor a munkavégzés környezetében sem kell baleseti kockázattal számolni, mint az a fűkaszákkal végzett munkák során olyan gyakori.
Raktáron
1.650.000 Ft

75 cm munkaszélesség, HONDA motor, 389 cm3, hidrosztatikus meghajtás

A GRILLO CL 75 hidrosztatikus bozótvágót differenciálzárral magas fű és cserjék vágására tervezték, akár lejtőn is. Traktor abroncsokkal felszerelve. A vágóasztal mindig párhuzamos a talajjal, pengéje lengő hegyekkel rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében. A GRILLO CL 75 vágóasztal kiváló minőségű acélból készült. Ez a gép professzionális és magánfelhasználásra egyaránt alkalmas. A mezőgazdaságban gyümölcsösökben és fák alatti munkákhoz használják.

Rendelhető
1.949.000 Ft
Ez a gép akár 3 fűkaszás ember munkáját végzi el úgy, hogy a levágott növényzetet azonnal föl is aprítja és visszateríti a gép alá a talajra. A gép mellé és környezetébe nem szór ki semmit, így nem szennyezi a zöldfelület melletti járdákat, utakat, burkolt felületeket. A munkaterület mellett parkoló autókra és ott elhaladó járókelőkre sem jelent veszélyt, mivel a gép nem röpít ki maga alól semmit sem, nem úgy, mint egy fűkasza. Az AS 63 2T egy olyan mulcsozó gazvágó gép, mely óránként akár 2.400 m2 terület vágására alkalmas és könnyedén boldogul az 1 méter magasra nőtt gaz levágásával is. Két vágókéssel dolgozik, melyek körbe forognak és a vágás mellett az azonnali aprítást, darálást, kulcsozást is elvégzik, így nem szükséges a levágott növényzetet összegyűjteni, elszállítani. A kések zárt házban dolgoznak, így a gép kezelőjének nem szükséges a fűkaszáknál megszokott egyéni védőfelszerelések  jó részét viselnie. Ugyanakkor a munkavégzés környezetében sem kell baleseti kockázattal számolni, mint az a fűkaszákkal végzett munkák során olyan gyakori.
Rendelhető
2.249.000 Ft
Az AS 65 2T egy olyan kulcsozó gazvágó gép, mely óránként akár 2.900 m2 terület vágására alkalmas és könnyedén boldogul az 1 méter magasra nőtt gaz levágásával is. Két vágókéssel dolgozik, melyek körbe forognak és a vágás mellett az azonnali aprítást, darálást, kulcsozást is elvégzik, így nem szükséges a levágott növényzetet összegyűjteni, elszállítani. A kések zárt házban dolgoznak, így a gép kezelőjének nem szükséges a fűkaszáknál megszokott egyéni védőfelszerelések  jó részét viselnie. Ugyanakkor a munkavégzés környezetében sem kell baleseti kockázattal számolni, mint az a fűkaszákkal végzett munkák során olyan gyakori.
Raktáron
2.250.000 Ft

85 cm munkaszélesség, Y alakú szárzúzó kések, hidrosztatikus meghajtás

A GRILLO GH 9 hidrosztatikus, univerzális fűnyíró, amely lejtőkön és egyenetlen területeken, magas fű nyírására, cserjék és metszésmaradványok ledarálására használható. Robusztus és könnyen kezelhető gép. Professzionális és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmas. Minden kezelőszerv a kormányon található. Rögzítőfék pedállal. A 85 cm széles vágóeszköz, 20 párral szerelt Y-alakú pengék a levelek, metszésmaradványok és gyomok ledarálására. A vágásmagasság fokozatmentesen 3-10 cm-es tartományban állítható. A gép hidrosztatikus sebességváltóval van felszerelve.

Rendelhető
2.699.000 Ft
Az AS 65 4T B&S  egy olyan négyütemű 1-hengeres Briggs&Stratton motorral szerelt mulcsozó gazvágó gép, mely óránként akár 3.300 m2 terület vágására képes és könnyedén boldogul az 1,5 méter magasra nőtt gaz levágásával is. Két vágókéssel dolgozik, melyek körbe forognak és a vágás mellett az azonnali aprítást, darálást, kulcsozást is elvégzik, így nem szükséges a levágott növényzetet összegyűjteni, elszállítani. A kések zárt házban dolgoznak, így a gép kezelőjének nem szükséges a fűkaszáknál megszokott egyéni védőfelszerelések  jó részét viselnie. Ugyanakkor a munkavégzés környezetében sem kell baleseti kockázattal számolni, mint az a fűkaszákkal végzett munkák során olyan gyakori.
Rendelhető
2.799.000 Ft
Az AS 74 4T B&S  egy olyan négyütemű 1-hengeres Briggs&Stratton motorral szerelt mulcsozó gazvágó gép, mely óránként akár 3.700 m2 terület vágására képes és könnyedén boldogul az 1,5 méter magasra nőtt gaz levágásával is. A motorja olyan speciális kiegészítő olajzást kapott, amivel a legmeredekebb domboldalakon is probléma mentesen képes dolgozni. Két vágókéssel dolgozik, melyek körbe forognak és a vágás mellett az azonnali aprítást, darálást, kulcsozást is elvégzik, így nem szükséges a levágott növényzetet összegyűjteni, elszállítani. A kések zárt házban dolgoznak, így a gép kezelőjének nem szükséges a fűkaszáknál megszokott egyéni védőfelszerelések  jó részét viselnie. Ugyanakkor a munkavégzés környezetében sem kell baleseti kockázattal számolni, mint az a fűkaszákkal végzett munkák során olyan gyakori.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
3.999.000 Ft
A ritkábban kezelt zöldfelületeken, ahol évente csak 2-3 alkalommal szükséges a növényzet vágása gyakran derékig érő növényzetet kell lekaszálni. Az ilyen magas növényzetben nem láthatjuk, hogy mi bújik meg. Lehetséges, hogy kövek, tuskók, eldobott szilárdabb anyagú tárgyak lapulnak a nyírandó területen. Ilyenkor érdemes a lengőkésekkel ellátott, úgynevezett szárzúzós rendszerű gépeket bevetni. Ilyen gép az AS 701 SM kézzel vezetett, szárzúzós vágószerkezettel ellátott gazvágó gép.Akár egy méter magasra nőtt növényzettel is könnyedén boldogul. 40 db Y alakú vágókés vágja, aprítja a növényzetet. A fű között lévő, kövek, sziklák, tuskók elől a lengő kések könnyedén kitérnek. Egészen rövid vágást tesznek lehetővé, hiszen a minumális vágási magasságuk 10 mm, ami már szinte tarvágásnak minősíthető.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
4.599.000 Ft
Az AS 901 SM kézzel vezetett, szárzúzós vágószerkezettel ellátott gazvágó gép. Nagy teljesítményű, hatékony és biztonságos. 90 cm szélességben vágja a gazt, akár 130 cm magasra nőtt növényzettel is könnyedén elbánik. NEm számít, hogy a növényzetben követ, sziklát, vagy tuskót talál, a szárzúzós lengőkések mindennel elbánnak, vagy kikerülik az akadályokat. A kátoldali hátsó kerekek differenciálzárral működnek dolyamatosan, így a meredekebb domboldalban is remekül kapaszkodik meg. A motorja speciális kiegészító olajkenést kapott, ezért a partoldalakban is kitűnően és problémamentesen használható.

Keresés