Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Burkolattisztítás - seprőgépek

Rendezés:
Rendelhető
729.900 Ft
A Tielbürger TK 17 kézi vezetésű seprőgépével az utak, járdák, parkolók gyors, kényelmes, hatékony tisztítása egyszerű feladat. Minden évszakban használható hiszen szemét, por, falevelek vagy akár hó seprésére is remekül használható. Az opcionálisan bővíthető adapterekkel még univerzálisabban használható. Lehetséges tartozékok: hótolólap, szeméttartály, hólánc, falevél gyűjtő
Rendelhető
749.900 Ft
Az AS 30 WeedHex 160 tányérkefés gyomtalanítójával, szilárd burkolatú utak, járdák, díszburkolatok vegyszer mentes, gyors és hatékony tisztítása, gyomtalanítása oldható meg könnyedén. Az acélszálakból álló drótkorong 600 fordulat/perc fordulaton pörögve könnyedén távolít el minden gyomot a felületről, fugákból. A gyomirtóval történő gaz és mohamentesítés már nem megengedett, ezért ez a mechanikus módszer nagyon remek megoldást nyújt erre a problémára.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
819.000 Ft
A Remarc KM Domus X seprőgép nagyon hatékony a felületek tisztításában és a hómentesítésben. A 70 cm széles kefe három pozícióban állítható, így garantált a gyors, egyszerű munkavégzés. A HONDA motor egy csendes erőforrás, így alacsony a gép zajhatása.
Rendelhető
949.000 Ft

Ingyenes házhozszállítás

A német Remarc kommunális gépek gyártásával foglalkozó cég professzionális univerzális szívógépe az LS 3500 szívógép. Elsősorban nagyobb felületek és parkok tisztítására alkalmas köszönhetően a 80 cm széles szívófejének és a magas szívóerejének. Kiválóan alkalmas falevél és minden egyéb szemét gyors összegyűjtésére. A 240 liter űrtartalmú ipari porszűrő zsákja tiszta és kényelmes munkát tesz lehetővé. Speciális Starbuck turbinája maximális teljesítményt garantál, ami 75%- kal kevesebb zajkibocsájtást és 25%-kal kevesebb üzemanyag fogyasztást jelent a hagyományos turbinához képest.

Rendelhető
1.244.900 Ft
A Tielbürger TK 36 Briggs & Stratton motoros, kézi vezetésű seprőgépével az utak, járdák, parkolók gyors, kényelmes, hatékony tisztítása egyszerű feladat. Minden évszakban használható hiszen szemét, por, falevelek vagy akár hó seprésére is remekül használható. Az opcionálisan bővíthető adapterekkel még univerzálisabban használható. Lehetséges tartozékok: hótolólap, szeméttartály, hólánc, falevél gyűjtő
Szállítási idő: 3-5 munkanap
1.249.000 Ft

Járműre akasztható univerzális lombszívó gép gégecsöves szívófejjel.

A német Remarc kommunális gépek gyártásával foglalkozó cég professzionális univerzális szívógépe az LS 4000 VLG szívógép. Masszív, 5 méter hosszú szívócső könnyen mozgatható szívófejjel. A lehullott lombot jelentős mértékben darálva, aprítva juttatja föl bármely jármű, pótkocsi, utánfutó, konténer felületére. A meghajtásáról 4-ütemű HONDA motor gondoskodik. Kiválóan alkalmas falevél és minden egyéb szemét gyors összegyűjtésére. A 240 liter űrtartalmú ipari porszűrő zsákja tiszta és kényelmes munkát tesz lehetővé. Speciális Starbuck turbinája maximális teljesítményt garantál, ami 75%- kal kevesebb zajkibocsájtást és 25%-kal kevesebb üzemanyag fogyasztást jelent a hagyományos turbinához képest.

Keresés