Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Autoclip 200

Rendezés:
Jelenleg nem rendelhető
341.900 Ft
Az STIGA Autoclip 221 egy robotos fűnyíró a kis közepes méretű gyepekhez, amelyek akár 500 m²-es nyírást is végezhetnek két különálló vágási területen. A robot folyamatosan vághat akár 50 perces vágási ciklusokra, majd visszatérhet a töltőalapjához. A rozsdamentes acél penge 25 cm átmérőjű és tökéletes és pontos vágást biztosít. Az Autoclip 221-et egy erőteljes 2,5 Ah lítium-ion akkumulátor táplálja, és intelligens érzékelőket tartalmaz az akadályok és az eső észlelésére.
Raktáron
519.900 Ft
Az STIGA Autoclip 225 S egy robotos fűnyíró, melyet egy ecset nélküli motor működtet, amely akár 2,5 órán keresztül is működhet. A 25 cm-es acél penge lehetővé teszi a tökéletes vágási eredmény elérését. A robot legfeljebb 1100 m²-es nyírást végezhet négy különálló területen. Az Autoclip 225 S robotfűnyíró fejlett navigációs technológiával büszkélkedhet, mint például dőlésérzékelők (akár 45% -os lejtőkhöz), amelyek magas szintű teljesítményt nyújtanak. A robot programozható az alkalmazás vagy a beépített billentyűzet és kijelző segítségével. Az öko üzemmód funkció lehetővé teszi, hogy a robot felismerje, mely területeket vágták le.
Jelenleg nem rendelhető
614.900 Ft
Az STIGA Autoclip 230 S egy robotfűnyíró, amely akár négyzetméteres vágóterekkel akár 2 000 m²-es fűnyírást is végezhet. A kefe nélküli motorok hosszabb élettartamot, kevesebb zajt és nagyobb vágási hatékonyságot garantálnak. A 25 cm-es rozsdamentes acél penge tökéletes és pontos vágást biztosít. Ezt a hatékony robotot erőteljes lítium-ion akkumulátorok táplálják, és intelligens érzékelőket tartalmaz az akadályok és az eső észlelésére. Az Autoclip 230 S kompakt, sokoldalú és hatékony, és közvetlenül az okostelefonról Bluetooth-on keresztül vezérelhető az Autoclip Remote alkalmazás használatával.

Keresés