Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

AS-Motor felülős mindennyíró

A felülős AS-Motor mindennyíró-gazvágó traktorokkal rendkívül hatékony a gazvágás. Kényelmesen, gazdaságosan dolgozhat. Rövid idő alatt hatalmas területeket tud rendbeszedni ezzel pedig időt, fáradtságot és pénzt takaríthat meg. A rendkívül meredek domboldalon is remekül halad köszönhető a differenciálzárnak vagy az összkerék meghajtásnak. A levágott növényzetet a speciálisan kialakított vágómű apróra darabolja, így nem kell foglalkoznia annak begyűjtésével, elhelyezésével sem.
Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
1.843.000 Ft
Az AS-Motor felülős mindentnyírók alapmodellje as AS 799 Rider. Az alapmodell sem tartalmaz kompromisszumos megoldást, igen hatékony a gazvágás során. A hátsó kerekek meghajtottak és a kapaszkodókörmökkel ellátott gumiabroncsok jól kapaszkodnak dombos területen és csúszósabb felületeken is. Ez az alapmodell viszont nem rendelkezik differenciálzárral, ami fokozná a kapaszkodó képességét, ezért ezen gép alkalmazásának, használatának a terpviszonyok szabnak határt. Amennyiben meredkebb területen történő gazvágás a feladata, kérem válassza az AS 800 Freerider modellt.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
2.505.000 Ft
Az AS-Motor 800 Freerider felülős mindentnyíró hátsókerék meghajtással rendelkezik, de fölszerelték differenciálzárral is, arra at esetre, ha a meredkebb területen való haladáskor a kapaszkodó profillal ellátott gumiprofil nem biztosítana elegendő tapadást. A differenciálzára működtetve jelentősen megnő a gazvágó traktor kapaszkodó képessége. Nagyon masszív acél csőszerkezetű az alváza és rendkívül alacsony építésű aminél nagyobb stabilitás érdekében. A vezető is mélyen, a talaj közelében foglal helyet, így a domboldalon való ferde haladás során is megőrzi a stabilitását.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
3.141.000 Ft
Ha meredek lejtőkön, dombokon kell magasra nőtt bozótot, gazt vágnia biztosan nincs könnyű dolga. Kivéve, ha egy AS 900 Enduro gazvágót választ. Kitrató, erős és hatékony munkagépek erős motorral és fokozatmentes hidrosztatikus sebességváltóval. Az esetleg megcsószó kerekeket a differenciálzárt használva ismét kapaszkodásra bírhatja, így legyőzheti a meredek domboldalakat is. A levágott növényi részeket annyira apróra darálja, hogy szinte nem is látható hová tűnt az a sok anyag, amit a kések levágtak.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
3.529.000 Ft
Egy AS 915 Enduro gazvágót választva nem lehet gondja sem meredek dombokon, sem magasra nőtt gaz, fű vágása során sem. Kitrató, erős és hatékony munkagépek erős motorral és fokozatmentes hidrosztatikus sebességváltóval. Az esetleg megcsúszó kerekeket a differenciálzárt használva ismét kapaszkodásra bírhatja, így legyőzheti a meredek domboldalakat is. A levágott növényi részeket annyira apróra darálja, hogy szinte nem is látható hová tűnt az a sok anyag, amit a kések levágtak. A még erőteljesebb motornak köszönhetően óránként akár 9.000 négyzetméter terület vágását végezheti el a 90 cm vágási szélességű mindentnyíró traktorral.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
7.457.000 Ft
Az AS-Motor felülős mindentnyírók legfölszereltebb, legprofesszionálisabb modellje. Mind a négy kereke meghajtott (4 WD) így a nagyon merdek domboldalak gaztalanítására is tökéletes választás. A távirányíró (RC) rendszernek köszönhetően nem csak a vezetőülésben ülve vezethető, hanem a távirányító rendszere révén a gép közelében biztonságosan állva kényelmesen is kezelhető, vezethető.
Szűrés
Ár
Gyártók
 
Rendeljen egyszerően telefonon

Rendeljen Egyszerűen Telefonon!

06-70-942-1598

CIB tájékoztató
Termékösszehasonlítás