Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Gyorsaság - hatékonyság - gazdaságosság

A települések zöldfelületeinek fenntartása kötelező önkormányzati feladat. A fenntartási feladatok ütemezését megnehezítik a változó tényezők: - az időjárás, - a fenntartáshoz használt eszközök meghibásodása, - és az emberi tényező.

Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, azonban a géppark helyes megválasztásával, a megbízhatóságot és az óránkénti teljesítményt ideálist szintre hozhatjuk. Egy nagy kapacitású, nagy teljesítményű, professzionális géppark még kevesebb rendelkezésre álló munkaerő esetén is garantálja a kötelező feladatok optimális időben történő elvégzését.

Mi ebben kívánunk az önkormányzatok, profi parkfenntartók segítő partnerei lenni. Olyan megoldást kínálunk a gépesítés területén, mely mindenféle domborzati adottság esetén garantálja a hatékony, gyors, biztonságos és gazdaságos feladat végrehajtást.

Szolgáltatásunk: szakmai tanácsadás, - ingyenes gépbemutató, - gyors árajánlat készítés, -pontos szállítás, - gépkezelők oktatása.

Keresés