Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Szárzúzós gazvagó gépek

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
2.699.000 Ft
Az AS 701 SM kézzel vezetett, szárzúzós vágószerkezettel ellátott gazvágó gép.Akár egy méter magasra nőtt növényzettel is könnyedén boldogul. 40 db Y alakú vágókés vágja, aprítja a növényzetet. A gű között lévő, kövek, sziklák, tuskók ellől a lengő kések könnyedén kitérnek. Egészen rövid vágást tesznek lehetővé, hiszen a minumális vágási magasságuk 10 mm, ami már szinte tarvágásnak minősíthető.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
2.999.000 Ft
Az AS 901 SM kézzel vezetett, szárzúzós vágószerkezettel ellátott gazvágó gép. Nagy teljesítményű, hatékony és biztonságos. 90 cm szélességben vágja a gazt, akár 130 cm magasra nőtt növényzettel is könnyedén elbánik. NEm számít, hogy a növényzetben követ, sziklát, vagy tuskót talál, a szárzúzós lengőkések mindennel elbánnak, vagy kikerülik az akadályokat. A kátoldali hátsó kerekek differenciálzárral működnek dolyamatosan, így a meredekebb domboldalban is remekül kapaszkodik meg. A motorja speciális kiegészító olajkenést kapott, ezért a partoldalakban is kitűnően és problémamentesen használható.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
6.890.000 Ft
Az AS-Motor YAK 1040 4 WD gazvagó 100 cm széles szárzúzós rendszerű vágóművel rendelkezik. A magasabbra nőtt fű vagy gaz vágása során gyakran fordul elő, hogy nem látjuk az akadályokat. Lehet benne törmelék, kiálló szikla vagy tuskó darab, ám a YAK lengőkéses vágóegységének ez nem okozhat gondot. Problémamentesen dolgozik ilyen terepen is. Mind a négy kereke folyamatosan meghajtott ezért meredek partoldalakon is kitűnően boldogul. Ha még tovább szükséges fokozni a kapaszkodóképességét, akkor pedig még rendelkezésre áll a hátsó kerekeket összezáró differenciálzár is.
Szállítási idő: 10-12 munkanap
9.999.000 Ft
Az AS 751 RC az extrém meredek domboldalakon, ahol már szuinte járni sem lehet, nemhogy kaszálni, ott jön igazán számításba a hernyótalpas szárzúzó. A lengőkéses vágórendszerének nem akadály a növényzetben megbúvó szikla, kődarab vagy akár kiálló tuskó sem. A gép károsodás nélkül viseli az ilyen igénybevételt is. Akár egy méter magasra nőtt gazzal is könnyedén boldogul. A távirányítóval kitűnően vezethető távolról, kényelmes pozíciót elfoglava. Különösen előnyös a relatív kis súlya (345 kg) mert ezzel könnyen szállítható, jól boldogul a terepen és nem károsítja a talajt haladása során. Nagyon alacsony építésének köszönhetően, remek megoldás napelemparkokban a terep karbantartására, hiszen könnyen elfér a panel tartó álványok alatt is.

Keresés