Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Miért nálunk vásároljon fűnyíró traktort?

Miért nálunk vásároljon fűnyíró traktort?

A funyirotraktorok.hu fűnyírótraktor szakáruházban vásárolt traktorokkal Önnek egyetlen dolga van. Ráülni és élvezni a kényelmes, gyors, hatékony fűnyírás élményét. Legyen szó akár hobbi kertbe való kistraktorról vagy professzionális, nagy teljesítményű fűnyíró vagy gazvágó traktorról egyaránt kitűnő szolgáltatást kap nálunk a kiválasztástól a használatba vételig.

Miért jár jól ha minket választ?

A videóban elmondom, onnan megtudhatja, vagy olvassa el a videó alatti bemutatkozóban!

 

Sok webáruház személytelensége ránk nem jellemző. Itt konkrét személlyel tudja a kapcsolatot tartani, akitől információt kaphat mind a termékekről, mind a szállításról és műszaki, karbantartási kérdésekről.

Vevőszolgálatunk telefonszámán (06 70 942 1598 (kérem munkaidőben hívja)) Józsa Zsolt jelentkezik és segít önnek a fűnyíró traktorok és kertészeti gépek világában eligazodni.

A traktorok kiszállításakor is vele találkozhat, hiszen minden traktorunkat személyesen ő szállítja ki és adja át önnek, így biztos lehet abban, hogy minden fontos információt megkap majd a traktor használatával, kezelésével karbantartásával kapcsolatban.

A kiválasztott és megrendelt fűnyíró traktort az egész ország területén szállítási költség mentesen, ingyenesen szállítjuk el önnek. A szállítás időpontját pedig úgy választjuk meg, hogy az a legjobban illeszkedjen az ön időbeosztásához. A nagy raktárkészletünk miatt gyorsan tudunk szállítani.

Valamennyi fűnyíró traktort beüzemelve, azonnal használhatóan, tökéletesen üzemképesen adunk át. Az átadás úgy történik, hogy először részletesen elmondjuk a traktor használatával kapcsolatos teendőket. Bemutatjuk a működését, a különböző kapcsolók, karok, stb. funkcióit. Majd ön ráül a traktorra és mindent kipróbál, ha kicsit bizonytalan lenne, akkor segítünk ennek eloszlatásában. Mielőtt eljövök öntől, még átbeszéljük a fontos karbantartási feladatokat, hogy biztosan nagyon sokáig szolgálja az ön kényelmét ez a traktor.

 

Árajánlatra van szüksége?

Sok esetben lehet szükség árajánlatra. Pályázati lehetőségek kihasználásakor, céges beszerzéskor, stb. Ha ilyen eset adódik, rám akkor is számíthat. Jelezze ilyen jellegű igényét és rövid időn belül önnél van a megfelelő formátumú ajánlat, amivel majd eredményesen pályázhat.

 

Gépbemutatót szeretne?

A professzionális gépek beszerzésénél lehetőséget biztosítunk helyszíni gépbemutatóra is. Ebben az esetben egyeztetjük önnel, hogy milyen feladatra keres megoldást. Ez lehet hatalmas területek fűnyírása, vagy gazos kertek gazmentesítése, esetleg elvadult területek cserje mentesítése vagy bármeoly olyan feladat, ami profi megoldást igényel. HA megtaláljuk a véleményünk szerint legalkalmasabb gépet vagy gépeket, akkor ezt elvisszük önhöz, hogy a konkrét munkaterületen győződhessen meg az ajánlott gép kiválóságáról. Ezt a lehetőséget a professzionális gépeink esetében biztosítjuk.

Főbb erényeink címszavakban

  • személyes kapcsolat

  • hozzáértő vevőszolgálat
  • gyors szállítás
  • beüzemelt, használatra kész gépek átadása
  • ingyenes házhozszállítás Magyarország egész területén
  • széles választék
  • óriási raktárkészlet
  • ingyenes tanácsadás
  • segítség a gép átadást követően is
  • precíz árajánlat készítés

 

Van olyan ami fontos önnek és fentiekben nem találta meg?

Igyekszünl a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak. Lehet hogy nem gondoltunk mindenre? Ha úgy gondolja valami hiányzik a szolgáltatásaink közül és még valamire szüksége lenne, akkor kérem jelezze és lehetőségünk szerint megvalósítjuk. Jelezheti telefonon: (06 70 942 1598) vagy e-mailben: jozsa@kertigeptrade.hu.

 

Hogyan válasszon fűnyíró traktort?

Egy fűnyíró traktor kiválasztásánál jó néhány szempontot érdemes és kell figyelembe venni. Aki már használt fűnyíró traktort könnyebben igazodik el a sokféle típus és modell között a műszaki adatok és leírások alapján, de annyiféle gép és megoldás létezik, hogy nekik is jól jöhet egy kis segítség. Aki pedig még éppen az első kertitraktorja beszerzése előtt áll nem árt ha alaposan körbejárja a lehetőségeket, hogy a valóban a neki legmegfelelőbb gépet vásárolja meg. A kiválasztásban nagyon szívesen segítünk. Vegye igénybe ingyenes telefonos tanácsadásunkat! Hívja munkaidőben a 06 70 942 198 telefonszámot. Segítünk!

 

Professzionális, nagy teljesítményű gépre van szükségem. Találok itt ilyet?

A funyirotraktorok.hu webáruházban nagyon széles választékot talál a legkisebb kertitraktortól a hatalmas területek gyors nyírására tervezett professzionális gépekig. A jelenleg legnagyob teljesítményű traktorunkkal egy óra alatt 36.000 m2 területet lehet levágni.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés