Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Frontkaszás fűnyíró traktor

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
986.800 Ft

85 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - 2 késes vágóasztal - elektromágneses késkapcsolás.  A Stiga Park 120 frontkaszás fűnyírótraktorral élvezetes munka a fűnyírás. Rendkívüli fordulékonysága biztosítja hogy a sarkokban és a szűk helyeken is tökéletes legyen a fűnyírás. A Quick Flip gyorscsatlakozó rendszerrel gyorsan le és felszerelheti a vágóasztalt vagy csatlakoztathat egyéb kiegészítő eszközöket. Ezt a frontkaszás fűnyíró traktort 85 cm széles, 2 késes vágóasztallal szállítjuk. A vágási magasság mechanikusan állítható.

Az ár tartalmazza a 85 cm széles vágóasztal árát is! (2D5808511/S16)

85 cm vágásszélesség. Két szinkronizált kés, cserélhető pengékkel. Kézi vágási magasságállítás az új Quick Flip rendszerrel, mely lehetővé teszi a vágóasztal felemelését egyetlen mozdulattal.

Szállítási idő: 3-5 munkanap
1.049.800 Ft

95 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - 2 késes vágóasztal - elektromágneses késkapcsolás.  A Stiga Park 120 frontkaszás fűnyírótraktorral élvezetes munka a fűnyírás. Rendkívüli fordulékonysága biztosítja hogy a sarkokban és a szűk helyeken is tökéletes legyen a fűnyírás. A Quick Flip gyorscsatlakozó rendszerrel gyorsan le és felszerelheti a vágóasztalt vagy csatlakoztathat egyéb kiegészítő eszközöket. Ezt a frontkaszás fűnyíró traktort 85 cm széles, 2 késes vágóasztallal szállítjuk. A vágási magasság elektromosan állítható.

Az ár tartalmazza a 95 cm széles , elektromos állítású vágóasztal árát is! (2D5809521/S16)

A vágás magassága 25-85 mm között állítható. Kétkéses 95 cm vágóasztal, A Qiuck Flip gyorscsatlakozási rendszerrel egy pillanat alatt le és felszerelheti a vágóasztalt. A Multiclip (mulcsozás) és a hátsó kidobás funkciók egy mozdulattal felcserélhetők.

Szállítási idő: 3-5 munkanap
1.389.800 Ft

100 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - 3 késes vágóasztal - elektromágneses késkapcsolás.  A Park 320 kiválóan felépített frontkaszás fűnyírótarktor. A gép törzse 50:50%-os arányban csuklik, így a hátsó kerekek pontosan követik az első kerekek nyomát. A manőverezést hidrosztatikus rásegítéső kormány segíti. A pedálos vezérlésű hidrosztatikus erőátvitel mindig megfelelő sebességet biztosít. A 8,85 kW-os Briggs & Stratton benzinmotor alacsony zaj és rezgésszint mellett tökéletes vezetési élményt nyújt. A Park 320 95-105 cm-es Multiclip vágóasztallal szerelhető. A A géphez további eszközök és gépek csatlakoztathatók.

Az ár tartalmazza a 100 cm széles , elektromos állítású vágóasztal árát is! (2D6210021/S16)

A vágás magassága 25-90 mm között állítható. Fél professzionális Combi vágóasztal, három szinkronizált pengével a legjobb vágási eredmények érdekében. Ugyanaz a technológia, mint a profié, de kisebb, 100 cm-es vágási szélességgel. A vágási magasság elektromosan állítható.

Keresés