Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Oldalkidobós fűnyírótraktorok

Rendezés:
Raktáron
749.900 Ft

98 cm vágási szélesség - 5/1 fokozatú váltó - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 400 Stiga motor. A STIGA Tornado 398M fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 414 cm3-es, olajszivattyús STIGA motor és 98 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 2098 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
849.900 Ft

98 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 450 Stiga motor, 7,5 kW teljesítmény.

A STIGA Tornado 398 fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 432 cm3-es STIGA motor és 98 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 2098 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.049.900 Ft

108 cm vágási szélesség - hidrosztatikus meghajtás - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 500 Stiga motor, 8,4 kW teljesítmény, kovácsolt acél első híd.

 A STIGA Tornado 108 fűnyíró traktor egy jó választás azok számára akik nem akarják a levágott füvet összegyűjteni, mert a mulcsozó és a fejlett oldalsó kidobós funkció hatékonyan kezeli a magas füvet is. Felszereltsége: nagy teljesítményű, egy hengeres, 452 cm3-es STIGA motor és 108 cm-es kétkésés vágóasztal, 7 vágási magasságállítással 25 és 80 mm között, elektromágneses késindítással. A Tornado 598 puha markolatú kormánnyal és kényelmes üléssel van szerelve. Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.149.900 Ft

2-hengeres motor- 108 cm vágási szélesség - hidrosztatikus váltó - oldalsó kidobás és mulcsozás, elektromos késkapcsolás - ST 550 Stiga motor, 10.8 kW teljesítmény.

 A Stiga Tornado 5108 HW több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes méretű kertek kezelésére. Oldalsó kidobással és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. A megerősített két késes 108 cm-es vágóasztal szép vágási felületet biztosít. A 6 l-es üzemanyagtartály és a kéthengeres 586 cm3-es Stiga motor teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A nagyméretű kerekek (15x20) kiválóan tapadnak a füvön.  Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.249.900 Ft

2-hengeres HONDA motor - 108 cm vágásélesség - hidrosztatikus meghajtás, kovácsolt acél első híd.

A Stiga Tornado SPECIAL HONDA GCV 530 több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes méretű kertek kezelésére. Oldalsó kidobással és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. A kétkéses 108 cm-es vágóasztal elektromos késindítással szép vágást eredményez. Az 530 cm3-es kéthengeres HONDA motor teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A puha tapintású kormány és a kényelmes ülés tovább növeli a komfortot. Rossz fényviszonyok mellett az új LED-es fényszórók garantálják a jobb láthatóságot.Alapfelszereltség: lökhárító, kétoldali mosó csatlakozó.

Raktáron
1.599.900 Ft

Ajánlott terület: 2.000 m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő normál töltővel kb. 7 óra.

A Stiga Swift 372e az első olyan elektromos fűnyíró traktor, amelyben cserélhető akkumulátorokat találunk. Amennyiben szükségünk van az egyik akkumulátorra, akkor azt akár ki is vehetjük a traktorból és egy másik akkumulátoros Stiga eszközbe áttehetjük. Természetesen a gyári akkumulátorok mellé további akkumulátort is vásárolhatunk, így tetszés szerint növelhetjük az elektromos traktorunk használati idejét.

A töltés idejét külső gyorstöltők használatával lerövidíthetjük.

Raktáron
1.749.900 Ft

108 cm vágási szélesség - 2-hengeres STIGA motor -hidrosztatikus meghajtás - tempomat - ST 650 Stiga motor, 12,1 kW teljesítmény, kovácsolt acél első híd.

 A Stiga Tornado 7108 W több, mint egy egyszerű fűnyírótraktor. Ez egy robusztus, magas felszereltségű, sokoldalúan használható traktor közepes és nagy kertek kezelésére. A megerősített kétkéses 108 cm-es vágóasztal oldalsó kidobással és és mulcsozási funkcióval pontos vágást és hatékony munkát biztosít. Az öntöttvas elülső tengely hosszú élettartamot és nagy strapabírást ad intenzív használat mellett is. A 15 l-es üzemanyagtartály és a kéthengeres 635 cm3-es Stiga ST 650 motor a tempomattal teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A nagyméretű kerekek (15x20) kiválóan tapadnak a füvön. Az üzemi paramétereket (akkumulátor, olaj, üzemanyagszint, motor RPM) a többfunkciós kijelzőn ellenőrizheti. Rossz fényviszonyok mellett az új LED-es fényszórók garantálják a jobb láthatóságot. 

Raktáron
1.999.900 Ft

Ajánlott terület: 3.500 m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő 2 óra.

A környezet védelme érdekében az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga Tornado 398e traktorral károsanyag kibocsátása nélkül és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. 48 V 30 Ah prémium akkumulátor biztosítja az energiát. A traktorhoz adott gyorstöltő segítségével a feltöltési idő mindössze 2 óra.

Raktáron
2.299.900 Ft

Ajánlott terület: 4.500m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 60 perc. Töltési idő 2,45 óra.

A környezet védelme mindannyiunk érdeke, így az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga traktorral zéró károsanyag kibocsátással és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. A traktorhoz mellékelt gyorstöltő segítségével a töltési idő mindössze 2,45 óra.

Raktáron
2.299.900 Ft

2-hengeres HONDA motor - tempomat - 121 cm vágási szélesség - 3 késes vágóasztal - digitális műszerfal.

Extrém sokoldalúság, erő és szilárdság jellemzi a Stiga Tornado 9121 W fűnyírótraktort. Nehéz terepviszonyok mellett. 8500 m²--es területek nyírására alkalmas. Kéthengeres 688 cm3-es Honda motor és a 15 literes üzemanyagtartállyal teljes szabadságot és vezetési élményt nyújt Önnek. A modern kialakítású motorháztető LED-es első fényszórókat rejt. Az Tornado pedállal működtetett hidrosztatikus sebességváltóval rendelkezik. A strapabíró 121 cm-es három késes vágóasztal elektromágneses késindítással rendelkezik. A nagyméretű kerekek (16x20) kiválóan tapadnak a füvön. Az üzemi paramétereket (akkumulátor, olaj, üzemanyagszint, motor RPM) a többfunkciós kijelzőn ellenőrizheti. Puha borítású kormánykerékkel, kartámaszos, emelt háttámlájú üléssel teszi kényelmessé a munkát. Tempomat biztosítja a kívánt sebességet. 

Raktáron
2.799.900 Ft

7.500m2 vágására képes egy feltöltéssel. Töltési idő 3,5 óra.

A speciálisan kifejlesztett 48V, 64 Ah teljesítményű prémium Li-Ion akkumulátorának és a nagy, 108 cm vágási szélességének köszönhető a nagy vágási teljesítmény és a hatékony működés. A kések teljesítménye, fordulatszáma több fokozatban állítható, normál, szuper gyors és eco üzemmódban, így tökéletesen alkalmazkodik a nyírandó terület adottságaihoz. A traktoron minden funkció teljesen elektromosan történik beleértve a vágás magasságát is. A töltés előre programozható, így az elektromos fűnyíró traktorja akkor áll készen a munkavégzésre, amikorra beprogramozta. A vágókéseknél sincs ékszíj, mivel azok meghajtásáról is a szabadalmaztatott, kiemelkedő teljesítményű elektromos motorok gondoskodnak.

Keresés