Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására

Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására

Hogyan vásároljon 100% állami támogatással professzionális, nagy hatékonyságú fűnyíró traktort?

Kérje ajánlatunkat a Magyar Falu Program keretében kiírt "Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartásársa" (MFP-KKE/2020) kiírt pályázat keretében!

Tisztelt Polgármester Asszony / Polgármester Úr!

Ezúton szeretném felhívni megtisztelő figyelmét a most induló “Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés” pályázatra, amely a Magyar Falu Program keretei között került meghirdetésre az ötezer fő alatti lakosságszámú települések körében. 

A program 100 %-ban támogatja olyan új eszközök, munkagépek beszerzését, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához.

Cégünk, a Kertigép-Trade Kft. olyan kiváló minőségű eszközök forgalmazásával és kereskedelmével foglalkozik, amik sokkal hatékonyabbá, könnyebbé teszik a közterületek ápolását, így gépeink maximálisan eleget tesznek a pályázatban meghirdetett feltételeknek.

Örömmel segítünk kiválasztani az Önök települése számára legmegfelelőbb eszközöket és minden információt megadunk ahhoz, hogy ezzel támogassuk a pályázat sikerességét.

Az alábbi linkeken 3 különböző csomagajánlatot talál, melyekben olyan gépeket kínálunk, amikkel maximálisan ki tudja használni a rendelkezésre álló anyagi keretet, ugyanakkor biztos lehet a hatékony, gyors és kitűnő minőségű munkavégzésben is.

                              Árajánlat csomag 1                         Árajánlat csomag 2                       Árajánlat csomag 3

A javítási háttér és az alkatrészellátás is kimagasló a kínált gépeink estében, így az üzemeltetést és a karbantartást is biztonságosan és kedvező árakon tarthatják kezükben.

 

Természetesen a mellékelt például elkészített árajánlatunkon kívül teljes mértékben igazodunk az önök igényeihez. Kérem, jelezzék az ajánlat pontosítási igényüket, hogy ingyenes rendelkezésükre álló tanácsadónk fölvehesse önökkel a kapcsolatot.

 

Elérhetősége:  Józsa Zsolt  Telefon: +36709421598  E-mail: jozsa@kertigeptrade.hu

 

Kérdés vagy kérés esetén kérem keressen bizalommal!

 

Pályázati időszak: 2020.május 20.- június 19.

Üdvözlettel,

         Józsa Zsolt

        ügyvezető

Kertigép Trade Kft.

www.funyirotraktorok.hu

 

Ismerje meg a program részleteit alaposan! Kattintson ide »» a részletekért!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés