Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Elkészült a promó videó!

A korábbi bejegyzésünkben már említést tettünk a filmforgatáson tett látogatásunkról és ígértük az elkészült promó film bemutatását. Tovább olvasom

 

 

Nos a film elkészült és már látható az AXN filmcsatorna Star Wars teljes gyűjteményének beharangozójában.

Mire használható egy fűnyíró traktor?

Hát persze. Egyszerű a válasz. Fűnyírásra. De valóban csak arra használható? Amennyiben a traktorhoz készített különböző kiegészítők közül okosan válogatunk, a traktort, legyen az Husqvarna, McCulloch, MTD vagy akár Honda márka, akár mind a négy évszakban kihasználhatjuk. Gondoljunk csak az ősszel lehullott falevelek eltávolításának problémájára. Ha száraz időszakban a traktorunkkal rámegyünk a lehullott falevelekkel borított gyepfelületre, a leveleket aprítást követően a traktor fűgyűjtőjébe összeszedhetjük. Oldalkidobós fűnyíró traktorral rendelkezik? Ha a lomfelszedés a feladat, akkor a traktorhoz választhatja a vontatható seprőgépet, ami a kerekek által meghajtott seprővel a nagy méretű tartályba söpri a lehullott lombot. Ha előtte a fűnyíró késeket bekapcsolva a leveleket felaprítja, lényegesen kisebb helyen is elfér az összegyűjtött levél halom. Mulcsozó fűnyíró traktort vásárolt? Még jobb helyzetben van, ugyanis a mulcsozó funkcióval aprítható a lehető legkisebbre a gyepfelületére hullott falevelek sokasága, ami elkorhadva, komposztálódva természetes tápanyagként javítják majd a talaj minőségét.

Hótolás traktorral

Igen! Ez is egy hasznos funkció. Ha a hátsó kerekekre hóláncot is szerel, akkor a kapaszkodóképesség a csúszós útfelületen is fokozható és rövid idő alatt, hatékonyan takaríthat meg nagyobb felületeket is a havazást követően. Ráadásul, ha egy só / műtrágyaszórót akaszt a hótolás közben a fűnyíró traktor mögé, akkor egy menetben a síkosságmentesítést is meg tudja oldani.

Szállítási feladatok 

Kisebb szállítási feladatokra remek megoldás a traktor után köthető kertikocsi / utánfutó. Így a gyakran adódó szállítási feladatokat is könnyedén meg lehet oldani.

Tekintse meg hatalmas traktor és más kerti gépekből álló kínálatunkat!

És persze a fűnyíró traktorral érdekes műalkotásokat is készíthetünk a gyepfelületünkbe! Ez nagyon egyszerű! Nézzük csak hogyan is készül?

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés