Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Polar

Rendezés:
Raktáron
186.700 Ft

Ezt a hómarót ingyen szállítjuk! A Polar Snow Power hómarók bevált és jó nevet szerzett hómaró típusok a magyarországi hómaró piacon. A csendes, nyugodt járású Polar hómaró motorok a nagyobb hidegben is könnyen indíthatók, a motor indítása nem igényel nagyobb fizikai erőt. Az előre és hátramenetben való közlekedéshez széles sebességtartományból választhatunk, így a Snow Power hómaróval mindig a hó vastagságához illeszkedő optimális sebességgel haladhatunk. A kezelése egyszerű és nagyon kényelmes.  Válasszon hozzá beüzemelést is! 

Már nem kapható
475.000 Ft

Ezt a hómarót szállítási költség nélkül visszük el Önnek, azonnal használhatja és meg is mutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! Ezt a Polar hómarót nagy igénybevételre, komolyabb méretű felületek hómentesítésére tervezték. A hernyótalpakkal könnyedén bírkózik meg a meredekebb domboldalakkal is. Ezzel a Snow Power hómaróval a vastagabb, mélyebb hóban is tud közlekedni, mivel a széles keménygumi járófelületen nagyobb a felfekvés területe, kisebb a felületi terhelés. A jobbra, ballra kanyarodást kis vezérlőkarok segítségével lehet megvalósítani. Nagyon robosztus felépítésű hómaró. mégis könnyű vele manőverezni.

Szűrés
Ár
Gyártó
Gyártók
 
Rendeljen egyszerően telefonon

Rendeljen Egyszerűen Telefonon!

06-70-942-1598

CIB tájékoztató
Termékösszehasonlítás