Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Cub Cadet XZ6 S117 Zero Turn fűnyíró traktor

Ár:
2.391.000 Ft (1.882.677 Ft + ÁFA)
Elméleti maximális vágási teljesítmény: 10.500 m2/ óra. 117 cm vágási szélesség. Itt az ideje egy ilyen egy helyben megforduló, profi traktorra ülni, amivel akár 35 perc alatt levághat egy focipályányi területet. Egy ilyen géppel lehet igazán hatékony munkát végezni. Kettős hidrosztatikus meghajtásának köszönhetően kitűnően manőverezik, akár egy helyben is képes megfordulni és nedves füvön sem csúsznak, pörögnek ki a kerekei. Akár kisebb átmérőjű fákat is körbevághat vele egy lendülettel. A 2-hengeres, nyomatékos, nagyon erős KAWASAKIt motor az elmúlt években bizonyította tartósságát és kimagasló hatékonyságát. A talajkövető vágóasztal egyenetlenebb felületeken haladva is tökéletes vágásképet garantál.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cub Cadet

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Fűnyíró traktor vásárlás

Miért érdemes fűnyíró traktor vásárolni?

Egy családi példával válaszolom meg a kérdést. A rokonságban egy már nyugdíjas korú házaspárnak nagyon szép nem túl nagy, de azért nem is kicsi szépen karbantartott kertje van gyepesített felülettel és viszonylag sok fával és bokros résszel. Ráadásul a kert eléggé dimbes-dombos is. A család férfitagja a fűnyírást önjáró nagy vágási szélességű fűnyíróval vágta hosszú éveken keresztül. A két lánya azonban látta rajta, hogy bár nem panaszkodik és lelkesen vágja a füvet kellő rendszerességgel, azért már nem esett neki annyira jól ez a tevékenység, mint korábban. Elhatározták, hogy születésnapjára meglepik egy fűnyíró traktorral, hogy könnyítsenek a fűnyírás munkájában. Én szállítottam ki neki a traktort, amit nagyon lelkesen vett birtokba. Kb. egy hét telhetett el, mikor fölhívott és azt mondta: Már évekkel ezelőtt meg kellett volna vennem. Ég és föld a különbség a fűnyírás egy fűnyíróval összehasonlítva a fűnyíró traktorral való fűnyírás. Ezért önnek sem érdemes haboznia, ha nagyobb a gyepfelülete 800 m2-nél. TErmészetesen minél nagyobb a terület, annál erősebb, szélesebb, nagyobb teljesítményű traktorra lesz szüksége.

Telefonos tanácsadás

Akinek még egyáltalán nincs vagy nincs elegendő tapasztalata, ne szégyellje! Forduljon hozzám tanácsért, ötletekért, javaslatokért. Munkaidőben a +36709421598 telefonszámon elérhető vagyok és örömmel segítek a megfelelő fűnyíró traktor kiválasztásában. Elég sok dolgot kell és érdemes mérlegelni, de már elég tapasztalatot gyűjtöttem az évek során, hogy mindenkinek a számára lehető leggyorsabb, legkényelmesebb, legjobb megoldást megtalálhassuk a kertitraktor kiválasztása során.

Fűnyíró traktor vásárlás

Áruházunkban igyekszünk a lehető legtöbb felvilágosítást, útmutatást megadni a kiválasztáshoz. A Youtube csatornánkon számos termékbemutató és tanácsadó videó létezik a fűnyíró traktorokról. A traktorok lehetnek oldalkidobós, fűgyűjtős, mulcsozó traktorok a vágási rendszerüket illetően. A meghajtásuk tekintetében pedig mechanikus, transzmatikus vagy hidrosztatikus hajtóművel ellátottak. Az autókhoz hasonlóan a fűnyíró traktoroknál is léteznek extra dolgog, például üzemóra számláló, tempomat, karfás vagy magas háttámlás vezetőülés. A vásárlás menetét is igyekszünk leegyszerűsíteni. Természetesen az általánosan használt megrendelési módot is választhatja a megrendelőnk, ahol a traktort a kosárba téve, az adatait megadva meg tudja rendelni bármelyik kiválasztott fűnyíró traktort. Azonban tudjuk, hogy nem mindenki kedveli ezt a megoldást ezért a traktorok megrendelését elfogadjuk egy egyszerű e-mail küldésével is a jozsa@kertigeptrade.hu címre, de egyszerűen telefonálhat is nekünk, így minden részletet azonnal meg is tudunk beszélni a számlázástól kezdve a kiszállítás időpontjáig.

Hogyan fizetheti a fűnyíró traktorját?

A fizetésre számtalan lehetőség van nálunk. Amennyiben átutalással szeretne valaki fizetni, akkor egy díjbekérőt küldünk és a vételár beérkezését követően kiállítjuk a számlát és a megrendelt fűnyíró traktort haladéktalanul kiszállítjuk a megadott címre. Lehetséges a traktorokat kifizetni már a megrendelés folyamán a weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetéssel. Mivel a fűnyíró traktorokat saját autóval, saját munkatársunk szállítja ki, ezért a traktor átadásakor a helyszínen készpénzben is kifizetheti a vételárat, de mobil bankkártya leolvasónk segítségével az átvételkor is tud bankkártyás fizetést választani. 2020 márciusától elvileg elérhető lesz a bankok közötti azonnali átutalás is. Amint ezt használhatjuk, akkor a helyszínen történő átutalás is lehetséges lesz.

Hogyan kapja meg az új fűnyíró traktorját?

A traktorokat saját autóval saját munkatársunk szállítja ki, így a szállítás időpontját előre, pontosan egyeztetjük. Ez azzal az előnnyel jár, hogy önnek nem kell egy futárcég emberére órákat várakoznia, hanem percre pontosan érkezünk meg önhöz a megbeszélt időpontban. Természetresen valamennyi traktort a kiszállítást megelőzően kicsomagolunk és a gyári előírások szerint használatra kész állapotba szereljük. Minden beállítást ellenőrzünk rajta, ha szükség van valamilyen korrekcióra, akkor azt elvégezzük. A beüzemelésre is garanciát vállalunk, így ön e felől is nyugodt lehet. Amikor átadjuk önnek a vadiúj fűnyíró traktorját természetesen mindent megmutatunk rajt önnek. Azt hogy hogyan kell vele elindulni, megállni, be és kikapcsolni a késeket, hogyan lehet az ülést beállítani, stb. Minden kérdésére a helyszínen választ kap és természetesen a traktor működését is kipróbálhatja, begyakorolhatja. A későbbiekben is bármikor kérhet telefonos segítséget, ha még kérdés merülne fel önben a traktor használatával kapcsolatban.

Fűnyíró traktorok garanciája

A traktorokra a gyártó cégek teljes körű garanciát vállalnak. A jótállás időtartama gyártótól és típustól függően 12 vagy 24 hónap. Ezt a traktor átadásakor közöljük önnel és szerepel a jótállási jegyen is. Amennyiben a jótállási időn belül a traktor meghibásodna, akkor a traktrohoz legközelebbi szakszerviz segítségét kell igénybe venni. ORszágos szervizhálózat áll rendelkezésre és a fűnyíró traktort nem kell önnek szállítania, mert a szerviz garanciális meghibásodás esetén kimegy a traktorhoz és vagy megjavítja a helyszínen vagy beszállítja a szervizbe és a javítást követően visszaszállítja önhöz.

Fűnyíró traktor kötelező szerviz?

Nincs olyan kötelezettség, mint amit az autóknál megszoktunk. Azaz a garancia érvényesítéséhez és megtartásához nincs szükség a kötelező szerviz során szakszerviz igénybevételére. EZeknél a kistraktoroknál annyira egyszerű a karbantartás és a szerviz, hogy bárki otthon el tudja végezni. Semmiféle nehézséget nem okoz. A traktor átadásakor a karbantartással és szervizzel kapcsolatos feladatokat részletesen elmagyarázzuk, megmutatjuk, így pláne nem okozhat gondot senkinek sem.

Leírás és Paraméterek

Cub Cadet XZ6 S 117 Zeroturn Fűnyíró Traktor: Innováció és Megbízhatóság Kertje Szolgálatában

A Cub Cadet XZ6 S 117 zeroturn fűnyíró traktor egyedülálló kombinációja a korszerű technológiának és kiváló minőségű kivitelezésnek. Ez a modell kiemelkedik a piacon egyedülálló körkormányos kialakításával, amely ritka a zeroturn fűnyíró traktorok között, és számos előnnyel jár mind a kertész, mind a kert számára.

Körkormányos Kialakítás: Új Szintű Manőverezhetőség

A Cub Cadet XZ6 S 117 esetében a körkormányos kialakítás egy forradalmi jellegű fejlesztés, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén és pontosan irányíthassa a traktort. Ez a kialakítás jelentősen megkönnyíti a különböző akadályok, mint például a fák, bokrok, és virágágyások körüli manőverezést, csökkentve ezzel a vágatlan területek mennyiségét és javítva a munka hatékonyságát.

Kawasaki Motor: Legendás Megbízhatóság és Terhelhetőség

A Cub Cadet XZ6 S 117 erőteljes szívében egy Kawasaki motor dobban, amely ismert a magas megbízhatóságáról és kiemelkedő terhelhetőségéről. Ez a motor biztosítja a folyamatos és erőteljes teljesítményt még a legkeményebb kerti munkák során is, garantálva, hogy a traktor mindig készen álljon a feladatokra.

Komfortos Vezetőülés és Hegesztett Vágóasztal

A Cub Cadet XZ6 S 117 nem csak erős és hatékony, hanem kényelmes is. A komfortos vezetőülés lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést is fáradtság nélkül, míg a nagy szilárdságú, hegesztett vágóasztal biztosítja a gép tartósságát és a hosszú élettartamot.

Zeroturn Kialakítás: Kiváló Fordulékonyság

A nulla fordulókörös, vagy más néven helyben forduló kialakítás azt jelenti, hogy a traktor képes a saját tengelye körül elfordulni, ezáltal jelentősen növelve a manőverezhetőséget szűk helyeken és a kert minden részén. Ez az innovatív jellemző lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezze el a fűnyírást, különösen összehasonlítva a hagyományos kialakítású traktorokkal.

Összegzés

A Cub Cadet XZ6 S 117 zeroturn fűnyíró traktor a tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és könnyen kezelhető gépet keresnek kertjük ápolásához. A körkormányos kialakítás, a Kawasaki motor, a kényelmes vezetőülés, és a nulla fordulókörös kialakítás együttesen biztosítják, hogy minden fűnyírási feladat gyorsan és hatékonyan végezhető el. Fedezze fel a Cub Cadet XZ6 S 117-et, és tapasztalja meg a kertészeti munka új dimenzióját.

 

Cub Cadet XZ6 S 117 Zeroturn Fűnyíró Traktor: Innováció és Megbízhatóság

Fedezze fel a Cub Cadet XZ6 S 117 zeroturn fűnyíró traktort, egy kiemelkedően innovatív gépet, amely egyedülálló körkormányos kivitelével kitűnik a piacon. Ez a különleges kormányrendszer ritka a zeroturn traktorok között és olyan előnyöket kínál, amelyek jelentősen megkönnyítik a kertápolást.

Körkormányos Kivitel Előnyei A Cub Cadet XZ6 S 117 egyik legfontosabb jellemzője a körkormányos kivitel, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy precízen irányíthassa a traktort, így könnyedén manőverezhet a szűkebb helyeken és a bonyolultabb kerti tájakon is. Ez a kivitel jelentősen növeli a munka hatékonyságát és csökkenti azokat a fizikai erőfeszítéseket, amelyek a hagyományos kormányzású traktorok használatakor jelentkeznek.

Kawasaki Motor: Megbízhatóság és Teljesítmény A traktor szívében egy megbízható Kawasaki motor dolgozik, amely ismert a hosszú élettartamáról és kivételes terhelhetőségéről. Ez a motor típus biztosítja, hogy a Cub Cadet XZ6 S 117 minden körülmények között megbízhatóan teljesítsen, legyen szó akár intenzív vagy hosszabb ideig tartó munkálatokról.

Komfort és Tartósság A kényelmes vezetőülés gondoskodik arról, hogy még a hosszabb munkavégzés során is kényelmes legyen a vezetés. A nagy szilárdságú, hegesztett vágóasztal pedig garantálja a gép tartósságát és ellenálló képességét a nehéz körülményekkel szemben.

Zeroturn: A Hatékonyság és Rugalmasság Csúcspontja A Cub Cadet XZ6 S 117 nulla fordulókörös kialakítása lehetővé teszi a gép számára, hogy helyben forduljon, ami jelentős előnyt jelent a hagyományos fűnyíró traktorokkal szemben. Ez az innovatív jellemző különösen hasznos szűk helyeken, bokrok és fák körül, ahol a precíz mozgás elengedhetetlen. A helyben fordulás képessége időt és energiát takarít meg, miközben biztosítja a kert egységes és precíz megjelenését.

Összegzés A Cub Cadet XZ6 S 117 zeroturn fűnyíró traktor a modern kertészet csúcstechnológiáját képviseli. A körkormányos kivitel, a megbízható Kawasaki motor, a kényelmes vezetőülés és a tartós vágóasztal kombinációja egy olyan gépet eredményez, amely minden kertész számára nélkülözhetetlen. Fedezze fel ezt a kiváló traktort, amely új szintre emeli a kerti munka hatékonyságát és élvezetét.

Hengerek száma 2
Hengertérfogat 726 cm3
Meghajtás Hidrosztatikus pedálos vezérléssel
Motor márkája Kawasaki
Munkaszélesség 117cm
Hengerek száma 2
Vágásmagasság 25 - 114 mm
Magasságállítás 15 pozícióban
Meghajtás hidrosztatikus fokozatmentes
Kormányzás kormánykerék
Kések száma 2
Kések kapcsolása elektromos
Ülés típusa magas háttámla
Nyírás hátramenetben igen
Első tengely öntöttvas
Súly 312 kg
Méretek H/SZ/M 194/124/118 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés