Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Stiga Tornado 598e elektromos oldalkidobós fűnyíró traktor

Ár:
2.399.900 Ft (1.889.685 Ft + ÁFA)

Ajánlott terület: 4.500m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 60 perc. Töltési idő 2,45 óra.

A környezet védelme mindannyiunk érdeke, így az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga traktorral zéró károsanyag kibocsátással és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. A traktorhoz mellékelt gyorstöltő segítségével a töltési idő mindössze 2,45 óra.

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stiga

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Árajánlat kérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűnyíró traktor

Az elektromos fűnyíró traktor természetesen akkumulátoros meghajtást jelent. A traktor motorházteteje alatt az akkumulátoros traktoroknál az akkumulátort találjuk. A meghajtás úgy történik, hogy külön villanymotorokat használnak a kések meghajtására és egy másik motort a traktor hajtására. Amikor a traktorral közlekedünk azt szinte teljesen hangtalanul suhanva tehetjük meg, mivel a villanymotor szinte egyáltalán nem hallható. Más a helyzet, mikor a késeket bekapcsoljuk, mert ilyenkor a kések által megmozgatott, levegőnek a hangját hallhatjuk. A szélzaj erőssége függ attól, hogy oldalkidobású vagy fűgyűjtős Stiga traktorról van szó. Ugyanis a fűgyűjtős traktoroknál a hatékony gyűjtéshez nagyobb légáramlatra van szükség, ami természetesen nagyobb zajjal is jár. A szélzajon kívül azonban semmiféle más zajszennyezéssel nem találkozhatunk és természetesen károsanyag kibocsátás, széndioxid szennyezés sem következik be.

Mennyire hatékony az akkumulátoros Stiga traktor?

A Stiga traktoroknál a 2021-es modellévben két kategóriával találkozhatunk. Ez a 300 és az 500 típusmegjelölés. Az 500 jelű traktorok nagyobb kapacitású akkumulátorral kerülnek fölszerelésre, így ezekkel természetesen nagyobb is a rendelkezésre álló energia a feltöltést követően. Ezzel az E-ride S 500 traktorral például kb 60 percig dolgozhatunk, majd ezt követően tölteni szükséges. A traktort egy normál akkumulátort töltővel szállítjuk, de extra kiegészítőként gyorstöltő is vásárolható hozzá, amivel lényegesen rövidíthető az akkumulátor feltöltéséhez szüksége idő. Ez normál töltővel 8 óra, míg gyorstöltővel mindössze 3 óra szükséges a 100%-os töltéshez.

Meghajtás Elektromos fokozatmentes
Motor márkája Elektromos
Munkaszélesség 98cm
Akkumulátor típus Lítium
Akkumulátor feszültség 48 V
Akkumulátor kapacitása 40 Ah / 2.000 Wh
Vágás szélessége 98 cm
Vágási mód oldalsó kidobás
Vágókések száma 2 db
Kerékméret E/H 15" / 18"
Vágás magassága 25-80 mm
Vágási fokozatok száma 7 pozíció
Vágási idő 45 perc egy feltöltéssel
Töltési idő 2,45 óra
Ajánlott vágási terület 4.500 m2-ig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés