Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS-Motor AS 800 Freerider mindentnyíró

Ár:
3.799.000 Ft (2.991.339 Ft + ÁFA)
Az AS-Motor 800 Freerider felülős mindentnyíró hátsókerék meghajtással rendelkezik, de fölszerelték differenciálzárral is, arra at esetre, ha a meredkebb területen való haladáskor a kapaszkodó profillal ellátott gumiprofil nem biztosítana elegendő tapadást. A differenciálzára működtetve jelentősen megnő a gazvágó traktor kapaszkodó képessége. Nagyon masszív acél csőszerkezetű az alváza és rendkívül alacsony építésű aminél nagyobb stabilitás érdekében. A vezető is mélyen, a talaj közelében foglal helyet, így a domboldalon való ferde haladás során is megőrzi a stabilitását.
Elérhetőség: Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AS-MOTOR

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Árajánlat kérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

Nagy méretű, 15 liter úrtartalmú üzemanyagtartállyal látták el, hogy ne kelljen a munkát a gyakori tankolások miatt megszakítani. 

A vezetőülése hosszirányban állítható, így minden alkatú vezető megtalálhatja a számára legideálisabb vezetési pozíciót.

A haladási sebességet fokozatmentesen lehet állítani előre menetben 0 - 8 km/óra, hátramenetben pedig 0 - 6 km/óra között, így precízen lehet kiválasztani az ideális haladási sebességet a gaz magasságának és sűrűségének megfelelően.

A vágás masgassága 35 és 85 mm között, 4 fokozatban állítható. A mulcsozó rendzserű vágóasztalnak köszönhetően a levágott gazt egészen apró darabokra darálja le, majd a talajba préseli.

A megcsúszó hátsó kerék esetében csak a differenciálzár kapcsoló pedálját kell benyomni és máris tovább tud haladni az egészen meredek domboldalakon dolgozva is.

AS-MOTOR AS 800 FreeRider Mindentnyíró: A Gazvágás Új Dimenziója

Bevezetés

Az AS-Motor, egy elismert német gyártó, amely hosszú múltra tekint vissza a kertészeti gépek terén, ismét megmutatja innovációs képességét az AS 800 FreeRider Mindentnyíróval. Az AS-Motor olyan speciális gépek gyártására specializálódott, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak és képesek megbirkózni a kertgondozás legnehezebb kihívásaival.

Az AS-Motor Minősége és Múltja

Az AS-Motor több évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet a kertészeti gépek gyártásában. A német precizitás és megbízhatóság jegyében készült gépeik egytől egyig a tartósságot és a kiváló teljesítményt képviselik. A cég különös figyelmet fordít a speciális igényekre tervezett gépek fejlesztésére, így biztosítva, hogy minden felhasználó megtalálja a neki leginkább megfelelő eszközt.

AS 800 FreeRider: A Gazvágás Megoldása

Az AS 800 FreeRider kifejezetten azokra a kihívásokra lett tervezve, amelyeket a gazvágás jelent. Ez a gép képes megbirkózni a magas, sűrű növényzettel, a bokros területekkel és a nehezen hozzáférhető helyekkel is. A rendkívüli manőverező képesség és a robosztus felépítés együttesen teszik lehetővé, hogy a FreeRider simán haladjon a legnehezebb terepeken is.

Ajánlott Területek

Az AS 800 FreeRider ideális választás nagyobb kertekhez, parkokhoz, sportpályák szélén és más olyan helyekre, ahol a rendszeres gazvágás elengedhetetlen. Kiválóan alkalmazható bozótos, gazos területeken, ahol a hagyományos fűnyírók nem képesek hatékony munkát végezni.

Mechanikus Működtetésű Differenciálzár

Az AS 800 FreeRider mechanikus működtetésű differenciálzárja biztosítja a folyamatos haladást még a csúszós vagy egyenetlen talajviszonyok között is. Ez a funkció növeli a gép trakcióját és stabilitását, így még a meredek lejtőkön vagy nedves talajon is biztonságosan használható.

Stabilitás és Alacsony Súlypont

Az AS 800 FreeRider alacsony építése és jól kialakított súlypontja révén különösen stabil. Ez az alacsony súlypont megakadályozza a gép felborulását döntött vagy egyenetlen terepen, így biztosítva a biztonságos munkavégzést.

Összegzés

Az AS-Motor AS 800 FreeRider Mindentnyíró egy tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, erős és sokoldalú gazvágó traktort keresnek. A német minőség és innováció garancia arra, hogy a gazvágás minden kihívásával könnyedén megbirkózzon. Fedezze fel az AS 800 FreeRidert, és tapasztalja meg a gazvágás hatékony és biztonságos új dimenzióját!

Motor Briggs & Stratton Powerbuilt
Hengerek száma 1
Hengertérfogat 344 cm3
Motor névleges teljesítménye 10,3 Le
Motor max. teljesítménye 13Le
Vágási szélesség 80 cm
Vágás magassága 35-85 mm 45 fokozatban
Területi vágási teljesítmény max 6.800 m2 óránként
Súly 227 kg
Méretek H/SZ/M 170/87/96 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as799
2.699.900 Ft
Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as915sherpa2wd
4.899.900 Ft
Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as920-sherpa
5.299.000 Ft
Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as940-sherpa-4wd
6.399.000 Ft

Keresés