Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS-Motor AS 940 Sherpa 4WD mindentnyíró

Ár:
6.399.000 Ft (5.038.583 Ft + ÁFA)
Az AS 940 Sherpa 4WD  a legendás Sherpa gazvágó család összkerék meghajtású tagja. Az összkerék meghajtás mellett a hátsó kerekekre ható differenciálzás is a kapaszkodóképesség fokozásának sziolgálatában áll. A partoldalakon a kitűnő meghajtás mellett természetesen jó fékekre is szükség van. A Sherpa családot természetesen ezzel is ellátták. A meghajtásról 27 Le maximális teljesízményű 2-hengeres Briggs & Stratton motor gondoskodik. Az alacsony építésnek köszönhető mélyen lévő súlypont is a stabilitást fokozza. A motor és a hidrosztatika külön csatornás hűtést kapott, annak érdekében, hogy a legintenzívebb legyen a hűtés még a tikkasztó nyári hőségben is. A dupla késes, úgynevezett mulcsozó vágórendszernek köszönhetően a levágott gazt egészen apróra képes összeaprtani, darálni. Ez a gép a magas gaz vágása mellett az esztétikus, ápolt parkfelületek ápolására is ugyanúgy alkalmas.
Elérhetőség: Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: AS-MOTOR

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Árajánlat kérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

Az AS 940 Sherpa 4WD kényelmes üléssel rendelkezik, akár 190 cm magas kezelő is komfortosan érzi magát munka közben. Nagy méretű, 15 liter úrtartalmú üzemanyagtartállyal látták el, hogy ne kelljen a munkát a gyakori tankolások miatt megszakítani. 

A vezetőülése hosszirányban állítható, így minden alkatú vezető megtalálhatja a számára legideálisabb vezetési pozíciót.

A haladási sebességet fokozatmentesen lehet állítani előre menetben 0 - 6,2 km/óra között, így precízen lehet kiválasztani az ideális haladási sebességet a gaz magasságának és sűrűségének megfelelően.

A vágás magassága 50 és 105 mm között, több fokozatban állítható. A mulcsozó rendszerű vágóasztalnak köszönhetően a levágott gazt egészen apró darabokra darálja le, majd a talajba préseli.

A megcsúszó kerekek esetében csak a differenciálzár kapcsoló pedálját kell benyomni és máris tovább tud haladni az egészen meredek domboldalakon dolgozva is.

 

AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD Mindentnyíró: A Gazvágás Csúcstechnológiája

Bevezetés

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD az AS-Motor Sherpa gazvágó traktorcsalád egyik legnépszerűbb és legkorszerűbb tagja, amely a német AS-Motor hagyományait és innovatív technológiáját ötvözi. Ez a professzionális eszköz ideális megoldást nyújt a települések elhanyagolt zöldfelületeinek hatékony és gazdaságos karbantartásában.

A Sherpa Gazvágó Traktor Család Előnyei

A Sherpa család, beleértve az AS 915, AS 920 Sherpa 2 WD, AS 940 Sherpa 4 WD, AS 940 Sherpa 4 WD XL és a távirányítású AS 940 Sherpa 4 WD RC gépeket, kifejezetten a gazvágás legnagyobb kihívásaira tervezték. Ezek a gépek kiemelkedő manőverező képességgel, erőteljes teljesítménnyel és rendkívüli tartóssággal rendelkeznek, így minden terepen és körülmények között megbízhatóak.

AS 940 Sherpa 4 WD: A Gazvágás Határait Feszegetve

Az AS 940 Sherpa 4 WD a professzionális Briggs & Stratton motor erejével, extra olajszivattyúval ellátva, garantálja a megbízható motorkenést minden körülmények között. A 90 cm-es vágási szélességével óránként közel 9500 négyzetméter vágására képes, így rendkívül hatékonyan birkózik meg a nagy területekkel.

Gazdaságos és Hatékony Munkavégzés

Az AS 940 Sherpa 4 WD gazdaságos megoldást kínál a települések elhanyagolt zöldfelületeinek karbantartásában. A professzionális motor és a hatékony vágórendszer biztosítja, hogy a munka gyorsan és költséghatékonyan végezhető el.

Területi Kihívások Legyőzése

Az állandó összkerék meghajtás és a mechanikusan működtethető differenciálzár biztosítja, hogy az AS 940 Sherpa 4 WD minden terepen és meredek rézsűkön is képes legyen haladni. Az alacsony építése és súlypontja révén a gép rendkívül stabil, így csökkenti a felborulás kockázatát döntött síkokon vagy emelkedőkön.

Összegzés

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD mindentnyíró a gazvágás terén új mércét állít. Ez a gép nemcsak hogy erős és hatékony, hanem megbízható és gazdaságos is, ideális megoldást kínálva a települések és nagyobb zöldfelületek karbantartásában. Fedezze fel az AS 940 Sherpa 4 WD-t és a teljes Sherpa családot, és tapasztalja meg, hogy a gazvágás milyen egyszerű és hatékony lehet a megfelelő eszközzel.

AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD Mindentnyíró: A Területi Kihívások Mestere

AZ AS Sherpa családról

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD az AS-Motor Sherpa gazvágó traktor családjának zászlóshajója, mely a német gyártó hagyományos minőségi követelményei alapján készül. Ez a modell a professzionális gazvágás terén kínál páratlan megoldást, különösen a települések és nagyobb területek elhanyagolt zöldfelületeinek karbantartásában.

A Sherpa Gazvágó Traktor Család Előnyei

A Sherpa család, amely a AS 915 Sherpa, AS 920 Sherpa 2 WD, AS 940 Sherpa 4 WD, AS 940 Sherpa 4 WD XL és a távirányítású AS 940 Sherpa 4 WD RC modelleket foglalja magába, az egyedülállóan nehéz terepviszonyok leküzdésére szolgál. A család minden tagja a gazvágás minden aspektusát lefedi, a magas fűtől a dús bozóton át az akadályokig.

Az AS 940 Sherpa 4 WD Jellemzői

Az AS 940 Sherpa 4 WD professzionális Briggs & Stratton motorral rendelkezik, amelyet extra olajszivattyúval láttak el a megbízható motorkenés érdekében minden körülmények között. A 90 cm-es vágási szélesség és az óránkénti közel 9500 négyzetméteres vágási kapacitás kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. A gép állandó összkerék meghajtása és a mechanikusan működtethető differenciálzár garantálják, hogy a traktor minden terepen megállja a helyét, legyen szó akár extrém rézsűkről vagy nehéz talajviszonyokról.

Gazdaságosság és Hatékonyság

A Sherpa család gépei nem csak rendkívül erőteljesek, hanem gazdaságosak is. A Briggs & Stratton motorok híresek a tartósságukról és alacsony üzemeltetési költségeikről, amelyek hosszú távon jelentős megtakarítást jelentenek.

Stabilitás és Alacsony Súlypont

Az AS 940 Sherpa 4 WD alacsony építése és súlypontja maximális stabilitást biztosít, így az éles döntéseken és meredek rézsűkön való munkavégzés során is biztonságos marad.

Összefoglalva

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD egy tökéletes választás a professzionális kertészek és a nagyobb zöldterületek gondozói számára. A német AS-Motor hagyományos minőségét és innovatív mérnöki tudását ötvöző Sherpa család minden tagja a gazvágás nehézségeivel szemben kínál megbízható megoldást. Az AS 940 Sherpa 4 WD-vel a karbantartás gyors, hatékony és gazdaságos, bármilyen terepen. Fedezze fel a Sherpa család előnyeit, és tapasztalja meg az AS 940 Sherpa 4 WD minden terepen való felülmúlhatatlan teljesítményét.

Motor Briggs & Stratton Professional Series 8
Hengerek száma 2
Hengertérfogat 724 cm3
Motor névleges teljesítménye 22,4 Le
Motor max. teljesítménye 27 Le
Vágási szélesség 90 cm
Vágás magassága 50-105 mm 4 fokozatban
Területi vágási teljesítmény max 9.450 m2 óránként
Súly 290 kg
Méretek H/SZ/M 191/98/152 cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 09. 19.
Szuper gép, jó választás volt. Én javasoltam a főnöknek, hogy ezt vegyük és szuperül bevált. Hálistennek, mert különben nem állnék meg a főnök szeme előtt. Szeretek vele dolgozni, jő gép és nincs csesztetés, mert mindig időben végzek. CSak jót tusok rólla mondani. VEgyetek ti is.

Keresés