Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Wolf-Garten

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
189.000 Ft
Ha a kertjében egészen kicsi füves terület ( maximum 150 m2) található akkor válassza a Wolf-Garten Loopo S150 robotfűnyírót! Egy fűnyíró robottal örökre megszabadulhat a fárasztó fűnyírástól és olyan gyönyörű gyep alakul ki a kertjében, amelyről még csak nem is álmodott. Ez a modell nem automata. Ez azt jelenti, hogy amikor szeretne füvet nyírni, a roboton lévő start gombot megnyomva a robotfűnyírója megkezdi a fű vágását és mindaddig nyír, amíg az akkumulátor le nem merül vagy ön a stop gombbal le nem állítja a Loopo S150 fűnyíró robotját.
Raktáron
215.000 Ft
Ha viszonylak kicsi gyepfelülettel rendelkezik ( maximum 200 m2) akkor jó választás a Wolf-Garten Loopo S 300 robotfűnyíró. Egy fűnyíró robottal örökre megszabadulhat a fárasztó fűnyírástól és olyan gyönyörű gyep alakul ki a kertjében, amelyről még csak nem is álmodott. Ez a modell teljesen automata, programozható. A programozása nagyon egyszerű egy okostelefon mobilapp segítségével bárki egyszerűen beprogramozhatja, hogy mikor dolgozzon. Ez azt jelenti, hogy megválaszthatja, hogy a fűnyíró robotja a hét mely napján dolgozzon és azt is, hogy az adott napon pontosan mikor. Így a fűnyírást a legideálisabb időszakban végeztetheti el a robottal.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
380.000 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 1000 robotfűnyíró 500 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Teljesen automatikusan dolgozó fűnyíró robot, ami önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
405.000 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 1500 robotfűnyíró 800 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Teljesen automatikusan dolgozó fűnyíró robot, ami önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
468.700 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 2000 robotfűnyíró 1.200 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Szénkefe nélküli motorral látták el, ami nagyban megnöveli a működési élettartamot. Teljesen automatikusan vágja a füvet, önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.

Keresés