Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Új traktor márka áruházunkban!

2017-ben elkezdtük a professzionális fűnyíró traktorokat kínáló CubCadet márka forgalmazását.

A legfontosabb feladatunknak tekintjük azt, hogy a vásárlóinknak a számukra legmegfelelőbb megoldást biztosítsuk.

Club Cadet XT3 fűnyíró traktor széria

Hogyan teljesíthető ez a feladat?

CubCadet XT3A piaci trendeket, változásokat, kiállításokat folyamatosan figyelemmel kísérjük. Már korábban is szemeztünk a Cub Cadet márkával, hiszen több olyan erős, masszív felépítésű fűnyíró traktort kínált, mely a nagy igénybevételnek is hosszú távon volt képes megfeleleni. 

Ennek a márkának az is kiemelkedő tulajdonsága, hogy a meghajtó motorok iválasztásánál a maximumra törekszik. Jellemzően a motorgyártók közül a legerősebb, legnyomatékosabb, legmegbízhatóbb és legtartósabb motorokat építi be a traktorjaiba.

Milyen új traktorokból választhatunk 2017-ben?

2017-ben három új sorozattal XT1, XT2 és XT3 sorozatszám jelöli a Cubcadet traktorokat. A szám növekedésével egyre fölszereltebbek a gépek. Minél magasabb a típusjel, annál erősebb, fölszereltebb a gép és annál több extra került az alapfölszereltsébe.

A CubCadet XT3 rendelkezik a legnagyobb vágási szélességgel, a legerősebb motorral és a legtöbb extra fölszereltséggel.

CubCadet XT3 széria

Milyen extrákat találunk ezekben a traktorokban?

Igen hasznos a beépített gyári üzemóra számláló, amivel ellenőrizhető a traktorral történt munkavégzés, követhető ezáltal az üzemanyag felhasználás és szintén fontos előny, hogy pontosan nyilvántartható az esedékes kötelező karbantartási, szervizelési periódus is. Nem kell az eltelt munkaórákat fejben tartani vagy jegyzetelni, mert a műszerről ez bármikor pontosan leolvasható.

CuvCadet XT3 fűnyíró traktorA munkavégzés hatékonyságát nagy mértékben befolyásolja a vezető kényelme, hiszen minél később válik a dolgozó fáradttá, annál több munkát végezhet a munkaidejében. Ezért került a traktorra kényelmes, karfás ülés, ezért olyan jó fogású és könnyen forgatható a kormánykerék és ezért került a traktorra tempomat (sebességtartó automatika) is.

A vezetés kényelmének érdekében olyan kormánymű került a Cubcadet XT sorozatú traktorokba, ami nagyon jelentős mértékben csökkenti le a traktor fordulási sugarát, így nagyon nagy mértékben hozzájárul a fordulékonysághoz. Természetesen mind előre, mind hátramenetben lehetséges a traktorokkal a fű nyírása.

 

 

 

 

Hogyan készülnek ezek a Cubcadet XT traktorok?

Érdemes az alábbi rövid videót megnézni, ami bepillantást nyújt a gyártás folyamatába és megmutatja mennyire gondosan és precízen alakították ki a gyártási folyamatot és mennyire erős, masszív acélból készül a traktorok alváza és fölépítménye.

Hol vásárolhatók meg ezek a Cobcadet traktorok?

A fűnyírótraktorok.hu webáruházunkban ide kattintva »» érhető el ennek a kategóriája, továbbá a fűnyíróáruház választékában és a fűnyírótraktorom.hu »» áruházunkban.

Amennyiben a fűnyíró traktorokkal kapcsolatban kérdés merülne föl munkaidőben hívhatja a +36709421598 telefonszámot, ahol szakértő munkatárs fogadja a fűnyíró traktorokkal kapcsolatban érdeklődők kérdéseit.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés