Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Új Husqvarna fűnyíró traktor 2018 TS 142 SL

Husqvarna TS 142 SL új modell a választékban

Új Husqvarna fűnyíró traktor 2018     TS 142 SL

 

A 2018-as év is tartogat új modelleket a Husqvarna kertitraktorok palettáján.

 

Az oldalkidobós kategóriában a 107 cm vágási szélességű fűnyíró traktor csak nagyteljesítményű kéthengeres motorral volt eddig elérhető.

Sok fölhasználónak azonban nem igazán volt szüksége a nyomatékos, de egy 1-hengeres motorhoz képest több üzemanyagot fogyasztó erőforrásra. Ezért örömteli, hogy a jövő év tavaszától már ezt a TS 142SL jelzéssel ellátott 107 cm vágási szélességű, 1-hengeres, 500 cm3 hengertérfogatú motorral szerelt gyepvágót is kínálhatjuk vásárlóinknak.

 

A traktort hidrosztatikus meghajtással látták el. A hátsó tengelyre építik rá a komplett hajtóegységet, aminek a meghajtását egy ékszíj segítségével oldották meg. Ez a motor tengelyére szerelt ékszíjtárcsától jön hátra a traktor ülése alatt található hajtóműhöz. Ennek a hajtóműnek két előnyét emelném ki. Az egyik a megbízhatóság és a tartósság. Csak nagyon ritkán hibásodik meg, megbízhatóan dolgozik. A másik előnye a kényelem. A hajtóművet és ennek révén a traktort is egy pedál segítségével irányíthatjuk. A pedált előre vagy hátrafelé billentve a haladási irányt választhatjuk ki. A pedál benyomásának vagy visszaengedésének függvényében pedig a traktor sebessége változtatható fokozatmentesen. Ez főleg akkor nagyon kényelmes, ha sokat kell forgolódni, manőverezni a bokrokkal, fákkal, virágágyásokkal tarkított kertekben, parkokban.

 

A kistraktorok élettartamát jelentősen tudja befolyásolni a gyár által előírt szervizintervallumok betartása. Éppen ezért ebbe a traktorba gyárilag beszerelték az üzemóra számlálót, ami pontosan mutatja meg, hogy mennyit dolgozott már a traktor. A Husqvarna által előírt időközönként szükséges a motorolajat és az olajszűrőt lecserélni, illetve az egyéb karbantartási feladatokat elvégezni.

 

Amikor a Kertigép Trade Kft-nél vásárol egy traktort, akkor a gép leszállításakor és átadásakor nem csak a használat módját és a kezelését mutatjuk meg, hanem elmagyarázzuk a karbantartással kapcsolatban szükséges valamennyi feladatot, így biztosan hosszan élvezheti hatékony kertészeti munkagépe praktikusságát.

 

Természetesen ez az új TS 142 SL modell is univerzális kertészeti gép, mert a fűnyíráson kívül sok-sok egyéb feladatra is használhatja a többi Husqvarna traktorhoz hasonlóan.

Föl tudja szerelni hótolólappal és hólánccal, így egész télen kihasználhatja.

Vontathat vele különbözőkiegészítőket: lombseprő gépet, só és műtrágyaszórót, fűszellőztetőt, gyephengert, kertikocsit, pótkocsit vagy akár kisméretű permetezőgépet is.

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés