Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Termékbemutató: MTD RF 125 oldalkidobós traktor

Az MTD RF 125 fűnyíró traktorokat a mai naptól az akciós készletünk erejéig alacsonyabb áron tudjuk szállítani.  Tovább olvasom 

 

 

MTD RF 125 oldalkidobós fűnyíró traktor akció

MTD oldalkidobós fűnyírótraktor 012015 nyarán a nemesvámosi MTD fűnyíró traktor gyár valamennyi terméke esetében a dollár árfolyamváltozása és a traktor fűnyírók gyártása során felhasznált alapanyagok jelentős áremelkedésére hivatkozva jelentős áremelést hajtott végre. Az áremelést megelőzően sikerült a még korábbi gyártásból raktáron lévő RF 125 fűnyíró traktorokból egy bizonyos nagyságú készletet megvásárolnunk. Ez a vásárlás teszi lehetővé, hogy a most meglévő készletünk erejéig a traktorokat ne a jelentősen magasabb árszinten értékesítsük, hanem a vásárlóinknak kedvezve azt jelentősen kedvezőbben adhassuk. Használja ki az alkalmat most! Ne maradjon le róla!

Briggs & Stratton fűnyíró traktor motor

MTD oldalkidobós fűnyírótraktor 02Sokan annyira kedvelik a piacon méltán jó nevet szerzett Briggs&Stratton motorokat, hogy nem is hajlandóak más motortipussal ellátott fűnyíró traktort vásárolni. Ezen vásárlók igényeit maximálisan kielégíti ez a konstrukció. A motor a 3125-ös típusjelet kapta, mely szóró olajzású kenéssel rendelkezik, ezért nem alkalmas meredekebb területeken való munkavégzésre. Ha az Ön kertjének terpviszonyai az átlakosnál meredekebbek, akkor olyan motorral felszerelt traktorok közül kell választania, melyeknél nyomóolajzás található.

 

Transmatikus meghajtás

Az RF125 fűnyíró traktor transmatikus hajtóművel rendelkezik. Ennek a kezelése egyszerű, de két kezelő része van. A sárga karral a haladási sebesség nagyságát választhatjuk meg 1-6 jelölt skálák közül, míg az irányváltó kar állításával a traktor haladási MTD oldalkidobós fűnyírótraktor 03irányát változtathatjuk meg. A transzmatikus rendszer előre és hátra ugyan annyi sebességfokozatot  biztosít a traktor számára. Az MTD traktorok csak előre menetben nyírják a füvet. A hátramenetben történű fűnyírást a traktor biztonsági rendszere nem engedélyezi az esetlek a munkaterületen lévő emberek vagy állatok védelme érdekében.

 

Vágási magasság fokozatok

Ezen az MTD traktoron a vágás magasságát 5 fokozat közül tudjuk megválasztani. A kar állításával emeljük vagy süllyesztjük a vágóasztalt, így tudjuk befolyásolni, hogy a traktor milyen magasra vágja a füvet. A képen látható másik kar a vágókések ki és bekapcsolására szolgál. A vágókéseket ékszíj hajtja meg. A bekapcsolás során az ékszíjat megfeszítjük, míg a kések kikapcsolásakor az ékszíj meglazul és a késfék megállítja a késeket.

 

Vontatás a traktorral

A traktor alvázának hátsó részén egy vonószemet alakítottak ki. A fűnyíró traktor univerzális munkaeszközként használható. Vontathat vele például kis kerti utánfutót, amivel kisebb szállítási feladatokat oldhat meg. MTD oldalkidobós fűnyírótraktor 05Húzhat vele fűhengert, gyepszellőztetőt, lomseprűt, műtrágya vagy sószórót, stb. 

Az akció csak a kedvező áron beszerzett készlet erejéig érvényes. Kérem figyelje az aktuális árat az áruházunkban a terméknél!

Inkább egy Husqvarna traktor érdekli? Ismerje meg a Husqvarna TC38-at!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés