Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Termébemutató: MTD Minirider 60 SDE

Termébemutató: MTD Minirider 60 SDE Bemutatjuk: MTD MINIRIDER 60 SDE fűnyíró traktor a kisebb gyepfelületek kényelmes nyírásához.

Az MTD kicsi Rider fűnyíró traktorját célszerűbb inkább ráülős fűnyíró traktornak nevezni, hiszen a sétálós fűnyírók helyett használjuk inkább. Ha kicsit nagyobb a kertünk és meguntuk a fűnyíró után való sétákat, akkor célszerű erre a kicsi rider traktorra váltanunk. A terméket megvásárolhatja a linkre kattintva!

Ha az önindítós motorral ellátott változatot választja a motort az indítókulcs elfordításával indítja, mint az autók esetében. Ha az alacsonyabb áru változatot választja Rider berántós, akkor a normál fűnyíróknál megszokott berántózsinórral való indítási módot választja. A fűnyírás mindkét fűnyíró traktor változattal sokkal kényelmesebb, mint a sétálós fűnyíróval. A 60 cm munkaszélesség és a több fokozatú sebességváltó, valamint a kényelmes ülés, könnyű kormányzás élvezetes fűnyírást biztosít eme kistraktor gazdájának, használójának.

 

Tekintse meg bemutató videónkat az MTD MINIRIDER 60 SDE fűnyíró traktorról:

A szükséges MTD alkatrészeket is megvásárolhatja webáruházunkban. Most, hogy már ismeri az MTD Minirider 60 SDE-t, olvassa el következő bejegyzésünket, mely az MTD Beige Line-ról fog szólni!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés