Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Termékbemutató: MTD Beige Line

Termékbemutató: MTD Beige Line Unja már a fűnyíró utáni sétálást, több szabadidőt, kényelmesebb, gyorsabb fűnyírást szeretne? Itt az ideje fűnyíró traktorra váltani!

Az MTD fűnyíró traktor gyár, 2015-ös modelljei a beige line családból teljesen új színilágot tükröznek. Többekben merült már fel az MTD új Beige Line 96 T, 96 H, 92T vagy 92 H modellekre tekintve, hogy előnyös lehet-e ez a színvilág a kertben? Nem koszolódik-e tól gyorsan, nem lesz-e túlságosan poros, koszos egy ilyen színű fűnyíró traktor. A kétkedők gondoljanak csak arra, hogy egy fekete vagy egy sötétkék autó mennyire szép, mikor a garázsból vagy az autómosóból kijövünk vele. Szép és elegáns? De meddig? A por gyorsan rászáll, esetleg egy kis pára is társul hozzá és máris oda a tisztaságnak, elegáns megjelenésnek.

Ez pontosan így van a fűnyíró traktorok esetében is. Egy fehér egy homok vagy egy beige színű traktoron a por, a kosz, a lerakódások sokkal később jelentkeznek, mint egy sötét színű traktor fényezésen. A karcolások is azonnal meglátszanak a sötét tónusú fényezésen. A fűnyíró traktort pedig munka közben nehéz távol tartani a bokrok, sövények, dísznövények karcoló hatásától. Akár az oldalkodobós MTD Beige Line 96 T traktort, akár a fűgyűjtős MTD Beige Line 92 T traktort vagy ezek hidrosztatikus változatát választja, biztosan nem csalódik sem a technika, sem a szín megválaszásában.

 

Ezek a traktorok modern, csendes üzemű motorokkal felszerelt gépek. A könnyű haladásról a nehezebb terepviszonyok közepette a nagy átmérőjű, széles kerekek kondoskodnak. A transzmatikus sebességváltó több haladási sebességet biztosít min előre, mind hátramenetben. 

Ezek a traktorok hobbi kategóriás fűnyíró traktorok. 2015 év elejétől kaphatóak és kedvező árukkal, tetszetős formájukkal, megjelenésükkel hódíthatnak. Természetesen ezek az MTD Beige Line traktorok műszaki kialakításuk és a 2 éves jótállási idejükkel is könnyen sokak kedvencévé válhatnak.

Válasszon akciós fűnyíró traktoraink közül és Ön és a pénztárcája sem bánja meg!

Ne feledje! A webáruházunkban megvásárolt fűnyíró traktorokat minden esetben a szükséges minőségű és mennyiségű motorolajjal feltöltve, beüzemelve, összeszerelve, használatra kész állapotban, díjmentesen szállítjuk megrendelőiknek! A traktorokat saját járművel szállítjuk, a használatát bemutatjuk, így biztonságosan kezelheti és sokáig elégedett lehet a frissen vásárolt fűnyíró traktorjával.

Ha kérdése van, hívjon nyugodtan, szívesen segítünk a választásban! Akár egyszerűen, telefonon is leadhatja a rendelését. Józsa Zsolt 06-70-942-1598

Tudja meg, milyen tulajdonságokkal bír az MTD RF 125 oldalkidobós traktor!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés