Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Termékbemutató: Husqvarna TC38

Hamarosan, 2016 tavaszán tudjuk szállítani a legújabb kis Husqvarna traktort a TC 38 típust. Tovább olvasom

ÚJ  HUSQVARNA TC 38 fűgyűjtős traktor

Husqvarna TC 38 fűgyűjtős traktorSokak régi vágya volt, hogy a fűgyűjtős fűnyíró traktort választók a kisebb méret és árkategóriából is választhassanak a Husqvarna családban. Nos itt az idő! Már nagyon várjuk a kis új jövevényt, hogy birtokba vehessük és élvezzük vele a gyűjtős fűnyírás élményét. Ez a Husqvarna traktor nagyon jó ajánlat a kisebb kertek gyepápolási feladataihoz. Igazi élmény ezzel traktorozni és közben vágni a füvet. Ennél a típusnál is, mint a Husqvarna traktorok mindegyikénél egyaránt lehetséges az előre és a hátramenetben történő fűnyírás. A mechanikus sebességbáltó különösen hosszabb egyenes szakaszok nyírásánál lehet igazán előnyös.

Husqvarna TC 38 fűgyűjtős traktor oldalról

A fűnyírás élménye a TC38 traktorral

A levágott fű közvetlenül a traktor vezetőjének háta mögött elhelyezett fűgyűjtő zsákba kerül. A traktor gyűjtőjének ürítése nagyon könnyen lehetséges. Avzetőnek még az ülésből sem kell felálnia, mivel csak az ürítő kart kell elre tolnia és a gyűjtő hátra billenve a talajra üríti a traktor által vágás közben összegyűjtött nyesedéket. A 97 cm-es vágószélességnek és a 220 literes fűgyűjtő méretnek köszönhetően igazán jó teljesítményt nyújt az új Husqvarna TC38.

Könnyen megkedvelhető az új Husqvarna TC 38 fűnyíró traktor

A traktor színe, formavilága, megjelenése mellett fontos a műszaki tartalomra is figyelni. A meghajtásról a már jól bevállt és sokak által kedvelt Briggs & Stratton motor gondoskodik. A motorháztetőbe integrálták a reflektorokat Husqvarna TC 38 fűgyűjtős traktor oldal nézet is. Egy fűnyíró traktornál gyakran megmosolyogják a világítótesteket. Nem akarok én éjjel füvet nyírni! -szokták mondani. Hát persze, hogy nem, de ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a kis TC 38-as is fölszerelhető például hótoló lappal, vagy vontathat szórókocsit is, amivel nagy segítséget nyújthat a téli síkosságmentesítési feladatok megoldása során. A téli szürkületben, sötétségben bizony gyakran nagyon jó, ha látnak minket és persze a traktoros is láthatja, hogy merre halad.

Igaz, hogy a Husqvarna TC 38 fűnyíróra még várni kell, de elérhető webáruházunkban egyéb remek Husqvarna fűnyírótraktor is!

Mivel minden évben szükségünk lehet a hó eltakarítására, érdemes többet tudnunk az ilyen feladatok ellátására alkalmas gépekről! 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés