Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Frontkaszás fűnyírótraktorok (fűgyűjtős)

Rendezés:
Nincs készleten, rendelhető
3.592.700 Ft
A STIGA MPV 320 W egy sokoldalú elülső vágású fűnyírótraktor, amely nagy és összetett gyepek fenntartására szolgál. A kéthengeres Briggs & Stratton Vanguard 16 HP benzinmotor garantálja a teljesítményt, a csendet és a kényelmet. Az MPV 320 W 112 cm-es elülső vágófedéllel és 280 literes fűgyűjtővel rendelkezik, miközben biztosítja az optimális láthatóságot és a vezérlést. A hidrosztatikus hajtás pedálos, és két hátsó kerék teszi ezt a fűnyírót a kategóriájában a legkönnyebb kormányzáshoz. A vágási magasságot 20 és 70 mm között lehet kézzel beállítani. Használható mulcsozó vagy hátsó kisülési módban, így minden igényt kielégít. A LED-es fényszórók még gyenge fényviszonyok mellett is használhatók.
Raktáron
3.703.200 Ft
A Stiga MPV 520 egy okos választás a nagy kertet ápolóknak. Ezzel a többfunkciós géppel hatékonyan és gyorsan végezheti el a feladatokat, így sok időt takaríthat meg. A vezetőülésből jól áttekintheti a vágandó területet és élvezheti a vezetés élményét. Az elülső vágóasztalnak nem jelent gondot a magas fű, a nedves fű és a kemény fű A levágott füvet levegő segítségével a a hátsó fűgyűjtőbe szállítja. A kéthenegeres, 21 lóerős Vanguard benzinmotoros csendes és megbízható.

Keresés