Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Stiga E-Ride C 300 elektromos fűgyűjtős fűnyíró traktor

Ár:
1.599.700 Ft (1.259.606 Ft + ÁFA)

Ajánlott terület: 1.800m2-ig. Vágási idő egy feltöltéssel 45 perc. Töltési idő 6 óra / 2,5 óra.

A környezet védelme érdekében az elektromos autók mellett megjelentek az elektromos, akkumulátoros meghajtású fűnyíró traktorok is. Ezzel a Stiga fűgyűjtős traktorral károsanyag kibocsátása nélkül és alacsony zajszint mellett vághatjuk a kertek, parkok, kórház udvarok, strandok, szállodák gyepfelületeit. Az extra tartozékként megvásárolható gyorstöltő segítségével az akkumulátor töltési ideje lényegesen lerövidíthető. Elsőként a Stiga jelent meg a piacon fűgyűjtős kivitelű akkumulátoros működtetésű kerttiraktorral.

A traktor rendelhető, a tavaszi fűnyíráshoz már szállítjuk.

Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stiga

Szállítási díj

50.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 50.000,- Ft-ig a díj 2.500,- Ft

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűnyíró traktor

Az elektromos fűnyíró traktor természetesen akkumulátoros meghajtást jelent. A traktor motorházteteje alatt az akkumulátoros traktoroknál az akkumulátort találjuk. A meghajtás úgy történik, hogy külön villanymotorokat használnak a kések meghajtására és egy másik motort a traktor hajtására. Amikor a traktorral közlekedünk azt szinte teljesen hangtalanul suhanva tehetjük meg, mivel a villanymotor szinte egyáltalán nem hallható. Más a helyzet, mikor a késeket bekapcsoljuk, mert ilyenkor a kések által megmozgatott, levegőnek a hangját hallhatjuk. A szélzaj erőssége függ attól, hogy oldalkidobású vagy fűgyűjtős Stiga traktorról van szó. Ugyanis a fűgyűjtős traktoroknál a hatékony gyűjtéshez nagyobb légáramlatra van szükség, ami természetesen nagyobb zajjal is jár. A szélzajon kívül azonban semmiféle más zajszennyezéssel nem találkozhatunk és természetesen károsanyag kibocsátás, széndioxid szennyezés sem következik be.

Mennyire hatékony az akkumulátoros Stiga traktor?

A Stiga traktoroknál a 2021-es modellévben két kategóriával találkozhatunk. Ez a 300 és az 500 típusmegjelölés. A 300 jelű traktorok kisebb kapacitású akkumulátorral kerülnek fölszerelésre, így ezekkel természetesen kevesebb is a rendelkezésre álló energia a feltöltést követően. Ezzel az E-ride C 300 traktorral például kb 45 percig dolgozhatunk, majd ezt követően tölteni szükséges. A traktort egy normál akkumulátort töltővel szállítjuk, de extra kiegészítőként gyorstöltő is vásárolható hozzá, amivel lényegesen rövidíthető az akkumulátor feltöltéséhez szüksége idő. Ez normál töltővel 6 óra, míg gyorstöltővel mindössze 2,5 óra szükséges a 100%-os töltéshez.

Fűgyűjtő mérete 240 liter
Meghajtás Elektromos fokozatmentes
Motor márkája Elektromos
Munkaszélesség 84cm
Akkumulátor típus Lítium
Akkumulátor feszültség 48 V
Akkumulátor kapacitása 32 aH / 1.500 Wh
Vágás szélessége 84 cm
Vágási mód hátsó kidobás / fűgyűjtő
Fűgyűjtő mérete 240 liter
Vágókések száma 2 db
Kerékméret E/H 15" / 18"
Vágás magassága 25-80 mm
Vágási fokozatok száma 7 pozíció
Vágási idő 45 perc egy feltöltéssel
Töltési idő 6 óra normál töltővel
Töltési idő 2,5 óra gyorstöltővel (extra tartozék, külön rendelhető)
Ajánlott vágási terület 1.800m2-ig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés