Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Remarc

Remarc

Rendezés:
Rendelhető
499.900 Ft
A Remarc WKB 480 gyomtalanítójával, szilárd burkolatú utak, járdák, díszburkolatok vegyszer mentes, gyors és hatékony tisztítása, gyomtalanítása oldható meg könnyedén. Az acélszálakból álló tisztító tárcsa 600 fordulat/perc fordulaton pörögve könnyedén távolít el minden gyomot a felületről, fugákból. A gyomirtóval történő gaz és mohamentesítés már nem megengedett, ezért ez a mechanikus módszer nagyon remek megoldást nyújt erre a problémára.
Rendelhető
729.900 Ft
A Tielbürger TK 17 kézi vezetésű seprőgépével az utak, járdák, parkolók gyors, kényelmes, hatékony tisztítása egyszerű feladat. Minden évszakban használható hiszen szemét, por, falevelek vagy akár hó seprésére is remekül használható. Az opcionálisan bővíthető adapterekkel még univerzálisabban használható. Lehetséges tartozékok: hótolólap, szeméttartály, hólánc, falevél gyűjtő
Szállítási idő: 3-5 munkanap
819.000 Ft
A Remarc KM Domus X seprőgép nagyon hatékony a felületek tisztításában és a hómentesítésben. A 70 cm széles kefe három pozícióban állítható, így garantált a gyors, egyszerű munkavégzés. A HONDA motor egy csendes erőforrás, így alacsony a gép zajhatása.
Rendelhető
1.244.900 Ft
A Tielbürger TK 36 Briggs & Stratton motoros, kézi vezetésű seprőgépével az utak, járdák, parkolók gyors, kényelmes, hatékony tisztítása egyszerű feladat. Minden évszakban használható hiszen szemét, por, falevelek vagy akár hó seprésére is remekül használható. Az opcionálisan bővíthető adapterekkel még univerzálisabban használható. Lehetséges tartozékok: hótolólap, szeméttartály, hólánc, falevél gyűjtő

Keresés