Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Raymo Torpedo távirányítós rézsűnyíró

Figyelem! Tekintettel arra, hogy a Raymo gép többféle meghajtási móddal (hibrid vagy akkumulátoros), valamint sokféle vágóasztallal kapható a pontos specifikáció meghatározása érdekében mindenképpen kérjen árajánlatot!

 

Elektromos vagy Plugin Hybrid kivitelben elérhető nagyon alacsony építésű (mindössze 51 cm magas) és alacsony súlyú (250 kg) rádiótávvezérlésű rézsűnyíró gép.

Sok esetben fontos, hogy a fűnyíró/gazvágó gépünk alacsony építésű legyen. Ilyen például a napelem parkok nyírása a panelek alatt. Természetesen rézsű nyírásakor is fontos az alacsony építés, mert ekkor pedig a kimagasló stabilitásra kell a hangsúlyt helyezni. Sok esetben pedig a gazdaságos üzemeltetés mellett az alacsony zajszint és a károsanyagkibocsátás mentes üzem is fontos szempont. Ez a RAYMOTorpedo maximálisan kielégíti ezeket az igényeket.

Elektromos vagy Plugin Hybrid? Legyen inkább mindkettő! Ezt a távirányítós rézsűnyírót úgy alakították ki, hogy tetszés szerint használhatjuk tisztán elektromos vagy Plugin Hybrid meghajtással is. A két rendszer pillanatok alatt fölcserélhető.

Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Raymo

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Ajánlatkérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

Amennyiben a tisztán elektromos meghajtást használjuk, akkor a következőkkel kalkulálhatunk:

 • Akkumulátor:   Li-Ion
 • Feszültség:     50,4 V
 • Kapacitás:      120 Ah
 • Üzemidő:        4-5 óra
 • Töltési idő:      9-10 óra
 • Gyorstöltés:     6-7 óra
 • Egység súlya: 45 kg

Ha a Plug-in Hybrid megoldást választjuk: (Ezt csak külön rendelésre gyártják le.)

 • Akkumulátor:   Li-Ion
 • Feszültség:     50,4 V
 • Kapacitás:      56 Ah
 • Üzemidő elektromos:  2-3 óra
 • Üzemidő hybrid:         6-8 óra
 • Töltési idő:      4 óra
 • Motornagyság:     208 cm3
 • Benzinfogyasztás: 1,5 liter/óra
 • Generátor teljesítménye: 2 kW
 • Egység súlya: 45 kg

Kérje gépbemutatónkat és/vagy árajánlatunkat, hogy mihamarabb megoldást találjunk a rézsűnyírási problémáira!

 

A Raymo Torpedo rézsűnyíró egy forradalmi kialakítású, kiváló teljesítményű eszköz, amelyet kifejezetten a nehezen hozzáférhető, meredek és egyenetlen terepek gondozására terveztek. Ez a modell a legújabb technológiákat ötvözi a felhasználóbarát kialakítással, így ideális választás a professzionális és hobbi kertészek számára egyaránt.

Tulajdonságok és előnyök:

 1. Fejlett Motorizáció: A Raymo Torpedo elektromos motorokkal van felszerelve, amely kivételes vágási kapacitást biztosít még a legnehezebb körülmények között is. Ez a motor nemcsak erős, hanem megbízható is, biztosítva a hosszú távú teljesítményt.

 2. Innovatív Design: A gép modern és ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A kompakt méret és a könnyű súly elősegíti a könnyű manőverezhetőséget szűk és bonyolult terepeken.

 3. Állítható Vágási Magasság: A vágási magasság könnyen állítható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a különböző fűtípusokhoz és terepekhez igazítsák a gépet.

 4. Robusztus Kialakítás: A gép strapabíró anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet a különböző időjárási és terepi körülmények között.

 5. Energiatakarékos és Környezetbarát: A Raymo Torpedo úgy lett tervezve, hogy minimalizálja az üzemeltetési költséget és csökkentse a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

 6. Biztonsági Funkciók: A gép számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a vészleállító kapcsolót, ami növeli a munkavégzés biztonságát.

 7. Könnyű Karbantartás: A gép egyszerűen karbantartható, ami csökkenti a leállási időt és növeli a termelékenységet.

Alkalmazási Területek:

A Raymo Torpedo tökéletes választás különböző zöldterületek, mint parkok, golfpályák, és kertek karbantartásához. Különösen hasznos önkormányzatok, útkezelők és nagyobb birtokok tulajdonosai számára, akiknek fontos a hatékony és megbízható rézsűnyírás.

Összegzés:

A Raymo Torpedo rézsűnyíró a legmodernebb technológiákat és kiváló munkavégzést kínálja egy innovatív és felhasználóbarát csomagban. Ideális megoldás a professzionális kertészek és a magánszemélyek számára egyaránt, akik egy erős, hatékony és könnyen kezelhető rézsűnyírót keresnek. A Raymo Torpedo kiválóan alkalmazkodik a különböző terepekhez és fűtípusokhoz, így biztosítva a hatékony és problémamentes munkavégzést bármilyen környezetben.

A Raymo Torpedo Távirányítású Rézsűnyíró Gépről

A Rézsűnyírógép Fogalma

A rézsűnyírógép olyan speciális eszköz, amelyet meredek, nehezen hozzáférhető területek, például útpadkák, vízpartok vagy lejtős kertek nyírására terveztek. A rézsűnyírás különösen nagy kihívásokkal jár, mivel a lejtős területek fokozott balesetveszélyt és nehézséget jelentenek a gépek stabilitása és a kezelő biztonsága szempontjából.

A Rézsűnyírás Kihívásai és Veszélyei

A rézsűnyírás során a legnagyobb kihívást a lejtős, egyenetlen talaj jelenti, amely megnehezíti a gépek stabilitását és növeli a balesetek kockázatát. Ezen túlmenően, a hagyományos fűnyíró traktorok használata ilyen területeken gyakran nehezen kivitelezhető, illetve veszélyes lehet.

A Raymo Torpedo Rézsűnyíró Gép Jellemzői

A Raymo Torpedo egy távirányítású rézsűnyíró gép, amely kiválóan alkalmazkodik a rézsűnyírás kihívásaihoz. Ez a gép akkumulátoros, elektromos meghajtással rendelkezik, ami nemcsak a környezetbarát működést, hanem a csendes üzemeltetést is lehetővé teszi. Az akkumulátoros meghajtás egyben biztonságosabbá is teszi a gépet, mivel csökkenti a tüzelőanyaggal kapcsolatos kockázatokat.

Cserélhető Vágóasztalok

A Raymo Torpedo rézsűnyíró gép egyik legkiemelkedőbb jellemzője a cserélhető vágóasztalok lehetősége. Ennek köszönhetően a gépet a különböző területek és nyírási igények szerint lehet optimalizálni, biztosítva ezzel a legjobb vágási eredményeket.

Kialakítás és Méretek

A Raymo Torpedo alacsony építésű kialakítása (a gép legmagasabb pontja mindössze 55 cm a talajtól) lehetővé teszi, hogy könnyedén manőverezhető legyen még a legnehezebben elérhető területeken is. Ez a tervezés javítja a gép stabilitását meredek lejtőkön, és csökkenti a borulás veszélyét.

Összegzés

A Raymo Torpedo távirányítású rézsűnyíró gép a modern kertgazdálkodás egyik leginnovatívabb eszköze. Az akkumulátoros, elektromos meghajtása, a cserélhető vágóasztalok, a csendes üzem, valamint az alacsony és stabil kialakítása kiválóan megfelelnek a rézsűnyírás kihívásainak. Ez a gép nemcsak hatékony és biztonságos megoldást nyújt, hanem hozzájárul a környezetvédelemhez és a munkavégzés kényelméhez is.

Raymo Torpedo R48CRAFT Speciális Gazvágó Vágóegység

Áttekintés

A Raymo Torpedo R48CRAFT speciális gazvágó vágóegysége egy innovatív és erőteljes eszköz, amelyet különösen nehéz terepek és speciális fűnyírási igények kielégítésére terveztek. Ez a vágóegység ideális megoldást nyújt a kihívást jelentő gazvágási feladatokra, mint például meredek lejtők, vízpartok, útpadkák, és egyéb nehezen hozzáférhető területek.

Speciális Késmeghajtó Villanymotorok

A R48CRAFT modell rendkívül erős és nyomatékos késmeghajtó villanymotorokkal van felszerelve. Ezek a motorok nemcsak a kiemelkedő teljesítményt biztosítják, hanem lehetővé teszik a gép csendes és környezetbarát működését is. Az erőteljes villanymotorok garantálják a vágókések folyamatos és megbízható forgását, még a legnehezebb körülmények között is.

Állítható Vágási Magasság

A Raymo Torpedo R48CRAFT vágóegységének egyik legfontosabb jellemzője a 60 és 140 mm között állítható vágási magasság. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosan beállítsa a kívánt vágási magasságot a terület jellegétől és a növényzet típusától függően.

Speciális Vágókések és Aprítási Fok

A vágóegység speciális vágókései kiválóan alkalmasak a különféle típusú gaz és magas fű hatékony levágására és aprítására. A vágókések nagy mértékű aprítási foka biztosítja, hogy a levágott növényzet finoman aprózódjon, ami elősegíti a talaj tápanyagellátását és a gyorsabb komposztálódást.

Rezgéscsillapított és Stabil Vágóasztal

A Raymo Torpedo R48CRAFT vágóasztala rezgéscsillapított és stabil felfüggesztéssel rendelkezik, ami növeli a gép stabilitását és csökkenti a vibrációt a munkavégzés során. Ez a kialakítás hozzájárul a vágóegység hosszú élettartamához és a felhasználói kényelemhez is.

Összegzés

A Raymo Torpedo R48CRAFT speciális gazvágó vágóegysége a modern gazvágási technológia csúcsát képviseli. Az erős villanymotorok, az állítható vágási magasság, a speciális vágókések, a magas aprítási fok és a stabil vágóasztal kialakítása együttesen biztosítják, hogy ez a vágóegység tökéletes választás legyen a kihívást jelentő gazvágási feladatokhoz. A Raymo Torpedo R48CRAFT ideális eszköz minden olyan helyzethez, ahol a precíz, hatékony és stabil gazvágás elengedhetetlen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés