Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Önkormányzati géppark bemutató

Önkormányzati géppark bemutató

Az elmúlt néhány évben jelentősen fejlődött a zöldfelület karbantartására tervezett és gyártott géppark teljesítménye, hatékonysága, gyorsasága, gazdaságossága. Teljesen új gépek jelentek meg a kínálatban, melyek egyre népszerűbbek, de sokak számára még nem elég ismertek, és még többen vannak, akik csak halottak róla, prospektusban, esetleg bemutató videókon látták ezeket az új lehetőségeket. Hisszük, hogy igazán meggyőző az lehet, amit valaki a saját szemével lát, amit a gyakorlatban megtapasztal. 

Ezért szeretnénk önnel is megismertetni az önkormányzat területén legjobban használható zöldfelület karbantartó gépeket. Helyben a saját adottságú területen, ahol meggyőződhetnek arról, hogy megéri egy magasabb árfekvésű gépet választani, mert gyorsabban, hatékonyabban, egyszerűbben, jobb minőségben, kényelmesebben tudja elvégezni a kötelező feladatokat úgy, hogy a végén még a matek is jól jöjjön ki, azaz megérje a befektetése.

Kérem, adja meg az elérhetőségét az alábbi egyszerű adatlap kitöltésével, és a többi már a mi dolgunk, hogy megtegye a lépéseket egy modern, gazdaságos, hatékony géppark irányába!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés