Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Canadiana hómarók

Canadiana hómarók A téli munkák fontos eszköze a hómaró, ezért készítettünk egy rövid áttekintés a gépek fajtáiról.

A hómarók nagyon széles választékát kínáljuk a webáruházunkban. A hómaró a hóeltakarítás egyik leghatékonyabb eszköze. Nagyon sok hómaró márka létezik, bár a gyártók száma nem olyan bőséges. A fűnyírók és a traktorok, továbbá a rotációs kapák és egyéb kerti gépek motorszállítójaként ismert amerikai Briggs & Stratton számos márkenéven gyárt és forgalmaz egy és kétfokozatú hómarókat. Vegyük számba, hogy mely márkák tartoznak a Briggs márkái közé! Canadiana, Murra, Simplicity, Murray és az elkövetkező téli szezonban számíthatunk a Briggs márkanév megjelenésére is. Ezek a gépek nagyon megbízhatóak, kitűnő minőségűek, de különböző árakat, felszereltségi és kényelmi szinteket képviselnek. Ezért is tartottuk fontosnak megírni ezt a bejegyzést, hogy tisztába tegyük a dolgokat.

A működési módot tekintve vannak egyfokozatú és kétfokozatú hómaró gépek. Ez a fokozat nem a haladási sebességére vonatkozik, hanem a hó felszedésének és a kifúvó csövön való kijuttatásának a módjára.

Az egy fokozatú gépek(gumilapáttal működnek) esetében a nagy fordulattal forgó marócsiga a havat felszedi és nagy sebességre gyorsítva kiröpíti a kidobócsövön keresztül.

A kétfokozatú gépek esetében a lassan forgó marócsiga felszedi és a turbinába tolja a havat. A turbina nagy fordulaton pörögve juttatja a havat a kidobó csőbe és így fújja el a messzeségbe.

Olvassa el cikkünket, melyben bemutatjuk, hogy teszteltük le Ausztriában a hómaró gépeinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés