Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Talajmaró

Mi tulajdonképpen a talajmaró? A hobbi kertész kapálógépet, a profi kertész pedig talajmarót használ. A talajmaró nagyon gyors és precíz munkavégzést tesz lehetővé, mivel egy munkamenetben föltöri a talajt, átforgatja, aprítja, lazítja, majd is egyengeti. Azaz például egy szűz füves terülteből azonnal zöldség termesztéshez alkalmas magágyat tudunk vele készíteni.
Rendezés:
Rendelésre 6-8 munkanap
444.500 Ft

A Cub Cadet XC3 kerti kapájának köszönhetően az olyan kimerítő és időigényes tevékenységek fáradtságos kivitelezése, mint a talaj felásása és lazítása, már a múlté. Erős és megbízható. Ez a kapa bármilyen talajlazítási feladattal megbirkózik. A legkeményebb talajt is feltöri és megkönnyíti a vetés előkészítését. A 4 önélező, kiváló minőségű, rugós edzett acél kapatag 46 cm munkaszélességgel biztosítja a tökéletes munkavégzést. A munkamélységet állító kar nagyobb stabilitást ad a gépnek, segítségével ráadásul kontrolálhatjuk a munka sebességét és a kapálás mélységét is. A rendkívül fordulékony kapán előre és hátramenet egyaránt található. A szabadon állítható tolókar biztonságossá és kényelmessé teszi a gép használatát, ráadásul a hátat is kíméli.

A talajmarót beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.

 

Keresés