Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Robotfűnyíró - Cub Cadet, Wolf-Garten és Gardena

Rendezés:
Szállítási idő: 3-5 munkanap
189.000 Ft
Ha a kertjében egészen kicsi füves terület ( maximum 150 m2) található akkor válassza a Wolf-Garten Loopo S150 robotfűnyírót! Egy fűnyíró robottal örökre megszabadulhat a fárasztó fűnyírástól és olyan gyönyörű gyep alakul ki a kertjében, amelyről még csak nem is álmodott. Ez a modell nem automata. Ez azt jelenti, hogy amikor szeretne füvet nyírni, a roboton lévő start gombot megnyomva a robotfűnyírója megkezdi a fű vágását és mindaddig nyír, amíg az akkumulátor le nem merül vagy ön a stop gombbal le nem állítja a Loopo S150 fűnyíró robotját.
Raktáron
215.000 Ft
Ha viszonylak kicsi gyepfelülettel rendelkezik ( maximum 200 m2) akkor jó választás a Wolf-Garten Loopo S 300 robotfűnyíró. Egy fűnyíró robottal örökre megszabadulhat a fárasztó fűnyírástól és olyan gyönyörű gyep alakul ki a kertjében, amelyről még csak nem is álmodott. Ez a modell teljesen automata, programozható. A programozása nagyon egyszerű egy okostelefon mobilapp segítségével bárki egyszerűen beprogramozhatja, hogy mikor dolgozzon. Ez azt jelenti, hogy megválaszthatja, hogy a fűnyíró robotja a hét mely napján dolgozzon és azt is, hogy az adott napon pontosan mikor. Így a fűnyírást a legideálisabb időszakban végeztetheti el a robottal.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
249.900 Ft
Ingyenes házhozszállítás.  Kisebb méretű kertek (maximum 250 m2) egyszerű karbantartására alkalmas robot fűnyíró. Megszabadulhat a fűnyírás fáradtságos munkájától, ugyanakkor a gyep folyamatosan ápolt, gondozott. A gyakori fűnyírást, amit a robotfűnyíró produkál sűrűsödéssel hálája meg a gyep, így akényelem mellett fontos előny a kiváló, egészsége, zöld növényzet is. Keskeny, sűrűn betelepített kertekben is jól forog, jól manőverezik. Nagyon csendesen dolgozik, még közelről is alig hallja, hogy éppen füvet vág. A fűnyírás befejezése itán, automatikusan visszamegy a töltőállomására.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
380.000 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 1000 robotfűnyíró 500 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Teljesen automatikusan dolgozó fűnyíró robot, ami önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
405.000 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 1500 robotfűnyíró 800 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Teljesen automatikusan dolgozó fűnyíró robot, ami önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.
Szállítási idő: 10-12 munkanap
419.900 Ft
A Gardena R80LI robotfűnyíró 2018-as modell. 800 négyzetméter alapterületű gyepfelületek vágására tervezték. A terület lehet sík, de lehet meredekebb partoldal is, hiszen 25%-os emelkedőig a robot megfelelő biztonsággal közlekedik az ilyen terepen is. A programnak megfelelően akkor dolgozik, amikor a kertben nincs senki sem. Ez lehet akár éjjel, akár nappal, ön úgy programozhatja, ahogyan szeretné. A munka végeztével, vagy ha lemerült az akkumulátora, akkor visszatér a töltőállomására. Az érzékeny ütközésérzékelők segítik az akadályok kikerülésében és a talajra vagy a talajba fektetett határolókábel garantálja, hogy a gyepfelületen maradjon.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
439.000 Ft
Csendes, mozgékony, teljesen automatikus, precíz és megbízható. Ez a Gardena Sileno robotfűnyíró ismérve. Akár 1000 m2 gyepfelület nyírását is rábízhatja. Nagyon egyszerű a gyep ápolása. Bízza egy fűnyíró robotra! A fűszálakat a megadott, beállított magasságon tartja, ön pedig élvezheti az így fölszabadult szabadidejét. A fűnyírás ideje szabadon beállítható, tehát a rbotfűnyíró csak akkor működik, amikor ön igényli. Nagyon csendesen halad, alig hallható, amint a pázsiton halad és csodálatosan egyenletes, tömör gyepfelületet hagy maga után.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
464.700 Ft
A Cub Cadet fűnyíró robotok XR2 sorozatának középső teljesítményű modellje. Az XR 2 1500 robotot maximum 1.500 m2 fűfelületre használhatja, de a javasolt maximális kertméret 800m2-ig. Ez a fürge és fordulékony robotfűnyíró 28 cm szélességben dolgozik és a precíz vágásról 1 db acél kés gondoskodik. A kés a nagy fordulatszámnak köszönhetően, akár magasabb fű vágásával is elboldogul, de mint tudjuk a robotfűnyírókkal a rendszeres (1-2 naponta) történő fűnyírás az ideális. Ekkor lesz nagyon szép és tömött a gyep és ekkor a gyomok sem tudnak a fű között fejlődni.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
468.700 Ft
A Wolf-Garten Loopo M 2000 robotfűnyíró 1.200 m2 nagyságú gyepfelületig ajánlott. Szénkefe nélküli motorral látták el, ami nagyban megnöveli a működési élettartamot. Teljesen automatikusan vágja a füvet, önállóan elkezdi a munkát az előre beprogramozott napokon a megfelelő időben és a fű nyírását követően önállóan visszamegy a töltőállomására. A programozása egy mobilapp segítségével nagyon egyszerű, de a robot kezelőpaneljén is elvégezhető a programozás. Esőérzékelő szenzorokkal is fölszerelték, így ha fűnyírás közben elered az eső, akkor visszamegy a töltőállomására. A háromszög alakú éles acél késeivel az esetleg magasabbra nőtt fűvel is boldogul. Csendesen dolgozik, hogy ön nyugodtan pihenhessen mellette.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
539.900 Ft
A Gardena Sileno+ robotfűnyíróra akár 1300 m2 gyepfelület nyírását is rábízhatja. Nagyon egyszerű a gyep ápolása. Bízza egy gardena fűnyíró robotra! A fűszálakat a megadott, beállított magasságon tartja, ön pedig élvezheti az így fölszabadult szabadidejét. A fűnyírás ideje szabadon beállítható, tehát a robotfűnyíró csak akkor működik, amikor ön igényli. Nagyon csendesen halad, alig hallható, amint a pázsiton halad és csodálatosan egyenletes, tömör gyepfelületet hagy maga után. A telepítését ön is megoldhatja, vagy bízza ránk és precízen, garanciával telepítjük le a kertjébe.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
599.700 Ft
A Cub Cadet fűnyíró robotok XR2 sorozatának legnagyobb kapacitású modellje. Az XR 2 2000 robotot maximum 2.000 m2 fűfelületre használhatja, de a javasolt maximális kertméret 1.200m2-ig. Ez a fürge robot 28 cm szélességben dolgozik és a precíz vágásról 1 db acél kés gondoskodik. A kés a nagy fordulatszámnak köszönhetően, akár magasabb fű vágásával is elboldogul, de mint tudjuk a robotfűnyírókkal a rendszeres (1-2 naponta) történő fűnyírás az ideális. Ekkor lesz nagyon szép és tömött a gyep és ekkor a gyomok sem tudnak a fű között fejlődni.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
679.900 Ft
A Cub Cadet fűnyíró robotok XR3 sorozatának első modellje. Az XR 3 3000 robotot maximum 3.000 m2 fűfelületre használhatja, de a javasolt maximális kertméret 1.600m2-ig. Ez a nagy teljesítményű robot 56 cm szélességben dolgozik és a precíz vágásról 2 db acél kés gondoskodik. A kések a nagy fordulatszámnak köszönhetően, akár magasabb fű vágásával is elboldogulnak, de mint tudjuk a robotfűnyírókkal a rendszeres (1-2 naponta) történő fűnyírás az ideális. Ekkor lesz nagyon szép és tömött a gyep és ekkor a gyomok sem tudnak a fű között fejlődni.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
774.700 Ft
A Cub Cadet fűnyíró robotok XR3 sorozatának középső modellje. Az XR 3 4000 robotot maximum 4.000 m2 fűfelületre használhatja, de a javasolt maximális kertméret 2.600m2-ig. Ez a nagy teljesítményű robot 56 cm szélességben dolgozik és a precíz vágásról 2 db acél kés gondoskodik. A kések a nagy fordulatszámnak köszönhetően, akár magasabb fű vágásával is elboldogulnak, de mint tudjuk a robotfűnyírókkal a rendszeres (1-2naponta) történő fűnyírás az ideális. Ekkor lesz nagyon szép és tömött a gyep és ekkor a gyomok sem tudnak a fű között fejlődni.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
991.700 Ft
A Cub Cadet fűnyíró robotok legnagyobb vágási teljesítményű modellje. Az XR 3 5000 robotot maximum 5.000 m2 fűfelületre használhatja, de a javasolt maximális kertméret 3.600m2-ig. Ez a kiemelkedően nagy teljesítményű robot 56 cm szélességben dolgozik és a precíz vágásról 2 db acél kés gondoskodik. A kések a nagy fordulatszámnak köszönhetően, akár magasabb fű vágásával is elboldogulnak, de mint tudjuk a robotfűnyírókkal a rendszeres (1-2naponta) történő fűnyírás az ideális. Ekkor lesz nagyon szép és tömött a gyep és ekkor a gyomok sem tudnak a fű között fejlődni.

Keresés