Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

HS fűkasza | HS bozótvágó

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Vásárlóink!

Cégünk 2018. január 1-től megszüntette a Husqvarna márkájú termékek forgalmazását.

Mindig is a legfontosabb feladatunknak tekintettük azt, hogy a kertészeti, erdészeti munkák megkönnyítésére a vásárlóinknak leginkább megfelelő, a munkájukat legnagyobb mértékben megkönnyítő és hosszú távon megbízható, jó garanciális háttérrel és alkatrészellátással rendelkező gépeket, eszközöket kínáljunk.

A Husqvarna termékcsalád is egy ilyen eszköz és géppark volt a választékunkban. Ez a márka a továbbiakban már nem elérhető cégünk kínálatában.

Ezen márka mellett már eddig is jónéhány, a nemzetközi piacon elismert és bizonyítottan kitűnő márkával jelentkeztünk.

A termékválasztékunkat a jövőben is ezen szempontokat figyelembe véve, a vásárlóink igényeinek legjobban megfelelő termékeket kínálunk a tőlünk megszokott kitűnő szolgáltatásokkal, tanácsadással.

Amennyiben bizonytalan, tanácstalan, nincs még elég információja a kertészeti gépek kiválasztásához, kérem forduljon hozzánk bizalommal ingyenes tanácsadással állunk szíves rendelkezésére.

                Józsa Zsolt
                Tulajdonos
          Kertigép Trade Kft.

 

 

 

ui.: Ha tanácsra, segítségre van szüksége a kertészeti gépek kiválasztásához, kérem hívjon telefonon, örömmel segítek.

Rendezés:
Elfogyott
116.000 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés  Akció február 14-től csak a készlet erejéig!

Aktuális készlet: 1 darab

A Husqvarna 525 RX fűkaszának 25,4 cm3 hengertérfogatú és 1 kW teljesítményű  a kétütemű motorja. Rendkívül könnyű,de erős és kényelmes fűkasza kiváló rezgéscsillapító rendszerrel, így a maximális vágási komfortot nyújta a gép használójának. A speciális indítási rendszer 41-kal könnyebb indytási erőt igényel a fűkasza motrorjának indítása során. Valószínűleg járt már Ön is úgy, hogy a stop kapcsolóval leállította fűkaszát, és elfelejtette a kapcsolót visszaállítani start állásba. Így az indítás teljesen lehetetlen. Ez azonban nem fordulhat elő a Husqvarna automata start/stop kapcsolójával, mert a motor leállítása után a kapcsoló azonnal a start állásba ugrik vissza.

Szűrés
Motor teljesítménye
Hengertérfogat
Gyártók
 
Rendeljen egyszerően telefonon

Rendeljen Egyszerűen Telefonon!

06-70-942-1598

CIB tájékoztató
Termékösszehasonlítás