Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Husqvarna őszi akció 2017

Husqvarna akció 2017 ősz

Évek óta hagyományosan minden év tavaszán és őszén a Husqvarna termékekből akciós választékot állít össze.

A termékválaszték illeszkedik az aktuális szezonhoz.

A tavaszi kínálatban fűnyírókat, fűkaszákat, szegélynyírókat, fűnyíró traktorokat és lombszívókat találunk általában.

Az őszi akcióban a legnagyobb hangsúlyt természetesen a hobbi és a professzionális láncfűrészek kapják, hiszen az őszi – téli időszak az, amikor ezekre a motorfűrészekre a leginkább szükség van.

Lehet az fakitermelés, gallyazás vagy otthoni tüzelőnek való fa darabolása, a Husqvarna modern, megbízható fűrészei minden igényt kielégítenek.

Az őszi akciós választékban megtalálhatjuk még a fűkaszák és fűnyíró traktorok kisebb választékát, sövényvágót és lombfújót is, hogy még a tél beállta előtt rendet tehessünk a kertünkben.

Érdemes megemlíteni az akkumulátoros gépek választékát is, hiszen ezek egyre nagyobb szerepet kapnak mindennapi életünkben. Kényelmesek, csendesek és olajat vagy benzint sem kell használnunk hozzájuk, ugyanakkor bármikor rendelkezésre állnak. Csak az akkumulátort kell föltöltött állapotban tárolnunk. Az akkumulátoros termékek választékából is számos darabra tehetünk szert a kedvezőbb árú tavaszi vagy őszi akciós időszakot kihasználva.

A tavaszi Husqvarna akció másik jellemzője, hogy ekkor vásárolhatunk először a legújabban megjelent modellekből. A termékfejlesztés folyamatos, így évről évre még praktikusabb, kényelmesebb, megbízhatóbb Husqvarna termékekből válogathatunk.

A 2018 tavaszi akcióban biztosan válogathatunk majd a magyarországi piacon most debütáló új fűnyírókból is.

A fűnyírók körében már megszokott dolog a kerékmeghajtás, ami nagyban megkönnyíti a fű nyírását. Vannak azonban, akik túl lassúnak vagy éppen túl gyorsnak találják a fűnyírók haladási sebességét. Ezért készítenek egyre nagyobb választékban variátoros hajtóművel ellátott fűnyíró gépeket. Ezek nagy előnye, hogy a kertész a saját tempójának legjobban megfelelő sebességet választhatja ki, így valóban teljes kényelemben dolgozhat.

Szintén sok ember számára okoz nehézséget a benzinmotoros fűnyíró motorjának beindítása. A helyes technikát alkalmazva ez nem egy ördöngösség, ráadásul a motorokat is olyan irányba fejlesztik, hogy azt a lehető legkönnyebben lehessen beindítani.

A legújabb fűnyíró gép trend pedig az, hogy a motorokat elektromos önindítóval szerelik föl. Az indítómotort egy kis akkumulátor működteti, ami a hálózati feszültségről tölthető ugyan olyan egyszerűen, mint egy mobiltelefon. Ezek a Husqvarna fűnyírók már tényleg semmi erőkifejtést nem igényelnek az indítás során.

Az őszi Husqvarna akció idején természetesen ugyan úgy, mint máskor is valamennyi gépet beüzemelve, kipróbálva szállítunk, így nem lehet gond sem a használatával, sem a garanciával.

Valamennyi gépet szállítási költség nélkül, ingyen szállítunk az akciós időszakban is.

A kedvező árú termékeinket a funyirotraktorok webáruházunkban az akciós Husqvarna kategóriában lehet megtekinteni és megvásárolni.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés