Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Husqvarna akció 2015 ősz meghosszabbítva

A 2015-ös őszi katalógusban szereplő akciós Husqvarna termékek egy részére, főleg a Husqvarna láncfűrészekre az akció meghosszabbításra került 2015 november 16-ig. Tovább olvasom »»

 

Akciós Husqvarna termékek

A 2015-ös őszi akció keretében a Husqvarna cég számos terméket helyezett el az akciós választékban. Az akció keretében kedvezőbb áron vásárolhattak vásárlóink, Husqvarna fűkaszákat, láncfűrészeket, Husqvarna fűnyíró traktort és hómarót, valamint Husqvarna tartozékokat.

Az őszi, szeptemberi, októberi időszakban a legnépszerűbb termékek a benzinmotoros Husqvarna láncfűrészek. Ennek oka a télre való felkészülés, a fakitermelési munkák megkezdése, a háztartási tüzelőanyag beszerzése és feldolgozása. - Normál esetben -  Az idei ősz a jelentős és kitartó esőzésekkel szinte teljesen járhatatlanná tette az erdőket, hosszú időn keresztül nem lehetett közlekedni. Azután pedig az esők elmúltával, nagyon szép, enyhe, már-már késő tavaszias idő köszöntött ránk, így sokan még nem érezték szükségét a téli tüzelővel való foglalatosságnak.

Husqvarna akció meghosszabbítva

A Husqvarna nem szeretné, hogy e miatt a vásárlói lemaradjanak a kedvező árú Husqvarna láncfűrészek beszerzéséről, ezért néhány termék esetében, melyben benne van valamennyi akciós láncfűrész az őszi akció időtartamát meghosszabbította 2015 november 16-ig. Eddig az ideig az akciós újságban meghirdetett kedvezőbb árakon lehet megvásárolni a Husqvarna kitűnő minőségű láncfűrészeit, természetesen a megszokot 2 év Husqvarna jótállással.

A két hetes hosszabbítást érdemes kihasználni, hiszen most még kedvezőbb áron lehetséges a Husqvarna láncfűrészek megvásárlása.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés