Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Husqvarna 435 motorfűrész

A Husqvarna 435 motoros láncfűrész magasabb árfekvésű a 236-os fűrészhez képest. A 236-tal szemben ez már „valódi” láncfűrész a szakemberek szemében. Ha nagyobb fát szeretne kivágni a kertben vagy a láncfűrészt rendszeresen akarja tűzifa fűrészelésére használni, akkor érdemesebb a 435 típust választani.

Minőség

A minőség tekintetében is különbséget tapasztalunk, ami a 2 éves jótállásban is megjelenik, szemben a 236-os Husqvarna modell egy éves garanciájával. Minden alkatrésze jó minőségben készül, szem előtt tartva a megbízhatóságot. Nem található olyan részegység benne, ami problémát okozhatna. A hosszú élettartam így garantált. A láncvezető lap és a lánc is igen jó minőségben készül. Összességében a 435-ös Husqvarna láncfűrész nagyon strapabíró, stabil megjelenésű és a szakemberek szemében is már az igazi profi fűrészek közé sorolódik.

A motor

A motort megvizsgálva is jelentős a különbség a 236-os fűrészhez képest, már csak azért is, mert jelentősen nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre a 435-ös fűrésznél. A 2,1 kW teljesítmény már a nagyobb fák esetében is elegendő, hatékony munkavégzést garantál. Bár a 445 motorfűrész motorja nem egy igazi profi motor, de már nagyon közel áll hozzá. Ha nagy a kertje, vagy erőteljes géppel szeretne dolgozni a 443 teljesítményével biztosan nem lesz elégedetlen.

További technológiák és funkciók

A 236-os típushoz hasonlóan a 435-ös fűrésznek is levegő átáramlásos a tisztítási technológiája, ami folyamatosan tisztítja a motort és hosszú élettartamot biztosít. A folyamatos légáramlásos tisztításnak köszönhetően a fűrész belső része kevésbé szennyeződik, ritkábban szükséges a gép belsejének tisztítása a burkolat eltávolításával. Így egyszerűbb a karbantartása is. Az üzemanyagtartálynak a zárófedele is könnyedén, egyszerűen nyitható-zárható, ezért egyszerű a tankolás is. A levegőszűrő fedele gyorskioldású, így annak ellenőrzése, tisztítása nagyon könnyű és gyors. Az automata üzemanyagszivattyú és a kombinált szivatórendszer könnyű indítást garantál mind meleg, mind hideg motor esetén.

Összefoglalva a 435-ös fűrész a 236-os Husqvarna nagytestvére, és akkor érdemes ezt választani, ha nagyobb teljesítményre van szükségünk, fokozottabb az igénybevétel, nagyobb kerttel rendelkezünk, gyakrabban használjuk tűzifa darabolására.

A 2017 őszi Husqvarna akció keretében, most csomagajánlatban egy X-Cut pótláncot is adunk a Husqvarna lánckenőolaj és a Husqvarna LS+ kétütemű motorolaj mellé.

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés