Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Hogyan szállítsuk a traktorunkat és más kerti gépünket?

Gyakran válik szükségessé, hogy a fűnyíró traktorunkat a kertünk és a telkünk, illetve egyik kertből a másik kertbe szállítsuk. Megfelelő jármű rendelkezésre állása esetén is meg kell oldanunk a járműre való fölhajtást és az arról történő leállást. Tovább olvasom »»

Különböző módszerek a fűnyíró traktor szállítására

 

A nagyon laza figura

fűnyíró szállítás nagyon lazán

Persze vannak a hanyag eleganciájú emberek. Ők semmiből sem csinálnak különösebben nagy ügyet. Lazán, könnyedén intézik a dolgaigat. El kell vinnie a telekre a fűnyíró traktort? Semmi gond. A kabrió tetejét lecsapjuk, a traktort lazán bedobjuk és már tűzhetünk is a telekre a kertet rendbe rakni. 

 

 

 

 

 

ez is egyfajta fűnyírótraktor szállítási mód

 

A folyton fusizó figura

Vannak azok, akik minden lehetséges melót elvállalnak. Folyton szaladnak, lóg a nyelvük, persze mindig mindent megoldanak csak győzd kivárni. Ha elromlik az egyik járgány, előveszik a szolgálati autót, földobják a fűnyíró traktort a tetejére és rohanás a fusiba, hogy mindenben megfeleljenek a megrendelő igényeinek.

 

 

 

 

 

Fűnyíró traktor a csomagtartóban

Főnök! Higgye el minden rendben lesz!

Ő az, akire nyugodtan mindent rábízhatunk. Már mint szerinte. Ő aztán mindent elintéz, megold, megszervez. Remek eszközökkel dolgozik.Mikor megjelenik, hogy a munkát elvégezze már azon is csodálkozunk, hogy a tragacsával egyáltalán eljutott a kapunkig. Persze a szerszámok, munkaeszközök, amiket elővesz magukért beszélnek, láthatjuk előre mennyire precíz munkára számíthatunk tőle. A traktort bedobta félig a csomagtartóba és meg is érkezett, de a traktor felét, persze a legfontosabbat, amivel a füvet nyírja otthon hagyta.
 
 
 

 

 

Az örök optimista figura

Fűnyíró traktor szállítás a csomagtartón.Optimizmusa hamar kimerül, amint rájön arra, hogy azért egy kalapáccsal és egy vésővel sajnos még sem lehet minden feladatot megoldani. Azért nem elveszett figura. Próbálkozik újra és újra. El kell vinnem a fűnyíró traktoromat? Van egy jó nagy autóm! Kicsi a csomagtartó? Ki mondta, hogy abba bele kell férjen? Csak rádobom és már indulok is!

 

 

 

 

 

 

Rakodó rámpa fűnyíró traktorhoz

Ennél lényegesen biztonságosabb megoldás a rakodó rámpa használata ha szükségessé válik a fűnyíró traktorunk szállítása. A fölhajtó rámpák segítségével a taraktorral könnyedén, egyszerűen és biztonságosan tudunk a szállítójármőre föl vagy onnan leállni. A rámpa akkor is jó szolgálatot tehet, ha a traktor késeit le kell vennünk, hogy megélezzük vagy kicseréljük.

Nézze meg webáruházunk fűnyíró traktor és tartozék/ kiegészítő kínálatát. Szállítsa nyugodt szívvel fűnyíróját!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés