Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü
Ön itt jár: >

Gardena

Rendezés:
Szállítási idő: 2-3 munkanap
249.900 Ft
Ingyenes házhozszállítás.  Kisebb méretű kertek (maximum 250 m2) egyszerű karbantartására alkalmas robot fűnyíró. Megszabadulhat a fűnyírás fáradtságos munkájától, ugyanakkor a gyep folyamatosan ápolt, gondozott. A gyakori fűnyírást, amit a robotfűnyíró produkál sűrűsödéssel hálája meg a gyep, így akényelem mellett fontos előny a kiváló, egészsége, zöld növényzet is. Keskeny, sűrűn betelepített kertekben is jól forog, jól manőverezik. Nagyon csendesen dolgozik, még közelről is alig hallja, hogy éppen füvet vág. A fűnyírás befejezése itán, automatikusan visszamegy a töltőállomására.
Szállítási idő: 10-12 munkanap
419.900 Ft
A Gardena R80LI robotfűnyíró 2018-as modell. 800 négyzetméter alapterületű gyepfelületek vágására tervezték. A terület lehet sík, de lehet meredekebb partoldal is, hiszen 25%-os emelkedőig a robot megfelelő biztonsággal közlekedik az ilyen terepen is. A programnak megfelelően akkor dolgozik, amikor a kertben nincs senki sem. Ez lehet akár éjjel, akár nappal, ön úgy programozhatja, ahogyan szeretné. A munka végeztével, vagy ha lemerült az akkumulátora, akkor visszatér a töltőállomására. Az érzékeny ütközésérzékelők segítik az akadályok kikerülésében és a talajra vagy a talajba fektetett határolókábel garantálja, hogy a gyepfelületen maradjon.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
439.000 Ft
Csendes, mozgékony, teljesen automatikus, precíz és megbízható. Ez a Gardena Sileno robotfűnyíró ismérve. Akár 1000 m2 gyepfelület nyírását is rábízhatja. Nagyon egyszerű a gyep ápolása. Bízza egy fűnyíró robotra! A fűszálakat a megadott, beállított magasságon tartja, ön pedig élvezheti az így fölszabadult szabadidejét. A fűnyírás ideje szabadon beállítható, tehát a rbotfűnyíró csak akkor működik, amikor ön igényli. Nagyon csendesen halad, alig hallható, amint a pázsiton halad és csodálatosan egyenletes, tömör gyepfelületet hagy maga után.
Szállítási idő: 2-3 munkanap
539.900 Ft
A Gardena Sileno+ robotfűnyíróra akár 1300 m2 gyepfelület nyírását is rábízhatja. Nagyon egyszerű a gyep ápolása. Bízza egy gardena fűnyíró robotra! A fűszálakat a megadott, beállított magasságon tartja, ön pedig élvezheti az így fölszabadult szabadidejét. A fűnyírás ideje szabadon beállítható, tehát a robotfűnyíró csak akkor működik, amikor ön igényli. Nagyon csendesen halad, alig hallható, amint a pázsiton halad és csodálatosan egyenletes, tömör gyepfelületet hagy maga után. A telepítését ön is megoldhatja, vagy bízza ránk és precízen, garanciával telepítjük le a kertjébe.

Keresés