Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

MTD fűnyíró traktor

Házhozszállítás óramű pontossággal

Telefon: 06 70 942 1598

Miért minket válasszon?

  • Szakértőnk telefonon segít a választásban
  • » Egyszerűen telefonon is rendelhet
  • » Szállítási időpont egyeztetés telefonon
  • » Saját autóval, saját munkatársunk szállít
  • » VIP szállítás az ön által kért időpontban
  • » Szakszerű átadás, helyszíni kipróbálás
  • » Hatalmas raktárkészletből választhat
  • » Több száz elégedett traktorvásárló
     

Rendezés:
Raktáron
629.800 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Az MTD SMART RF 125 oldalkidobós fűnyíró traktorokat 1-hengeres, 382 cm3 hengertérfogatú, MTD márkájú motorral gyártják. Ezek a motorok könnyen indulnak, egyszerű kialakítású, minimális a karbantartási igényük. A levágott füvet a traktor jobb oldalán szórják ki és terítik szét. Ez a fűnyíró traktor 4.000 m2 felület vágására képes egy óra alatt, amennyiben nyílt, egyenes felületeken használják. A vágás magasságát 5 fokozatban lehet beállítani, 30 és 95 mm hosszúság között.
Szállítási idő: 3-5 munkanap
685.700 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Az MTD SMART RG 145 oldalkidobós fűnyíró traktorokat 1-hengeres, 500 cm3 hengertérfogatú, Briggs&Stratton márkájú motorral gyártják. Ezek a motorok könnyen indulnak, egyszerű kialakítású, minimális a karbantartási igényük, de erőteljesek és tartósak. Mivel a motor nem rendelkezik olajszivattyúval, ezért ezeket a traktorokat elsősorban sík vagy csak enyhén dombos területre ajánljuk. A levágott füvet a traktor jobb oldalán szórják ki és terítik szét. Ez a fűnyíró traktor 5.500 m2 felület vágására képes egy óra alatt, amennyiben nyílt, egyenes felületeken használják. A vágás magasságát 5 fokozatban lehet beállítani, 30 és 95 mm hosszúság között.
Raktáron
863.500 Ft 799.700 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Az MTD OPTIMA  LG 200 H oldalkidobós fűnyíró traktorokat az MTD legújabb és legkorszerűbb, környezetbarát kéthengeres, 679 cm3-es V-Twin motorjával gyártják. Ezek a motorok könnyen indulnak, csendes, vibráció mentes járásúak, erőteljesek és nagy nyomatékot adnak le. Az olajszivattyús kenési rendszernek köszönhetően a dombos területeken történő munkavégzés sem állítja kihívás elé. A motor karbantartása az olaj és olajszűrő rendszeres cseréjéből ( 50 üzemóránként) illetve a levegőszűrő ellenőrzéséből, szükség szerinti tisztításából esetleg cseréjéből áll. A 107 cm vágási szélesség igen nagy teljesítményt garantál a fűnyírás során.
Raktáron
855.700 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Az MTD OPTIMA  LG 200 H Briggs & Stratton oldalkidobós fűnyíró traktorokat a 2019-es gyártási évig ezekkel a B & S 2-hengeres V motorokkal gyártották.  Ezzel a motorral a traktorokat már nem gyártják, de nálunk a készlet erejéig még kaphatók ezek a kivitelek. Ezek a motorok könnyen indulnak, csendes, vibráció mentes járásúak, erőteljesek és nagy nyomatékot adnak le. Az olajszivattyús kenési rendszernek köszönhetően a dombos területeken történő munkavégzés sem állítja kihívás elé. A motor karbantartása az olaj és olajszűrő rendszeres cseréjéből ( 50 üzemóránként) illetve a levegőszűrő ellenőrzéséből, szükség szerinti tisztításából esetleg cseréjéből áll. A 107 cm vágási szélesség igen nagy teljesítményt garantál a fűnyírás során.
Raktáron
1.015.900 Ft 879.700 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    Az új, 2020-as MTD OPTIMA LN 200 H fűgyűjtős fűnyíró trakor pedállal vezérelt hidrosztatikus meghajtással készült. A hidrosztatikus meghajtás fokozatmentes sebességállítást tesz lehetővé. Ez a meghajtási mód nem csak tartós megoldás, de nagyon kényelmes is különösen, ha erősen tagolt kertben sokat manőverezve kell füvet nyírnia. A 2-hengeres, 679 cm3 hengertérfogatú Cub Cadet motor erőteljes, nagy teljesítményű, olaszivattyús motor, mely akár meredek domboldalakon is biztonsággal mozgatja az LN 200 H traktort. A nagy űrtartalmú fűgyűjtő és a 105 cm-es vágószélesség nagy teljesítményt garantál. Az OCR technológiának köszönhetően a 2020-as új modell képes a biztonságos hátramenetben történő fűnyírásra is.

Raktáron
1.052.000 Ft 979.700 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Az akciós ár 2020. november 5-től a készlet erejéig érvényes

Az MTD OPTIMA  LG 200 H oldalkidobós fűnyíró traktor a téli időszakban hatékony segítség lehet a hóeltakarításban és a síkosságmentesítésben. Most Hólánccal és hótolólappal kínáljuk akciós csomagban. Ha külön vásárol hozzá a vontatható röpítőtárcsás szórókocsik közül, akkor a hó eltolásával egyidőben a síkosságmentesítő anyag kiszórását is elvégezheti. 

Raktáron
1.204.600 Ft 1.134.700 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   

Az akciós ár 2020. november 5-től a készlet erejéig érvényes

Télen is nagy szolgálatot tehet egy hótolólappal és hólánccal fölszerelt fűnyíró traktor. Most remek ajánlatunk van, kiemelkedő kedvezménnyel vásárolhat fűnyíró traktort téli csomaggal.

2020-as modell. Az MTD OPTIMA LN 200 H fűnyírótraktort mind a négy évszakban kihasználhatja. Hóeltakarítás + síkosságmentesítés egy menetben. Akciós csomag ajánlatunkban most a traktort hótolólappal és hólánccal együtt vásárolhatja meg. Ha választ hozzá egy vontatható szórókocsit is, akkor pedig a homok, só, síkosságmentesítő  anyag kiszórását is  kényelmesen, hatékonyan egyszerűen elvégezheti vele. Ősszel gyűjtheti a faleveleket, tavasszal szállítási munkákat végezhet vele. A fűnyírási szezonban pedig egyszerűen végezheti a gyep ápolását.

MTD - Kiváló teljesítmény elérhető áron

Az MTD márkanév alatt a vállalat széles termékkínálata szinte valamennyi kertészeti feladatra kínál motorizált berendezéseket, kerti gépeket, fűnyíró traktorokat. A hobbikertészek színes termékpalettáról válaszhatják ki eszközeiket, gépeiket, melyek közös jellemzője, hogy valamennyi felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Va valaki úgy dönt, hogy egy MTD terméket választ a kerti munkáinak gépesítéséhez, akkor hosszú távra nyer hasznos partnert.

Smart és Optima Mini-Rider család

Minirider sorozatunk igazi mindentudók. Anyesedéket összegyűjtik, kiszórják vagy mulcsozzák az ön igénye és választása szerint. Ideális fűnyíró eszközök kis és közepes méretű kertekbe, olyan helyekre ahol egy traktor az ágyások, bokrok és egyéb akadályok miatt csak korlátozottan tudna mozogni. Ezekkel a kicsi traktorokkal ülve, kényelmesen, gond nélkül nyírhatjuk a füvet, még a keskeny átjárók sem lenethetnek problémát.

MTD OPTIMA fűnyíró traktorok

Oldalsó vagy hátső kiszórású változatban készülnek. Hátsó kiszórásúnak a fűgyűjtős modelleket nevezzük. ezeknél a kaszálék egy egyenes gyűjtő csövön keresztül a késektől közvetlenül a fűgyűjtő tartályba kerül.

Többet kap a pénzéért! Ez az MTD OPTiMA sorozat irányelve. Több kényelem, több erő és több előny jellemző az MTD optima sorozat fűnyíró traktorjait. A moder, zökkenőmentes haladást biztosító hidrosztatikus meghajtás, a nagy méretű tömlő nélküli abroncsok, a magas háttámlával szerelt, kényelmes, rugózott ülések igazi autós kényelemben részesítik a traktorok tulajdonosait.

Univerzális fűnyíró traktorok

Egy MTD traktor választásával nem csak egy hatékony fűnyíró gépet vásárol. Mindegyik traktorhoz hasznos kiegészítőket kínálunk, ami télen - nyáron hasznos segítőnk lehet. Gondoljunk csak a hótolólapra és hóláncra, ami a hómentesítési munkákban van segítségünkre. Valamelyik vontatott sószóróval kiegészítve azonnal elvégezhetjük a síkosságmentesítést is. Ősszel a lombhulláskor is munkára foghatja kedvenc traktorját, mert nagyon hatékonyan képes a lehullott avart ledarálni és/vagy összegyűjteni. Gyephenger, gyepszellőztető, permetező gép, fűgereblye és még számtalan szuper kiegészítőt talál választékunkban az MTD, Cub-CAdet és Wolf-Garten traktorokhoz.

OPTIMA FŰNYÍRÓTRAKTOROK

OLDALSÓ ÉS HÁTSÓ KISZÓRÁSSAL

Többet a pénzért! Ez az OPTIMA sorozat irányelve. Több kényelem, több erő, több előny, több szabadság. A modern, zökkenőmentes haladást biztosító hidrosztatikus meghajtás, a nagyméretű pneumatikus abroncsok és a magas háttámlával szerelt rugózott ülés igazi autós élményben részesíti tulajdonosát. Mindkét OPTIMA traktorban már megtalálható a kényelmes OCR funkció, mely lehetővé teszi a biztonságos fűnyírást hátramenetben is.

SMART FŰNYÍRÓTRAKTOROK

OLDALSÓ ÉS HÁTSÓ KISZÓRÁSSAL

Nagyobb területet kell ápolnia és a lehető legkevesebb időt szeretné fűnyírással tölteni? Akkor Önnek az MTD SMART fűnyírótraktor a megfelelő választás. Aki egyszer egy ilyen traktorral dolgozik, az bizony tolós fűnyírót aligha fog újra kézbe venni. Az MTD SMART traktorok praktikus, strapabíró és megbízható eszközök.

SMART ÉS OPTIMA MINI-RIDER

PATTANJUNK AZ ÜLÉSBE ÉS MUNKÁRA FEL!

MINI-RIDER sorozatunk tagjai igazi mindentudók: a kaszálékot összegyűjtik, kiszórják vagy mulcsozzák. Ideális berendezések kis- és középméretű kertekbe, olyan helyekre, ahol egy traktor az ágyások, bokrok és egyéb akadályok miatt korlátozottan
tud csak mozogni. Megnyerő formájuk és kényelmes kezelhetőségük vonzó munkatárssá teszik őket. Ezekkel a fűnyírókkal ülve, gond nélkül nyírhatunk füvet – még a zegzugos területek sem jelentenek problémát.

OPTIMA LG 200 H / OPTIMA LN 200 H  Újdonság 2020-ban

Az MTD felső kategóriás fűnyírótraktorjai 2020-ban is kiemelkedő figyelmet kaptak.
Ettől az évtől mindkét modell új, erős MTD motorral készül, melyet nagyobb teljesítmény és nagyobb lökettérfogat jellemez, mint a korábbi modellek motorjait. Mivel a meghajtás is MTD gyártású, így mindkét fő elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz, ezáltal a karbantartási feladatok is egyszerűbbek. Ezenkívül a 2020-as modellévtől kezdődően mindkét traktor az OCR (Operate Cutting Reverse) technológiának köszönhetően képes a biztonságos fűnyírásra hátramenetbenis. Ez jelentősen megkönnyíti a munkát.

Az MTD fűnyíró traktorok 2020-as modellév teljes választéka a következő:

MTD 76, SMART RC 125, SMART RE 125, SMART RN 145, SMART RE 130H, OPTIMA LN 200H RTG, MTD 96, SMART RF 125,SMART RG 145, OPTIMA LG 200H, SMART MINIRIDER 60 SDE, SMART MINIRIDER 60 RDE, SMART MINIRIDER 76 SDE, SMART MINIRIDER 76 RDE, SMART MINIRIDER 76 RDHE

Keresés