Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Új Cub Cadet elektromos- akkumulátoros fűnyíró traktorok

BÁMULATOS FENNTARTHATÓSÁG - ELEKTROMOS FŰNYÍRÓ TRAKTOR

A fenntarthatóság szempontjából legújabb Cub Cadet modellek, a MINI-RIDER LR2e és az XT2e listavezetők lettek. Mindkét modell erejét a Li-Ion akkumulátorok biztosítják, melyek töltési ideje mindössze 4 óra, ami a konkurens termékekhez képest 3x gyorsabb időt jelent. Nem csak a környezettel, de a kezelővel is kíméletesen bánnak, alacsony zajkibocsátásuknak köszönhetően bármikor nyírhatunk velük – még a zajérzékeny, sűrűn lakott területeken is. E két modell karbantartása sem fog sok gondot okozni – így az elégedettség és a speciális nyírási élmény garantált.

   
   
   

HATÉKONY FŰNYÍRÁS A KÖRNYEZET MEGÓVÁSA MELLETT

A MINI-RIDER LR2 ES76-tal a MINI-RIDER szegmens egy teljesen új irányba indult el. Vadonatúj modellünk erős elektromos motorral működik, egy 56 V-os lítium-ionos akkumulátor segítségével. 76 cm-es vágószélességével és 60 perces üzemidejével alkalmas akár egy park füves sétányának lenyírására is.

AZONNAL KÉSZEN ÁLL A MUNKÁRA
Pattanjon fel rá és induljon is: az energia és teljesítmény mindig rendelkezésre áll – akár egész évben!

KARBANTARTÁS- ÉS SZERVIZBARÁT
Az elektromos motorokban nincs gyújtógyertya, benzinszűrő és karburátor, ezért karbantartásuk sokkal egyszerűbb.

ZÉRÓ EMISSZIÓ

Az LR2 ES76 különösen csendes és működése teljesen emissziómentes. Ez a tény nem csak a környezet, de a szomszédok számára is rendkívül előnyös.

ULTRA FÉNYES LED FÉNYSZÓRÓK

Kiváló láthatóság még hajnalban és ködben is.

NINCS TELJESÍTMÉNYVISZSZAESÉS AKKOR SEM, HA MERÜL AZ AKKUMULÁTOR

ELEKTROMOS SEBESSÉGSZABÁLYZÓ

Úgy funkcionál mint a tempomat – biztosítja, hogy a kiválasztott sebesség állandó legyen, akár egyenetlen talajon, vagy magas fűben is.

TÖLTŐHÖZ VALÓ VISSZATÉRÉST BIZTOSÍTÓ FUNKCIÓ
Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 10%- ra csökken, a vágóasztal automatikusan kikapcsol, ezzel biztosítva a töltőhöz való visszatéréshez szükséges energiát.

Vágószélesség:

76 cm

Vágási teljesítmény:

3.000 m2/h

Gyűjtő:

opcionális - 115 l

Motor:

Cub Cadet 56 V / 30 Ah / 1.500 Wh

Teljesítmény:

1.000 W

Meghajtás:

elektromos

Vágásmagasság állítás:

5 pozíció

Cikkszám:

33AA27JD603

REVTEKT TECHNOLÓGIA LI-IONEN ERŐ

Reverse Mowing Technologie - a technológia révén lehetőség van a hátrafelé menetben való fűnyírásra. Biztonságvédelmi okokból csak manuálisan aktiválható.

A modern akkumulátoros technológia hosszú élettartamot és gyors töltési ciklusokat biztosít – az aljzathoz való csatlakozástól számított 4 órán belül teljesen feltölt.

Cub Cadet XT2 ES 107 elektromos fűnyíró traktor

Az XT sorozatú traktorplatform kombinálva az e-mobilitás előnyeivel. Az XT2 ES107 szívében a legújabb technológiájú elektromos motor dolgozik. Ez az 56 V-os és 60 Ah névleges kapacitású Li-ion akkumulátorral működő fűnyírótraktor ugyanolyan erős és hatékony, mint benzinüzemű rokonai. Kb. 90 perc üzemidejével – a gyep- és talajviszonyoktól függően, valamint a 107 cm-es vágószélességével még a nagy pázsitterület is gyorsan és megállás nélkül lenyírható.

LI-IONEN EREJE

Az XT2 ES107 csúcs-modern akkumulátortechnológiája nemcsak hosszú élettartamot, hanem gyors, teljes újratöltést is biztosít - csak 4 óra szükséges.

NULLA EMISSZIÓ

Az XT2 ES107 különösen csendes és teljesen emissziómentes. Ezért nem csak a természet lesz hálás, hanem a szomszédok is.

AZONNAL KÉSZEN ÁLL A MUNKÁRA
Pattanjon fel rá és induljon is: az energia és teljesítmény mindig rendelkezésre áll – akár egész évben!

USB-PORT

Fűnyírás közben töltheti elektromos eszközeit, pl. okostelefonját.

OLDALKISZÓRÁS, GYŰJTÉS VAGY MULCSOZÁS

Az XT2 ES107 könnyen alkalmazkodik igényeihez – legyen szó oldalkiszórásról vagy mulcsozásról.
A tartozékként megvásárolható gyűjtővel igazi sokoldalú társ a kerti munkában (a mulcsozás és a fűgyűjtés lerövidíti a kerti munkát).

MINT EGY KEZESBÁRÁNY

Csak egy enyhe nyomás a gázpedálon és az E-traktor rángatás nélkül már indul is. Ezzel a traktorral olyan élve- zetes és könnyű a vezetés, mint még soha.

A Cub Cadet elektromos - akkumulátoros fűnyíró traktorjai 2020 tavaszától állnak rendelkezésre.

A fentiek alapján két modell közül választhatunk: LR2 ES 76 valamint az XT2 ES 107.

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés