Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Technológiai innovációk a Husqvarna gépek családjában

A Husqvarna gépek jelentős része SmartStart indítórendszerrel könnyíti meg a munkát

Mit is jelet ez pontosan? A Husqvarna mérnökei a motort és annak indító berendezését úgy tervezték, hogy a motor minimális erőfeszítéssel, és gyorsan beindítható legyen. Az indítózsinór ellenállását 40 százalékkal csökkentették. Ez egyszerűbben fogalmazva annyit tesz, hogy 40 százalékkal kevesebb energiára van szükség a motor beindításához, mint egyéb gépek esetében.

Hómarók esetében a SmartStart indító rendszer különösen hasznos. Hidegben a motor mindig nehezebben indul, a fagyos idő komolyan próbára teszi az akkumulátorokat. Ez azonban nem okozhat problémát a Husqvarna hómarónak: egy hálózati aljzathoz csatlakoztatva egyetlen gombnyomással, könnyedén beindul a motor a leghidegebb időben is. Később, ha a motor már meleg, könnyedén indítható az indító fogantyúval.

A láncfűrészek új generációja

A motor kopásának csökkentése érdekében kifejlesztett Air Injection levegőszűrő rendszer. Ez egy speciális, centrifugális rendszer, mely esetében a légszűrőt ritkábban kell tisztítani, cserélni, mert sokkal kevésbé szennyeződik. Az egyik olyan funkció, mely lehetővé teszi, hogy szünet nélkül a legnagyobb teljesítménnyel dolgozzon, nehéz körülmények között is. Különleges funkció még egyes láncfűrészek esetében a TrioBrake, melynek segítségével egy apró csuklómozdulattal is aktiválhatjuk a láncféket.

A környezetbarát X-Torq motor, mellyel csökken a károsanyag-kibocsátás

A fejlesztés jóvoltából a kétütemű motorral rendelkező láncfűrészek, vagy fűkaszák akár 20 százalékkal kevesebbet is Husqvarna termékekfogyasztanak, miközben nagyobb teljesítménnyel dolgoznak. A mérnökök újítása, hogy a motor először átöblíti friss levegővel a hengert, ezután szívja csak be a levegő-üzemanyag keveréket, ezáltal a károsanyag-kibocsátás akár 60 százalékkal csökkenhet. A Husqvarna folyamatosan bővíti az X-Torq motorral szerelt gépek skáláját.

A Husqvarna az egyik legmegbízhatóbb gyártó a kerti gépek piacán, így csak ajánlani tudjuk, hogy válasszon Ön is Husqvarna fűnyíró traktort, vagy Husqvarna fűkaszát!

 

 

 

Keresés