Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

Ausztriában teszteltük le hómaróinkat!

Ausztriában teszteltük le hómaróinkat! Áruházunkban nagyon sok féle hómarót vásárolhat. Hogy tudjuk is miről beszélünk, ha hómaró vásárlási tanácsot kér tőlünk, a gyakorlatban is kipróbáltunk nagyon sokféle hómaró gépet. Tovább olvasom

 

Hómaró teszt júliusban :) ???

hómaró teszten Mölltal-ban

Július elején meghívást kaptunk a hómaró gépeink többségét szállító partnerünktől, hogy vegyünk részt egy hómaró teszten, ahol igazi havas körülmények között próbálgathatjuk a teljes hómaró választékot munka közben. A meghívásra nagy örömmel és azonnal igent mondtunk, de kissé elkerekedett a szemünk a teszt időpontját meghallgatva. Hómaró teszt? Július közepén? Hát jó! majd meglátjuk!

 

A hómaró teszt helyszíne: Ausztria Mölltal 

Amint me több fajta hómaró gép várt tesztelésre gkaptuk a pontos adtokat a hómaró teszt helyszínéül választott karintiai helyszínről, már elkezdtünk reménykedni, hogy valóban fogunk majd havat hányni júliusban. A szállás egy kedves sporthotelben volt, ahol már a bej árat előtti p arkolóban elkezdődhetett a hómarókkal való ismerkedés. A gépeket körbejárva jól felkészült műszaki és marketinges szakemberek segítettek a mélyre hatóbb ismerkedésben. A délután folyamán egy hómarókkal kapcsolatos prezentációval fűszerezett előadáson kaptunk mélyreható ismereteket a hómarókkal, azok technikai felépítésével, használhatóságával kapcsolatban.

Hogy tudjuk miről beszélünk! 

Áruházunkat szakáruházként hirdetjük. Tesszük mindezt azért, mert sok-sok (több mint 20-éves) tapasztalattal rendelkezünk a kerti gépek és hómarók világában. A weboldalunkon tájékozódókat is arra buzdítjuk, hogy telefonáljanak nyugodtan. Kérdezzenek és hómaró tesztre felkészülvemi a legjobb tudásunk szerint válaszoljuk meg valamennyi kérdésüket és segítünk a legideálisabb, legjobb megoldás kiválasztásában. Nem hagyatkozunk azonban csak a múlt tapasztalataira, hanem ismereteinket folyamatosan frissítjük, hogy a feltett kérdésekre a lehető legprecízebb, legkielégítőbb válaszokat adhassuk. Ezért is vettünk részt nagy lekeesedéssel a gleccseren a hómarók gyakorlati tesztelésében, kipróbálásában.

 

Óránkénti kapacitás 80 tonna !

hómaró gép tesztelése közbenA hómarók tesztelése során alkalmunk nyílt a Fujii legnagyobb kapacitású hómaróját is kipróbálni. A hernyótalpas hatalmas monstrumot mindössze néhány dzsojsztik segítségével irányíthatjuk. Ezzel a géppel óránként akár 80 tonnányi havat mozgathatunk meg. A tesztpálya kiválasztása tökéletes volt, így sikerült július közepén is havat hánynunk. Természetesen ilyen hatalmas kapacitású hómarókra a mi hóviszonyaink mellett nincs szükség, de sokféle gépet tudunk kínálni a kisebb havak alapos és gyors eltakarításához. Az elkövetkezendő téli időszakra vonatkozó termékválasztékunk kialakításánál maximálisan figyelembe vesszük az ezen a teszten látottakat, halottakat és tapasztaltakat, így Ön, kedves érdeklődő biztos lehet benne, ha megkérdez minket, melyik hómarót is válassza, kimerítő, pontos és korrekt válaszokat kap tőlünk a legjobb megoldáshoz. Hívjon akár most! Józsa Zsolt 06-70-942-1598.

Ön szerint miért éri meg hómaró gépeket vásárolni? Cikkünkből kiderül!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés