Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS-Motor professzionális gépek a kerti munkához!

AS-Motor professzionális gépek a kerti munkához!

Nagyon gyakori eset, hogy elhanyagolt, elvadult területeken, réteken, erdős, cserjés területeken kell "rendet vágni". Azaz a magasra nőtt gazt, aljnövényzetet eltávolítani, úgy, hogy egy rendezett terep maradjon a munkavégzést követően a területen.  Tovább olvasom»» 

Jó tudni, hogy az általánosságban kapható fűnyírók és traktorok, mint az a nevükben is szerepel " fűnyíró" gépek. Ha szeretnénk ezeket a kerti gépeket sokáig, megelégedéssel használni,

A gazos, magas füvekhez célszerűbb mindenvágót használni akkor figyelembe kell vennünk, hogy ezeket a gépeket fű és nem gaz, magas gaz, dzsungel, stb. nyírására tervezték. A fűnyírási feladatokkal a hagyományos gépek nagyon jól  boldogulnak, azonban, ha elhanyagolt területek rendbe tételére, vagy olyan rétek, erdők, kaszálók gondozására keresnek gépet, ahol csak évente 1-2 alkalommal kell a terepen rendet vágni, célszerű a magasgazvágó, mindennyíró, vagy mindent nyíró professzionális célgépet vásárolni.  

 

Az AS-Motor professzionális célgépei

AS-Motor célgép

Fontos tudnunk az AS-Motor cégről, hogy ez még a mai napig is egy családi vállalkozás, melyet 1957-ben alapítottak. Az AS-Motor filozófiája a következő pár sorban foglalható össze:

 • Számunkra a kihívás a magas gaz
 • A gyártási filozófia nagyon egyszerű: Made in Germany
 • A távoli jövő: tartósság (Tartós gépek, tartós alkatrészellátás)
 • Értékesítés szakemberek által
 • Élő tradíció (A cég jelenlegi vezetője az alapító unokája)

 

 

 

 

 

Mit kínál az AS-Motor

Az AS-Motor termékválasztéka ugyan nem tengernyi típusból áll, de mindenki megtalálja az elvégzendő feladathoz megfelelő, vagy inkább a biztosan legjobban megfelelő célgépet. Több fajta modell, az elvégzendő feladatokra szabva.

 • Mulcsozó fűnyírók
 • Profi fűnyírók
 • Mindent vágó fűnyírók
 • Gazvágók
 • Fűnyíró (gazvágó) (mindent vágó) traktorok
 • Takarmányvágó
 • Gyomtalanító gép

A fűnyírás és különösen a gazvágás esetében a levágott gaz, nyesedék, aljnövényzet maradék eltávolítása (összegyűjtése és elszállítása) nem csak rendkívül költséges, de fölösleges művelet is lenne, hiszen a rendelkezésre álló természetes tápanyagtól fosztanánk meg a területet, ha nem használnánk ezt ki természetes tápanyagként. Az AS-Motor speciális gépeivel, legyen szó akár fűnyíróról, fűnyíró traktorról, gazvágóról vagy mindent nyíróról a levágot növényi részek egészep apró darabokra lesznek összevágva majd a talajra préselve. Ha egy ilyen AS-Motor géppel elhaladunk egy területen, nem kell gondolkoznunk azon, hogyan szedjük össze, szállítsuk el a rengeteg nyesedéket, hiszen szinte semmi látható dolog nem marad a munkaterületen az As-Motor gépek után.

Ha meghoztuk a kedvét egy fűnyíró traktor megvételéhez, akkor a linkre kattintva megteheti!

Tartalomhoz tartozó címkék: traktorok blog

Keresés