Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS-Motor AS 900 Enduro mindentnyíró

Ár:
4.399.000 Ft (3.463.780 Ft + ÁFA)

Magas gaz vágása 1,2 méter magasságig, vágási teljesítménye akár 9.000 m2 óránként, nagyon gyors gazvágó traktor differenciálzárral.

Amennyiben nincs szüksége állandó összkerék meghajtásra a terepen ez a legjobb ár/érték arányú gazvágó traktor. Az egyik legmagasabb haladási sebességgel rendelkező gazvágó traktor. A meghajtásról az ipari kivitelű Briggs & Stratton INTEK motor gondoskodik, melyet kiegészítő olaj és benzinszivattyúval láttak el, így a rézsűkön való haladáskor is tökéletesen működik. A hidrosztatikus rendszerre kiegészítő olajhűtés került, ezáltal a nagy nyári melegek idején is megbízhatóan, kitartóan dolgozik.

Elérhetőség: Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AS-MOTOR

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Árajánlat kérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

Az AS-Motor AS 900 Enduro gazvágó traktor egy erős és megbízható gép, amely kiválóan alkalmas magas fű és érett aljnövényzet vágására. Néhány jellemzője:

  • Motor: A traktor Briggs & Stratton 656 cm³-es, két hengeres Series 7 Intek motorral van felszerelve, amely akár 16,2 lóerőt is képes produkálni.
  • Hajtás: A gépben hidrosztatikus meghajtás található nagy hűtőrendszerrel a folyamatos professzionális használathoz. A hajtás sebessége előremenetben 0-10,8 km/h és hátramenetben 0-7,0 km/h között állítható.
  • Vágórendszer: A gép 90 cm-es vágószélességgel rendelkezik, cserélhető és kétoldalas fordítható pengékkel, oldalsó és hátsó kidobással. A vágási magasság 50-90 mm között állítható.
  • Terepjáró képesség: A mezőgazdasági abroncsok, kapcsolható önzáró differenciálmű és a lejtőkhöz alkalmas motor kiváló tapadást biztosít nehéz terepen.
  • Ergonómia: A kényelmes ülőhely, az állítható üléshosszúság és az ergonomikusan elérhető kezelőszervek biztosítják a fáradtságmentes munkát.

A traktor megerősített vázszerkezetével és kiegészítő hűtési rendszerével tartós és megbízható eszköz a nehéz körülmények közötti munkavégzéshez. Az AS 900 Enduro a tavaszra számos fejlesztést kapott, amelyek tovább növelik a gép teljesítményét és hatékonyságát

Nagy méretű, 15 liter úrtartalmú üzemanyagtartállyal látták el, hogy ne kelljen a munkát a gyakori tankolások miatt megszakítani. 

A vezetőülése hosszirányban állítható, így minden alkatú vezető megtalálhatja a számára legideálisabb vezetési pozíciót.

A haladási sebességet fokozatmentesen lehet állítani előre menetben 0 - 10,8 km/óra, hátramenetben pedig 0 - 7 km/óra között, így precízen lehet kiválasztani az ideális haladási sebességet a gaz magasságának és sűrűségének megfelelően. Ezzel az AS 900 Enduro egy nagyon gyors és rendkívül hatékony gazvágó traktor. 

A vágás masgassága 50 és 90 mm között, 4 fokozatban állítható. A mulcsozó rendzserű vágóasztalnak köszönhetően a levágott gazt egészen apró darabokra darálja le, majd a talajba préseli.

A megcsúszó hátsó kerék esetében csak a differenciálzár kapcsoló pedálját kell benyomni és máris tovább tud haladni az egészen meredek domboldalakon dolgozva is.

AS-Motor AS 900 Enduro Mindentnyíró: A Gazvágás Csúcsteljesítménye

Bevezetés

Az AS-Motor, egy német gyártó, amely hosszú múltra tekint vissza a kertészeti gépek terén, ismét innovatív termékkel rukkolt elő: az AS 900 Enduro Mindentnyíróval. Az AS-Motor híres a magas minőségű, speciális igényeket kielégítő gépeiről, amelyek a legnehezebb kertészeti feladatok elvégzésére is alkalmasak.

Az AS-Motor Háttér és Minősége

Az AS-Motor több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertészeti gépek gyártásában, amelynek során folyamatosan a minőség, megbízhatóság és tartósság áll a középpontban. A cég arra törekszik, hogy gépei a legnehezebb munkakörülmények között is kiválóan teljesítsenek, legyen szó gazvágásról, bozóttalanításról vagy akár a nehezebben hozzáférhető területek karbantartásáról.

AS 900 Enduro: A Gazvágás Szakértője

Az AS 900 Enduro kifejezetten azokra a kihívásokra lett tervezve, amelyeket a gazvágás jelent. Erős Briggs & Stratton motorjával és masszív vágószerkezetével képes megbirkózni a magas, sűrű növényzettel, a bozótos területekkel és a nehezen hozzáférhető helyekkel is.

Ajánlott Területek

Az AS 900 Enduro ideális választás nagyobb kertekhez, parkokhoz, mezőgazdasági területekhez és más olyan helyekre, ahol a rendszeres és nehéz gazvágás elengedhetetlen. A gép különösen jól alkalmazható a sűrű bozótos területeken és a nehezen kezelhető gazos részeken.

Mechanikus Működtetésű Differenciálzár és Stabilitás

Az AS 900 Enduro mechanikus működtetésű differenciálzárja biztosítja a folyamatos haladást még a csúszós vagy egyenetlen talajviszonyok között is. Ez a funkció növeli a gép kapaszkodó képességét és stabilitását, így még a meredek lejtőkön vagy nedves talajon is biztonságosan használható.

Az alacsony építés és jól megtervezett súlypont tovább növeli a gép stabilitását, megakadályozva a felborulást a rézsűkön vagy egyenetlen, meredek terepen.

Erős Motor és Masszív Vágószerkezet

Az AS 900 Enduro erős Briggs & Stratton motorja biztosítja a folyamatos és erőteljes működést, még a legnehezebb körülmények között is. A masszív vágószerkezet pedig garantálja a gép tartósságát és megbízhatóságát, így az AS 900 Enduro hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

Összegzés

Az AS-Motor AS 900 Enduro Mindentnyíró tökéletes választás azok számára, akik egy erős, sokoldalú és megbízható gazvágó gépet keresnek. A német precizitás és innováció garancia arra, hogy a gazvágás minden kihívásával könnyedén megbirkózzon. Az AS 900 Enduroval a gazvágás nemcsak hatékony, hanem stabil és biztonságos is. Fedezze fel ezt a csúcskategóriás gépet, és élvezze a gazvágás új szintjét.

AS-MOTOR AS 900 Enduro Mindentnyíró: A Tartós Teljesítmény és Innováció Zsinórmértéke

A Német AS-Motor Háttér és Filozófiája

Az AS-Motor egy olyan német vállalat, amely több mint öt évtizede áll az innovatív kertészeti gépek és eszközök élvonalában. Származásuk a minőség, a tartósság és a megbízhatóság jegyében történő gépgyártás hagyományaira épít, különös tekintettel a magas növényzet és bozótos területek ápolására specializálódott eszközökre. A vállalat olyan kertészeti gépeket fejleszt, amelyek nemcsak a mindennapi használat során állják meg a helyüket, hanem a legkeményebb körülmények között is megbízható teljesítményt nyújtanak.

AS 900 Enduro: A Gazvágás Új Szintje

Az AS 900 Enduro mindentnyíró olyan kihívásokra lett tervezve, amelyeket a hagyományos fűnyíró traktorok nem képesek teljesíteni. A gép tökéletes választás a magas fű, a sűrű bozót és a gazos területek hatékony és gyors irtására. A nehéz terepek meghódítása mellett az AS 900 Enduro kiválóan alkalmas nagyobb zöldfelületek gondozására is, ahol a rendszeres és intenzív használat a megszokott.

Ajánlott Területek és Funkciók

Az AS 900 Enduro mindentnyíró ideális választás mezőgazdasági területekre, parkokba, sportlétesítmények környékére és minden olyan helyre, ahol a gaz és az elvadult növényzet kezelése elengedhetetlen. A gép mechanikus működtetésű differenciálzárja biztosítja a kiegyensúlyozott haladást, még a legnehezebb terepviszonyok között is. Az alacsony építése és a súlypontja révén rendkívül stabil, így csökkenti a felborulás kockázatát döntött síkokon vagy emelkedőkön.

Erős Motor és Masszív Vágószerkezet

Az AS 900 Enduro szívében egy erős Briggs & Stratton motor dobban, amely bőséges teljesítményt biztosít a legnehezebb vágási feladatokhoz is. A masszív vágószerkezet kiemelkedően ellenálló a nehéz munkakörülményekkel szemben, biztosítva a tartósságot és a folyamatos, megbízható működést.

Összegzés

Az AS-Motor AS 900 Enduro mindentnyíró a gazvágás terén új mércét állít. A gép innovatív funkcióival, erős motorjával és masszív vágószerkezetével képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is. Az AS-Motor szakértelme és a német gyártói minőség garancia arra, hogy a gazdálkodók és kertgondozók megbízható társra találjanak az AS 900 Enduro személyében. Fedezze fel a gép minden előnyét, és tapasztalja meg a kertgondozás új szintjét az AS-Motor AS 900 Enduroval.

 

Ha meredek lejtőkön, dombokon kell magasra nőtt bozótot, gazt vágnia biztosan nincs könnyű dolga. Kivéve, ha egy AS 900 Enduro gazvágót választ. Kitrató, erős és hatékony munkagépek erős motorral és fokozatmentes hidrosztatikus sebességváltóval. Az esetleg megcsószó kerekeket a differenciálzárt használva ismét kapaszkodásra bírhatja, így legyőzheti a meredek domboldalakat is. A levágott növényi részeket annyira apróra darálja, hogy szinte nem is látható hová tűnt az a sok anyag, amit a kések levágtak.

Motor Briggs & Stratton Pofessional Series
Hengerek száma 2
Hengertérfogat 656 cm3
Motor névleges teljesítménye 15,1Le
Motor max. teljesítménye 16,2 Le
Vágási szélesség 90 cm
Vágás magassága 50-90 mm 4 fokozatban
Területi vágási teljesítmény max 9.000 m2 óránként
Súly 298 kg
Méretek H/SZ/M 183/100/95 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as915sherpa2wd
4.899.900 Ft
Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as800
3.799.000 Ft
Szállítási idő:kb.10-12 munkanap
Cikkszám: as920-sherpa
5.299.000 Ft

Keresés