Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS-Motor AS 940 Sherpa 4WD RC mindentnyíró

Az AS-Motor felülős mindentnyírók legfölszereltebb, legprofesszionálisabb modellje. Mind a négy kereke meghajtott (4 WD) így a nagyon merdek domboldalak gaztalanítására is tökéletes választás. A távirányíró (RC) rendszernek köszönhetően nem csak a vezetőülésben ülve vezethető, hanem a távirányító rendszere révén a gép közelében biztonságosan állva kényelmesen is kezelhető, vezethető.

A pontos ár és szállítási információk érdekében kérem, kérje ajánlatunkat at alábbi gombra kattintva:

Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: AS-MOTOR

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Ajánlatkérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

A merdek emelkedőkön való haladást a 22,4 Le teljesítményű Briggs & Stratton motor biztosítja, melyet az AS mérnökei extra olaj és benzinpumpával láttak el, ezzel garantálva az üzembiztonságot és a tartósságot.

Az állandó összkerékmeghajtás ( 4 WD) és a beépített differenciálzár valamint a speciális mintázatú gumiabroncsok biztosítják a kitűnő kapaszkodóképességet és biztos haladást akár extrém nehéz körülmények között is.

Az alacsonyan lévő súlypontjának és szélességének köszönhetően annyira stabil, hogy szinte fölboríthatatlan de mégis ellátták bukócsővel, így garantáltan védő a vezetőjét, ha mégis olyan lejtőre menne, ami már meghaladja a gép képességeit.

Az úgynevezett "szörföző" vágóasztal függőleges irányban el tud mozdulni, ami a dombokon, talajkiemelkedéseken való áthaladáskor lehet előnyös. A vágóasztalt keresztkéses vágóegységgel látták el, ami egyszerre vág és aprít így a magas füvet is nagyon apróra képes darálni, mulcsozni.

A távirányító (RC) rendszerrel minden funkció vezérelhető a motor beindításától (elindulás, megállás, kés ki-be kapcsoláda, hátramenet, kormányzás, stb) a motor leállításáig. Kérdés, hogy miért kell egyáltalán távirányító? Ha nagyon meredek domboldalon kell haladni, nagyon kényelmetlenül ki tud csavarodni a vezető dereka, ami hamar kifáraszthatja és akár fájdalmas is lehet adott esetben. További előny lehet, ha a nagyon sűrű és magas gazba nem kell a vezetőnek a gépen ülve bemennie, így a gaz nem csapódig az arcába, nem kell belélegeznie a port, a pollent.

Egy ilyen géppel nagyon sok fűkaszás ember munkáját lehet elvégezni, gyorsan, hatékonyan, gazdaságosan.

AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD RC Távvezérelt Mindentnyíró

Áttekintés:

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD RC a kiváló minőségű német AS-Motor gyár legprofesszionálisabb gazvágó traktora. Ez a modell egyedülálló jellemzőkkel büszkélkedhet a gazvágó traktorok piacán, különösen a távirányítású funkciójával. A Sherpa gazvágó traktor család, amely magában foglalja az AS 915 Sherpa, AS 920 Sherpa 2 WD, AS 940 Sherpa 4 WD, AS 940 Sherpa 4 WD XL és a távirányítású AS 940 Sherpa 4 WD RC modellt, kiválóan alkalmazkodik a gazvágás kihívásaihoz, hatékony és gazdaságos megoldást kínál a települések elhanyagolt zöldfelületeinek karbantartásában.

Motor és Teljesítmény:

Az AS 940 Sherpa 4 WD RC modellek a megbízható Briggs&Stratton motorokkal vannak felszerelve, amelyeket extra olajszivattyúval láttak el a jobb és minden körülmények közötti megbízható motorkenés érdekében. A 90 cm-es vágási szélessége lehetővé teszi, hogy óránként közel 9500 négyzetméternyi területet nyírjon le.

Terepjáró Képességek:

Az állandó összkerék meghajtás és a mechanikusan működtethető differenciálzár garantálja, hogy a traktor bármilyen terepen, beleértve a rendkívül meredek rézsűket is, könnyedén haladhasson. Az alacsony építés és a súlypont garantálja a stabilitást meredek rézsűkön is.

Távirányítású Funkciók:

A távirányítású AS 940 Sherpa 4 WD RC modell kiemelkedő tulajdonsága, hogy a meredekebb domboldalakon és rézsűkön, ahol a gép kezelése már nem biztonságos vagy kényelmes, a vezető leszállhat a traktorról és biztonságos helyről, akár 300 méteres távolságból irányíthatja a gépet. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a vezető pontosan láthassa a munkaterületet és elkerülje az akadályokat, ezzel megőrizve a gép integritását és biztonságát.

Összefoglalás:

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD RC gazvágó traktor a Sherpa család csúcsmodellje, amely kivételes teljesítményt, sokoldalúságot és biztonságot kínál a professzionális és hobbi kertészek számára egyaránt. A távirányítású lehetőség különösen előnyös a nehezebb terepen végzett munkák során, ahol a vezető biztonságát és kényelmét is növeli. Ez a modell tökéletes választás azok számára, akik hatékony és megbízható gépet keresnek a bonyolult kertészeti feladatokhoz.

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD RC távvezérelt mindentnyíró a német gyártású AS-Motor Sherpa gazvágó traktorcsalád legprofesszionálisabb darabja, amely igazi innovációt képvisel a gazvágó traktorok piacán. A távirányítású megoldásnak köszönhetően, ez a modell kivételes vezetési élményt és magas szintű biztonságot nyújt a nehezebb terepek és lejtők karbantartásakor.

A Sherpa traktorcsalád további tagjai, mint az AS 915 Sherpa, az AS 920 Sherpa 2 WD, az AS 940 Sherpa 4 WD és az AS 940 Sherpa 4 WD XL is kiváló választások, amelyek mindegyike megkülönböztető előnyökkel bír a gazvágás különböző kihívásaival szemben. Ezek a gépek ideálisak a települések elhanyagolt zöldfelületeinek hatékony és gazdaságos karbantartására. A Sherpa család gépeiben található professzionális Briggs&Stratton motorok extra olajszivattyúval felszerelve biztosítják a megbízható működést minden körülmények között.

A távirányítású AS 940 Sherpa 4 WD RC modell 90 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, és óránként akár 9500 négyzetméter vágására is képes. Az összkerékmeghajtás és a mechanikus differenciálzár biztosítja, hogy a traktor nehéz terepen is könnyedén haladhasson, még meredek lejtőkön is. Az alacsony súlypont és az alacsony építés garantálja a gép stabilitását a rézsűkön.

A meredekebb domboldalakon és lejtőkön a gép kezelése már nem biztonságos, így a távirányítás lehetővé teszi a vezető számára, hogy a gépet biztonságos távolságból irányíthassa. A távirányító 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik, de fontos, hogy a munkaterületre pontos rálátással irányítsuk a gépet, elkerülve a potenciális akadályokat, amelyek károsíthatják azt. Az AS 940 Sherpa 4 WD RC így nemcsak a legnehezebb kertészeti feladatokhoz nyújt megoldást, hanem biztonságos és kontrollált munkavégzést is garantál.

Az AS-Motor AS 940 Sherpa 4 WD RC távvezérelt mindentnyíró traktor egy innovatív, hatékony és megbízható megoldást kínál a nehéz terepen való gazvágáshoz. Professzionális motorja, magas szintű területteljesítménye, és a távirányítású funkció révén kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb zöldterületek karbantartásában.

Az alacsony építés és súlypont növeli a stabilitást a rézsűkön, biztosítva a traktor kiegyensúlyozott működését. A meredekebb domboldalakon és rézsűkön, ahol a gép kezelése már nem biztonságos a vezető számára, a távirányítás veszi át a szerepet. A vezető ilyenkor leszáll a traktorról, és biztonságos helyről, stabil állásból irányítja a Sherpa RC-t.

Motor Briggs & Stratton Professional Series
Hengerek száma 2
Hengertérfogat 724 cm3
Motor névleges teljesítménye 22,4 Le
Motor max. teljesítménye 27Le
Vágási szélesség 90 cm
Vágás magassága 80-135 mm 5 fokozatban
Területi vágási teljesítmény 6.000 m2-ig
Súly 298 kg
Méretek H/SZ/M 191/106/156 cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 10. 09.
Kifejezetten rézsűnyíráshoz vettem ahogyan a mantra szólt. Ez tényleg tudja amit ráfogtak. Szeretek vele dolgozni és tényleg haladós. A difizárat is időnként használni kell de teszi a dolgát és hihetetlen helyekről kitolja a gépet. másfél méter nem akadály és fainul le is darál mindent. azaz majdnem mindent, a vastagabb tuskókat nem komálja, de csattogáson kívül más fennakadás még nem volt. A késhajtó szíj még eredeti, nem eszi mint a normál fűnyíró traktorok. Jó kis gép, most még termeli kifelé az árát, de hamarosan jön a tiszta nyereség.

Keresés